Flyttefirma Helsingør – din troværdige flyttemand

Helsingør er verdenskendt for Kronborg. Slottet er nemlig hjem for ingen ringere end Hamlet. Shakespeare’s største hovedperson.

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Mesterflyt er dit pålidelige flyttefirma i Helsingør til private- og erhvervs flytninger

Helsingør er verdenskendt for Kronborg. Slottet er nemlig hjem for ingen ringere end Hamlet. Shakespeare’s største hovedperson. Shakespeare skrev for 400 år siden verdens mest opførte drama, og  tragedien udspiller sig som bekendt på det danske kongeslot Kronborg. Uanset om du flytter til Kronborg for at komme helt tæt på den storslåede kulturarv, eller måske står du til at skulle forlade den smukke by. Uanset hvad så er du endt det helt rigtige sted. Mesterflyt står klar til at hjælpe dig med din kommende flytning.

De fleste forbinder en flytning med stress,  jag og ømme muskler. Men hvad nu, hvis vi fortalte dig, at det ikke behøver at være sådan? Flytning er en af de største stressfaktorer i livet. Vi har mange andre aspekter i hverdagen som stresser os, så lad ikke flytningen også være en. Hos Mesterflyt er det vores mission at gøre flyttedagen mindre stressfyldt. Når du vælger vores flyttefirma i Helsingør til at tage ansvar for din næste flytning, eliminerer du altså en af de stressfaktorer, der ellers er rigeligt af.

Vores flyttefirma i Helsingør har det rigtige tilbud til dig

Vi har gennem vores lange årrække af erfaringer med forskellige flytninger erfaret os, at ingen flyttebehov er ens. Derfor har vi hos Mesterflyt udviklet en række af pakkeløsninger, så vi sikrer, at alle vores kunder, kan få det bedste ud af flyttedagen. Vælger du vores flyttefirma i Helsingør, vælger du at efterlade din flytning i sikre hænder.


Vi pakker, vi flytter (fuld nedpakning, transport og udpakning)

Dette er tilbuddet til kunden, som er bedre til at dirigere end at gøre det beskidte arbejde. Her står vores erfarne flyttemænd for den fulde ned- og udpakning samt transporten af hele moletjavsen. Med denne løsning får du altså en all-inclusive flytteløsning. Det eneste du stort set skal gøre er at læne dig tilbage, og lade os løfte det tunge flyttelæs for dig.  

I pakker, vi flytter (I modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, vi transporterer)

Vores “i pakker, vi flytter” service, er flytning, som du kender det bedst. Du står selv for nedpakningen af dit hjem, mens vi står klar med stærke arme og veludstyrede flyttebiler, her undgår du sved og ømme muskler, som ellers for de fleste er tæt forbundet med enhver flytning.


Handymanservice (adskillelse og samling af møbler)

Vores flyttemænd er ikke kun gode til at løfte tunge ting – de er også eksperter i at adskille og samle ethvert møbel. Du kan med fordel benytte dig af vores “handymanservice”, hvis bare tanken om byg-selv giver dig tics.

Genkender du ikke dit flyttebehov i nogen af de ovenstående ydelser? Så tøv ikke med at kontakte os på 61 70 07 50, hvor vi så med garanti kan finde frem til en løsning, der imødekommer præcis dine behov også. Foruden de førnævnte ydelser, klarer vi nemlig også erhvervsflytninger, flytninger til udlandet og opbevaring på vores lager i Holbæk. 

Vi sætter en ære i at tilpasse vores service til lige netop dine behov, så du får lige den flytning, du ønsker – helt uden stress. Hos Mesterflyt ønsker vi at være din tætteste allierede i alle dine kommende flytteopgaver, så vi sikrer os, du kommer stressfrit videre – hver gang.

Hvor skal du flytte hen? Nordsjælland, Sydhavnen eller måske skal du flytte til Lyngby? Vi er i hvert fald klar til at hjælpe dig sikkert fra A til B.