Skip to main content
Effektivt flyttefirma i Slagelse

Flyttefirma Slagelse – din troværdige flyttemand

Få hjælp af et kompetent flyttefirma i Slagelse! Vores flyttemænd udfører både privatflytning og erhvervsflytning på Sjælland – med flyttegaranti


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Lad Mesterflyt være dit foretrukne flyttefirma i Slagelse

Alle veje mødes i Slagelse, det gjorde de i hvert fald i Danmark under middelalderen, og derfor er Slagelse kendt som én Danmarks ældste byer. Uanset hvorfor dine veje har ført dig til Slagelse, så står Mesterflyt klar til at hjælpe dig med din kommende flytning. Ikke to flytninger er ens, og det ved vi af erfaring hos Mesterflyt. Derfor sætter vi en dyd i at levere flytteløsninger tilpasset dine behov og krav. Hos Mesterflyt tilbyder vi ganske enkelt meget mere end en flytning fra A til B. Når du vælger os som flyttefirma i Slagelse, kan du være sikker på, at vi leverer effektive og sikre flytninger samt ekstra flytteservices, hvis det ønskes.

Ingen opgaver er for store, små, tunge eller lette for os, så vi står altid klar med ekstra hænder til din næste flytning. Du kan enten vælge en komplet flytteløsning, hvor vi klarer alt fuld nedpakning til transport og udpakning det nye sted. Omvendt kan du også vælge den klassiske flytteløsning, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning og lader os stå for transport og opbæring af møbler, flyttekasser, hårde hvidevarer og meget andet.

to typer af flytninger i Slagelse

Vi tilbyder som udgangspunkt to flytteløsninger, som du frit kan vælge i mellem. I den ene står vi for alle de opgaver, som er relateret til din flytning. Det eneste, du skal gøre, er at læne dig godt tilbage i sofa, mens vi klarer det hårde arbejde for dig. Vi tager os at alt fra nedpakningen af dit gamle hjem, til transporten, og selvfølgelig sørger vi også for at sætte alle dine ting pænt på plads i det nye hjem – nemmere bliver det simpelthen ikke. I den anden løsning får du en mere klassisk løsning. Her stiller vi udstyr til nedpakning til rådighed, og du står så for at pakke dine ejendele ned. Når det hele er pakket og klar, kommer vi selvfølgelig og eksekverer selve flytningen. Når vi så har båret alle dine ting ind i dit nye hjem, overtager du igen udpakningsprocessen. Uanset hvilken proces, der passer bedst til dig, så har vi en løsning til dig. Udover de to standardløsninger tilbyder vi også et væld af tillægsservice, som gør din flytning endnu nemmere. Vi kan blandt andet tilbyde vores kunder en handymanservice og en slutrengøring.

Lige meget hvor din flytning i Danmark foregår, så kan vi hjælpe! Se vores flytte priser i dag.

Ekstra flytteservices til private- og erhvervs flytninger

Udover at tilbyde flytteløsninger til private og erhvervsflytning, tilbyder vi også ekstra flytteservices, som kan gøre flytningen forløbe endnu mere gnidningsfrit og enkelt. Du kan blandt andet vælge at lade os skille din møbler ad og samle dem for dig igen, opbevare dine møbler, flyttekasser og mere i vores lagerhal i Holbæk og flytte dine ting til udlandet. Du er dækket af vores flytteforsikring hos Tryg

Samtidigt kan vi også flytte store arkiver, maskiner og fabriksanlæg samt tage IT-udstyr ned og koble det til igen det nye sted for erhverv i hele landet. Læs mere om vores One Stop Shop for din virksomhed.

Flytning af flyttefirma i Slagelse

Få et tilbud på flytning i Slagelse

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning i Slagelse? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.