Flyttefirma Århus – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Mesterflyt vil være din foretrukne flyttemand i Århus

“Hjem til Århus.. uh ah, hjem til dig og Århus .. uh åh”. Sådan lød omkvædet i det danske kæmpe-hit fra 1986 “Hjem til Aarhus.” Det er ikke kun firser-hittet, der har gjort smilets by populær. Århus boomer i højere grad i dag end nogensinde, og byen er nu den by i Danmark, som oplever den højeste stigning i tilflyttere. Måske hænger det sammen med at Århus er blevet kåret som en af de mest livable byer  i Europa. Byen tiltrækker studerende såvel som børnefamilier og typen af flytninger, varierer derfor også. Flere og flere beslutter sig for at flytte hjem til Århus. Hvis du har taget beslutningen om at flytte til smilets by, står Mesterflyt klar til at hjælpe dig. vores flyttefirma i Århus ønsker at gøre flyttedagen lige så fuld af smil, som byen selv er. Uanset om du er tilflytter fra en anden by, eller allerede bor i Århus, så har Mesterflyt helt sikkert den rette ydelse til dig. 

Danskere flytter i gennemsnit 6 gange i løbet af deres liv og flytning er altså en naturlig del af de flestes liv. Samtidig viser undersøgelser, at flytning er en af de største stressfaktorer i livet. Hos Mesterflyt mener vi ikke, det skal være sådan. Derfor hjælper vi med at gøre din flytning så smertefri som muligt, så du kan læne dig tilbage og nyde dit nye hjem helt uden unødvendig stress og bekymring.

Vores landsdækkende service hjælper dig med flytning fra Randers til København. Vi kan endda hjælpe med udlandsflytning.

Mere end bare en rykning fra A til B

Vi forstår, at en flytning er mere end bare et praktisk ryk fra et sted til et andet. Det er starten på et nyt kapitel. Derfor vil vi, hos vores flyttefirma i Århus, være med til at give dig den bedst mulige start. En god start i dit nye hjem, starter med en god flytning. Vi ved, at mennesker er forskellige, hvilket også kommer til udtryk i deres forskellige flyttebehov. Nogle kunne ikke drømme om at lade fremmede pakke deres ejendele, mens andre drømmer om ikke at røre en finger, under deres kommende flytning. Uanset hvilken en type du tilhører, står vores flyttefirma i Århus klar til at imødekomme dine behov. 

Vi tilbyder to forskellige flyttepakker, som du frit kan vælge mellem, når du vælger os som ansvarlige for din næste flytning. Derudover tilbyder vi et væld af tillægsydelser, som kan gøre din flytning endnu nemmere og langt mere bekymringsfri. 

Vi pakker, vi flytter (fuld nedpakning, transport og udpakning)

I vores første flyttepakke får du en full-serviceløsning med all-inclusive. Denne pakke er til dig, der drømmer om ikke at skulle løfte en fingre, med denne pakke. kan drømmen blive til virkelighed. Så hvis du er typen, der hellere Investerer i nedpakningshjælp end at lade stressen gå dig på, og du er bedre til at fortælle, hvor skabet skal stå end at løfte det selv. Så kan du med fordel benytte dig af vores vi pakker, vi flytter-pakke. Her sørger vores flyttemænd for at pakke alle dine ting ned, transportere dem til din nye adresse, og selvfølgelig pakker de også det hele ud for dig. Det eneste du skal sørge for, er at låse op for os og fortælle os, hvor tingene skal stå, så klarer vi selv resten.

I pakker, vi flytter (I modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, vi transporterer)

I vores anden pakke, får du en mere klassisk flytning, som du bedst kender den. Ved den traditionelle flytningsservice, modtager I flyttekasser og andet udstyr til nedpakning, så I selv kan bestemme, hvordan og hvornår nedpakningen skal foregå. Herefter sørger vi for at flytte alle jeres ting til jeres nye hjem. Det er, hvad vi kalder teamwork. Så hvis du er lidt  skeptisk overfor tanken om, at andre skal pakke dine arvestykker og dit kæreste eje, og du hellere vil stå for at nedpakke alting i eget tempo. Så er vores i pakker, vi flytter-tilbud perfekt til dig. 

