Skip to main content
Møbelopbevaring ved flytning

MØBELOPBEVARING – TRYG OPBEVARING AF DINE MØBLER

Søger du et sted til møbelopbevaring i København? Så er vi hos Mesterflyt måske lige dem, du leder efter. Med et stort lagerhal ude i Holbæk har vi nemlig masser af plads – og der er ikke fyldt op endnu!


Mangler du plads?

Hos mesterflyt kan du få opbevaret de ting du ikke har plads til eller ikke skal bruge men, heller ikke vil af med.

Udfyld formularen og få et tilbud på at få opbevaret dine ting.

Skriv til os

Magelig møbelopbevaring

Der kan være mange forskellige årsager til, at man har brug for møbelopbevaring. Måske er du studerende og flytter fra egen lejlighed til kollegieværelse uden plads til din sofa og spisebord? Måske er din arbejdsplads ved at have fyldt lagerrummet op og har brug for ekstra plads til nye varer? Eller også er du måske ude at rejse i længere tid eller i gang med at bygge nyt hus?

Hvad enten det er det første, andet, tredje eller helt fjerde tilfælde, der gør sig gældende, så kan vi hjælpe. Hos os kan du nemlig have dine ting stående i alt fra et par dage frem til flere år – og benytte os som både mellemstation eller fast, eksternt lagerrum til din møbelopbevaring.

Kniber det med pladsen, kan du altså lade os varetage dine møbler og andre sager. Så er de også en bekymring mindre for dig. Vi lover at passe godt på dem ved hjælp af konstant videoovervågning og tyverisikring – og så sørger vi for, at de kan holde varmen og på den måde ikke udsættes for fugt og andre frustrerende skader.

Vi har på den måde mageligheden for dig i centrum af vores møbelopbevaring.

Møbelopbevaring, sikkert og forsvarligt

Dine fordele ved møbelopbevaring hos Mesterflyt:

  • Tyverisikring og videoovervågning 24/7
  • Opvarmet lagerhotel
  • Central beliggenhed tæt ved København
  • Billig møbelopbevaring
  • Ingen binding eller depositum
  • Gratis lån af flyttekasser
  • Mulighed for tilkøb af transport

Du kan med andre ord trygt vælge Mesterflyt – vi tager god hånd om dine møbler.

Vi har møbelopbevaring i København

Vi holder til ude i Holbæk og er derfor ikke længere end 30 min. væk fra indre by i København. Vores møbelopbevaring skal på den måde gøre det nemt for dig, da dine møbler aldrig er længere væk, end de hurtigt kan hentes igen. Derudover har vi alle relevante forsikringer hos Tryg.

Det er altså en prioritet hos os at være tæt på vores kunder. Der er nemlig ingen begrænsning på hvor længe, du må have møbelopbevaring hos os – ligesom der heller ikke er nogen binding af, hvor kort tid du har brug for det. Din opbevaring af møbler skulle herved gerne være bekvemt for dig.

Har du altså brug for en længere opbevaring af møbler, er det en fordel, at de ikke er lang tid undervejs, når du skal bruge dem igen. Det samme gør sig gældende, hvis du har brug for en kort møbelopbevaring. Her er det yderligere en fordel, at du ikke skal flytte dem så langt i første omgang (hvis ikke vi henter møblerne for dig altså).

Hvad skal det koste?

Vi har forskellige prispakker for møbelopbevaring. Så sikrer vi, at du har de bedste forudsætninger for at finde den rigtige løsning for dig.

Palleopbevaring

100,- pr. måned

Store lifte 6m3

400,- pr. måned

20″ fods

1.875,- pr. måned

40″ fods

3.000,- pr. måned

Hos Mesterflyt fakturerer vi for vores opbevaringstjenester på kvartalsbasis. Dette betyder, at faktureringen finder sted hver tredje måned.

Priserne er inkl. Moms.

Denne struktur er en del af vores bestræbelser på at forbedre vores service og sikre en mere effektiv og struktureret betalingsproces for både vores kunder og os selv.

Få et tilbud på din møbelopbevaring

Har din virksomhed brug for et lagerhotel? Eller leder du selv efter en billig opbevaring af møbler og andet inventar i København? Så overvej at give os et kald på 61 700 750 eller udfylde kontaktformularen. Så snakker vi om dine behov og vender tilbage med et uforpligtende tilbud på møbelopbevaring.