Skip to main content

Lokationer vi flytter til og fra

Det kan hurtigt blive et uoverskueligt og tidskrævende projekt at flytte. Flyttekasser, rod og trangt med plads er alle ting, der oftest er uundgåelige dele af en flytning. Derfor står Mesterflyt parat til at hjælpe dig med flytninger overalt i Danmark – både på Sjælland, Fyn og i Jylland. Se vores lokationer på siden her.


Tryg og effektiv Flytningen i hele Danmark

Vores hovedkontor og lager finder du i Holbæk, men vi er dog hverken begrænset udelukkende til flytning i København eller på Sjælland. Hos Mesterflyt arbejder vi nemlig på tværs af hele Danmark. Om end du ønsker et flyttefirma, der kan flytte fra Randers til Århus eller fra Skagen til Køge, er vi parate til at hjælpe. 

Der findes hverken en opgave der er for stor, lille, tung eller let til os. Det eneste vi bekymrer os om, er at fragte dine ting sikkert frem. Vi leverer kvalitets flytninger til konkurrencedygtige priser og vigtigst af alt, overholder vi altid vores aftaler.

Her er de lokationer vi flytter fra og til:

Gratis flyttekasser

Flytning med dine behov i fokus

At flytte er en tillidssag, det er vigtigt at du føler dig tryg i hele processen. Derfor tilbyder Mesterflyt flytning på både Sjælland, Fyn og i Jylland. På den måde har du altid mulighed for at benytte det samme og pålidelige flyttefirma, hvorend du flytter fra og til. 

Vores flytteservice inkluderer alt fra ganske almindelig flytning til en fuld service flytning og det midt imellem gennem hele Danmark. Når du flytter med Mesterflyt tilbyder vi nemlig at håndtere alt fra nedpakning af din bolig til opbevaring og udpakning igen. Vi lægger stor vægt på at udføre arbejde af høj kvalitet, med punktlighed, service og tryghed som centrale værdier.

Vil du gerne vide mere om vores priser på privatflytning og erhvervsflytning? Se vores gode priser på flytning

Privat og erhvervsflytning på Sjælland, Fyn og i Jylland

Mesterflyt dækker alle typer af flytning i hele Danmark både privatflytning og erhvervsflytning. Måske din virksomhed planlægger at flytte kontorerne fra Jylland til Fyn, eller det kan være, at du selv har brug for et flyttefirma i København, som kan hjælpe dig et par postnumre længere væk. Vi har stor erfaring med opgaver i alle størrelser, både indenfor privat- og erhvervsflytning samt med større og mindre distance. Hvad end din situation er, er vi dit kompetente, erfarne og imødekommende flyttefirma i hele Danmark. 

Flytning til erhverv

Selvom det er spændende at skulle flytte til et nyt kontor, lokale eller lokation, er det et større projekt at skulle pakke et helt kontor ned og op igen. Derfor har jeres virksomhed helt sikkert behov for et professionelt flyttefirma. Hos Mesterflyt er vi praktisk talt mestre i at håndtere alt det praktiske arbejde, hvor end I flytter fra og til. Kontakt os i dag for et tilbud på jeres opgave! 

Få bl.a. hjælp til:

Flytning til og fra udlandet

Mesterflyt dækker alle former for flytning, både fra Sjælland til Jylland – men også til og fra udlandet. Hvis du planlægger at skulle flytte til eller fra Danmark, har Mesterflyt en international afdeling; MF Interlogistics. Her servicerer vi årligt mere end 600 flytninger fra udenlandsdanskere og internationale kunder fra hele verden. Hvis du planlægger at flytte dit erhverv eller din private beboelse til eller fra udlandet, kan du læse mere om MF Interlogistics og vores udenlandske arbejde her

Standard flytning

Ved en standard flytning kommer vi og afhenter dine flyttekasser og møbler og flytter dem til den nye adresse. Vores flyttemænd står for alt slæbearbejdet og transporten, og du står for resten.


Totalløsning

Ved denne løsning behøver du blot overlade os din nøgle, og så står vi for alt – lige fra nedpakning af tøj, service, møbler, genstande og ejendele til transport, udpakning og montering af møbler på den nye adresse. Ønsker du, at vi udfører slutrengøringen, klarer vi også denne.

Flyttefirma med en grøn vision

Hos Mesterflyt flytter vi ikke kun ting og sager. Vi ønsker at flytte grænserne for, hvor bæredygtigt et flyttefirma kan være. Derfor arbejder vi fokuseret med CSR og et skarpt øje på verdens målene for bæredygtig udvikling. 

For at gøre dette, har vi udarbejdet en bæredygitghedsstrategi med formålet om at opretholde en stærk miljømæssig fremtid for den verden vi lever i. Vi kan på en og samme tid hjælpe med at opfylde vores kunders behov uden at gå på kompromis med fremtidige generationer. Du kan læse mere om vores arbejde med bæredygitghed samt at nå en grønnere fremtid her.

Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os