Skip to main content
Flyttefirma i Helsingør

Flyttefirma Helsingør – din troværdige flyttemand

Skal vi være dit foretrukne flyttefirma i Helsingør? Hos Mesterflyt står vi klar til at hjælpe private- og erhvervsdrivende med en effektiv flytning! 


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Dit pålidelige flyttefirma i Helsingør

Helsingør er verdenskendt for Kronborg. Slottet er nemlig hjem for ingen ringere end Hamlet. Uanset om du flytter til Kronborg for at komme helt tæt på den storslåede kulturarv, eller måske står du til at skulle forlade den smukke by. Så står Mesterflyt klar til at hjælpe dig med din kommende flytning.

De fleste forbinder en flytning med stress,  jag og ømme muskler. Men hvad nu, hvis vi fortalte dig, at det ikke behøver at være sådan? Vores flyttemænd har, som mission, at gøre din flyttedag mindre stressfyldt. Når du vælger vores flyttefirma i Helsingør til at tage ansvar for din næste flytning, eliminerer du altså en af de stressfaktorer, der ellers er rigeligt af i hverdagen. Desuden er vi medlem af Dansk Møbeltransport Forening, så du er garanteret en tryg flytning. Uanset om du skal have hjælp til privatflytning eller erhvervsflytning.

Få hjælp til flytning af vores flyttefirma i Helsingør

Vores flyttefirma i Helsingør har det rigtige tilbud til dig

Vi har gennem vores lange årrække af erfaringer med forskellige flytninger erfaret os, at ingen flyttebehov er ens. Derfor har vi hos Mesterflyt udviklet en række af pakkeløsninger, så vi sikrer, at alle vores kunder, kan få det bedste ud af flyttedagen. Vælger du vores flyttefirma i Helsingør, vælger du at efterlade din flytning i sikre hænder. Læs mere om vores løsninger herunder.


Løsning 1: Vi pakker, vi flytter

Dette er tilbuddet til kunden, som er bedre til at dirigere end at gøre det beskidte arbejde. Her står vores erfarne flyttemænd for den fulde ned- og udpakning samt transporten af hele moletjavsen. Med denne løsning får du altså en all-inclusive flytteløsning. Det eneste du stort set skal gøre er at læne dig tilbage, og lade os løfte det tunge flyttelæs for dig.  

Løsning 2: I pakker, vi flytter

Vores “i pakker, vi flytter” service, er flytning, som du kender det bedst. Du står selv for nedpakningen af dit hjem, mens vi står klar med stærke arme og veludstyrede flyttebiler, her undgår du sved og ømme muskler, som ellers for de fleste er tæt forbundet med enhver flytning.

Handymanservice og møbelopbevaring

Vores flyttemænd er ikke kun gode til at løfte tunge ting – de er også eksperter i at adskille og samle ethvert møbel. Du kan med fordel benytte dig af vores “handymanservice”, hvis bare tanken om byg-selv giver dig tics. Foruden handymanservice, klarer vi nemlig også erhvervsflytninger på Sjælland, flytninger til og fra Danmark og møbelopbevaring på vores lager i Holbæk. 

Vi sætter en ære i at tilpasse vores service til lige netop dine behov, så du får lige den flytning, du ønsker – helt uden stress. 


Få et tilbud fra vores flyttefirma i Helsingør

Hvor skal du flytte hen? Nordsjælland, Sydhavnen eller måske skal du flytte til Lyngby? Vi er i hvert fald klar til at hjælpe dig sikkert fra A til B.

Genkender du ikke dit flyttebehov i nogen af de nævnte ydelser? Så tøv ikke med at kontakte os på 61 70 07 50, hvor vi så med garanti kan finde frem til en løsning, der imødekommer præcis dine behov også.

Kontakt vores flyttefirma i Helsingør

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning i Helsingør? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.