Skip to main content
Professionel privatflytning på Sjælland

Flytning på Sjælland – Mesterflyt kan hjælpe dig

Mesterflyt tilbyder pålidelig, effektiv og problemfri privatflytning for kunder på det meste af Sjælland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en flytteløsning, der passer til lige netop dine behov.

Få en glidningsfri privatflytning

Vil du gerne have, at din næste flytning fungere nemt og glidningsfrit? Så står Mesterflyt klar til at udføre din privatflytning! 

Vores team er sammensat af specialister i at flytte for private. Vi har mange års erfaring, der sikrer dig, at du er i gode hænder under hele din flytning, uanset om det er herhjemme eller i udlandet. Derfor kan vi guide dig et langt stykke af vejen til, den mest optimale løsning for dig. Mesterflyt holder til i Holbæk på Sjælland, men vi opererer i hele Danmark og dele af udlandet. Vores kernekompetencer er at flytte hurtigt og effektivt for dig.

Vores flyttefirma er forsikret hos if Forsikring, og derigennem har vi tegnet alle de lovmæssige og relevante forsikringer. Vores forsikringer lever op dermed op til de krav som Dansk Møbeltransportforening (DMF) stiller. 

Dit flyttefirma til privatflytning
Få en nem og overskuelig flytning med flyttemænd til privatflytning

Vi tilbyder

  • Vi pakker, vi flytter (fuld nedpakning, transport og udpakning)
  • I pakker, vi flytter (I modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning)
  • Handymanservice – adskillelse & samling af møbler

Mesterflyt sikrer en god privatflytning

Mesterflyt er et flyttefirma på Sjælland, og vi kan derfor hjælpe dig, uanset om du skal flytte i København, Roskilde, Slagelse, Køge, Hillerød, Helsingør, Næstved eller Ringsted

Men vi hjælper også gerne uden for Sjællands grænser, hvis du skal flytte enten til eller fra Sjælland. 

Flyttemænd til komplet flytning

Ønsker du at få hjælp fra A-Z under din flytning? Hos Mesterflyt kan vores flyttemænd tilbyde dig en komplet flytning. Her vil vi pakke alle dine ting ned i flyttekasser, fragter det sikkert til din nye bopæl og sætter alle genstande pænt på plads på din nye adresse.


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skal du flytte?


Nedpakning ved privatflytning

Hos Mesterflyt yder vi forskellige services – blandt andet har vi to forskellige typer flytninger: Almindelig eller komplet flytning. Den almindelige flytning består af at vi bærer dine kasser ud til vores bil og transporterer dine genstande til dit nye sted. Den komplette flytning er derimod en mere omfattende flytning, idet vi også pakker dine ting ned og ud igen ved det nye sted. Når vi flytter for private, kan vi pakke dine ting ned uden, at du behøver at være hjemme. Vi kan også skille dit inventar ad, bortskaffe de møbler du ikke behøver samt udføre hovedrengøring, hvis du foretrækker det.


Gode tilbud på privatflytning

Er du i tvivl om omfanget på din flytning, kan du altid ringe til os for at få vores hjælp. Vi har mange års erfaring og kan hurtigt fortælle dig omfanget af din flytning. På den måde kan vi skræddersy den bedste løsning til dig. Hvis behovet er der, kommer vi også gerne ud til en besigtigelse.

Vi tilbyder også effektiv erhvervsflytning til gode priser.

Specialister i flytning for private

Hos Mesterflyt har hele vores team adskillige års erfaring. Alle vores medarbejdere har været med i mange år og kender derfor til hinandens forcer. Dette er med til at højne vores serviceniveau for vores kunder. Vi har derfor kun det bedst kvalificerede team til de typer af opgaver vi bliver tildelt. Hos os er det vigtigt at der er en diversitet i arbejdskraften, og det har vi lagt stor vægt på gennem årene.


Kvalitetssikret flyttefirma

Hos Mesterflyt går vi meget op i kundernes sikkerhed. Selvom vi altid er påpasselige, kan uheld ske en sjælden gang. Derfor er vi forsikret hos if Forsikring. Skulle uheldet være sket under flytning, skal reklamationen meddeles til den ansvarlige medarbejder fra Mesterflyt på stedet, inden opgaven fratrædes. I forbindelse med opmagasinering hos os er det din egen private indboforsikring, der dækker behovet. Tag derfor kontakt til jeres forsikringsselskab og oplys Mesterflyts firmanavn og lageradresse.

Få et uforpligtende tilbud på privatflytning

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en privatflytning, så ring på 61 700 750, og book et konsulentmøde. Vi glæder os til at gøre din flytning til en tryg og tillidsvækkende oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål om privatflytning

Hvad koster det at bruge jer som flyttemænd?

Prisen for en flytning hos Mesterflyt afhænger af flere faktorer, såsom størrelsen på flytningen, antallet af flyttemænd der skal bruges, og afstanden mellem de to adresser. Derfor kan det være svært at give en fast pris uden at vide mere om den specifikke flytning. Vi kommer dog gerne ud til en besigtigelse, hvis behovet er der, så du kan få et skræddersyet flyttetilbud.

Hvor lang tid tager en flytning?

Tiden det tager at flytte afhænger af mange faktorer, herunder størrelsen på flytningen, antallet af flyttemænd der skal bruges, og afstanden mellem de to adresser. Er der lang mellem dit nuværende hjem og din nye adresse, vil der selvfølgelig også tage mere tid at få alle dine ejendele transporteret. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig et estimat på hvor lang tid din flytning ca. vil vare.

Hvad skal man huske, når man flytter?

Husk at informere relevante myndigheder om din flytning. Du skal melde adresseændring i folkeregisteret og hos din læge, som kan gøres på borger.dk. Herudover er der en række praktiske gøremål, der også skal overvejes. Det kan f.eks. være at afmelde strøm, gas, vand og fastnet telefon, hvis det stadig er aktivt, og få det meldt til den nye adresse. Det er også vigtigt at aflæse el, gas og vand inden overdragelse samt at sørge for at få alle nøgler og koder til eventuelle alarmer.

Hvad skal man forberede, inden I kommer?

Medmindre du har bestilt komplet flytning, skal du sørge for at have pakket alle dine ejendele i kasser og mærket dem korrekt, så vi ved, hvad der skal flyttes hvor. Det er også vigtigt at sørge for, at der er fri adgang til begge adresser, så vi nemt kan flytte dine ejendele ind og ud.

Har du bestilt komplet flytning, skal du huske at samle alle vigtige ting, såsom nøgler, vigtige papirer, medicin eller andre vigtige ejendele, som du ikke ønsker, flyttemændene skal pakke ned. Læg dem et “helligt” sted, f.eks. på spisebordet, så du selv har styr på dem og forklar flyttemændene, at disse skal blive liggende. Herefter kan flyttemændene sørge for at pakke dine resterende ejendele ned, uden at du mangler essentielle genstande.

Hvilke dele af Danmark flytter I?

Vi dækker hele Danmark, så uanset om du skal flytte fra København til Aarhus eller fra Aalborg til Bornholm, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os for at få mere information om vores dækningsområde.