Skip to main content
Flyttefirma i København

Flyttefirma i København – din troværdige flyttemand

Skal vi være dit nye og foretrukne flyttefirma i København? Hos Mesterflyt står vores pålidelige flyttemænd klar til at hjælpe dig fra A til Z.


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Et flyttefirma i København som hjælper dig godt videre

Hos Mesterflyt tror vi på at en flytning er mere end bare et praktisk ryk fra et sted til et andet. Det er begyndelsen på et nyt kapitel og skabelsen af et hjem. Derfor tilbyder vi også forskellige typer af flytning, som er tilpasset lige præcis dine behov.

Som udgangspunkt tilbyder vi to forskellige flytteløsninger, som du frit kan vælge mellem, når du vælger os som dit flyttefirma i København. Udover de to standardløsninger, tilbyder vi et væld af forskellige tillægsservices. Med Mesterflyt som ansvarlige for din næste flytteopgave, er du sikret en flyttedag, præcis som du ønsker den. 

Vi pakker, vi flytter (fuld nedpakning, transport og udpakning)

I vores ene flytteløsning får du en full-service løsning. Vi står for det hele lige fra nedpakningen og selvfølgelig selve flytningen fra dit gamle hjem til dit nye, men vi sørger også for at pakke alle dine flyttekasser ud og stille dine ting pænt på plads. Denne løsning er til dig, som vil have så lidt at gøre med flytteprocessen som muligt. Bare rolig med denne løsning kan du flytte (næsten) helt uden at røre en finger. Så hvis du står med 70 kvadratmeters rod og børnenes 30 LEGO-figurer stadig ikke pakket ned, kan du trygt benytte dig af vores vi pakker, vi flytter tilbud. Vi klarer alt arbejdet for dig. Det eneste du skal bekymre dig om, er hvor tingene skal stå.

Skal vi hjælpe dig med privatflytning?

I pakker, vi flytter (I modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning)

I vores anden flytteløsning, tilbyder vi dig en flytning, som du kender den bedst. Vi sender jer flyttekasser og udstyr til nedpakning, så hele hjemmet kan blive pakket ned, i det tempo og rækkefølge, i ønsker. Vi tager os derefter af transporten til jeres nye adresse, og I overtager så igen udpakningen.

Denne flytteløsning er til dig, som har specifikke tanker om, hvordan dine vaser skal nedpakkes, så de er farvekoordineret, og til dig som ikke kunne drømme om at få andre til at pakke dit hjem ned. Hos Mesterflyt ønsker vi at skabe din drømmeflytning, og vi har fuld forståelse for at en nedpakning af et tidligere hjem og en flytning ofte er forbundet med noget sentimentalt. Derfor tilbyder vi to forskellige løsninger, så du er sikret en god flyttedag uanset, hvor stor en del af flyttelæsset du selv ønsker at løfte. Intet læs er for tungt eller let til os – tværtimod, vi har en løsning til alle. 

Udover vores standardløsninger tilbyder vi en række tillægsydelser som kan gøre din flytning endnu mere let og gnidningsfri. Blandt andet tilbyder vi en handymanservice. 

Optimale flyttedage – undgå dårlige dage at flytte

Nogle dage er bare bedre at flytte på end andre. Skal flytningen forløbe så gnidningsfri og hurtig som muligt, er det en god idé at danne sig et overblik over, hvilke dage, der eksempelvis kan være meget trafik, eller hvor der måske er spærret af nogle steder i byen. Der er flere dage i løbet af året, hvor festlige begivenheder afholdes, eller hvor sportsarrangementer foregår og optager meget plads og mange veje i København. Det kunne f.eks. være i forbindelse med Copenhagen Marathon eller Copenhagen Pride, hvor store dele af København er afspærre. Det vil vi hos Mesterflyt selvfølgelig gerne undgå.

Hos Mesterflyt har vi altid styr på vigtige datoer for arrangementer, der spærrer meget af byen. For os er det nemlig vigtigt, at du får den rette service, og at flytningen af dine ting foregår effektivt, så du kan komme hurtigt og godt på plads det nye sted. 

Vi har samlet alle vores bedste flytteråd her.


Vi mestrer privat- og erhvervs flytninger i København

Udover vores erfaringen inden for privatflytninger, tilbyder vi også erhvervsflytninger. Uanset om I er et nystartet firma med en håndfuld ansatte, eller et af Danmarks største, tager vi opgaven med et smil. 

Hos Mesterflyt forstår vi, at København er omdrejningspunktet for en stor del af det danske erhvervsliv, og vi har derfor også års erfaring i erhvervsflytninger. Vi står klar til at hjælpe jeres firma med at komme på plads på jeres nye lokation i Københavnsområdet. Vi tilbyder desuden ekstra services såsom hjælp til tilkobling af IT, opbevaring af ejendel i vores opbevaringshal i Holbæk samt flytning til udlandet.


Få et tilbud fra vores flyttefirma i København

Alt efter hvilken ydelse du er interesseret i, eller om du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 61 700 750 eller på info@mesterflyt.dk.

Vores flyttemænd i København vil stå klar med et godt tilbud, der på bedst mulig vis vil gøre din flytning til én bekymring mindre.  Vi flytter også i Nordsjælland, Slagelse, Århus – faktisk til hele Danmark såvel som udlandet. Derudover er vi også medlem af DMF.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt vores flyttefirma i København

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning i København? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.