Udover vores standard flytterpakker, tilbyder vi yderligere tillægsservices, så hvis dine flyttedrømme endnu ikke er helt opfyldt, så kan vi helt sikkert finde en tillægsydelse, der passer perfekt til dine ønsker, så du får præcis den flytning, du drømmer om.  

Handymanservice (adskillelse og samling af møbler)

Vores handymanservice er for dig, der er modig nok til at lægge stoltheden på hylden og bede om hjælp til adskillelse og samling af møbler. Hos Mesterflyt er IKEA manualer vores bibel og byg-selv er i vores DNA. Vi hjælper dig med at adskille eller samle hvilket som helst møbel, hvis du bare fortæller os, hvor det skal stå.

Men det stopper ikke her, vi kan også være behjælpelige med slutrengøring, så du slipper for at stå med kost og spand selv, men du er alligevel garanteret at dit gamle hjem står knivskarpt, inden den nye ejer overtager, nemmere bliver det næsten ikke. 

Uanset hvilken service du vælger, kan du desuden også låne flyttekasser gratis af os i helt op til 14 dage. 

Råd og vejledning i optimale flyttedage – undgå de dårlige dage at flytte på i Århus

For os er det vigtigt, at du får flyttet dine ting så gnidningsfrit som muligt, så du kan komme nemt og hurtigt på plads i dit nye hjem. Derfor har vi hos Mesterflyt altid overblik over, hvilke dage der kan være særligt vanskelige at flytte på, så både du og vi så vidt muligt kan undgå dem. Der er flere begivenheder eller festlige arrangementer i løbet af året, hvor det kan være svært at komme fra A til B med en flyttevogn inde i byen pga. mange mennesker eller lange køer og trafikerede gader. Det kunne f.eks. være til Aarhus Pride eller Aarhus Festuge, hvor der er gang i gaden og afspærret flere steder rundt omkring i byen. Sådanne dage er vi selvfølgelig ikke interesserede i at ramme ind i, og derfor sørger vi hos Mesterflyt at holde styr på kalenderen, så du ikke behøver det.

Hos Mesterflyt har vi tjek på vigtige datoer for forskellige arrangementer, der gør det besværligt at flytte, og vi sørger for at have overblikket over hvilke dage, man helst skal undgå at flytte på. Vi rådgiver og vejleder gerne, så vi sammen kan planlægge udenom de dårlige dage, og så både du og vi får de optimale forhold under flytningen. Det vigtigste for os er nemlig, at du kan få leveret den bedste service, når du flytter, og at flytningen af dine ting bliver så effektiv som overhovedet muligt.


Vi klarer private- men også erhvervs flytninger i Århus

Står din virksomhed og skal flytte? Vores flyttefirma i Århus mestrer erhvervsflytninger såvel som privatflytninger. Vi har års erfaring med virksomhedsflytninger og står klar til at hjælpe uanset størrelsen på din virksomhed. Alt efter omfang og virksomhedstype, kan vi tilbyde tilkobling af IT, opbevaring af ejendel i vores opbevaringshal i Holbæk, samt flytning til udlandet. Ligegyldigt om din virksomhed er i vækst og I skal flytte i et stort kontorfællesskab, eller I har fundet noget mindre og mere økonomisk. Så hjælper Mesterflyt jer hurtigt tilbage til hverdagen, så I kan fortsætte med at bruge tiden på det, I er gode til, mens vi kan gøre, hvad vi er bedst til – nemlig at stå for jeres erhvervsflytning Kontakt os i dag for at høre mere, vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring erhvervsflytninger i Århus.

Vi elsker at flytte, og uanset om der er tale om en privat- eller erhvervsflytning, så ønsker Mesterflyt at blive din tætteste allierede i alle dine kommende flytteopgaver. Vi løfter alle flyttelæs, de tunge som de lettere, og vi sætter en ære i at sikre dig din drømmeflytning. Med os ved hånden   kommer du godt videre til dit nye hjem, og du er sikret en god start på dit næste kapitel.