Privatflytning - Vi sikrer dig en hurtig og tryg flytning! - Mesterflyt ApS
Privat flytning

Flytning på Sjælland – Mesterflyt kan hjælpe dig

Hurtigt og effektivt

Med Mesterflyt er du garanteret en hurtig, tryg og effektiv flytning. Vi hjælper også med transport af tungere læs som køleskab, fryser og andre større møbler.

Almindelig flytning

Ved en almindelig flytning pakker du selv dine genstande. Mesterflyt bærer dem ud på bilen og kører dem fra din gamle til din nye bopæl.

Husk altid at læse vores betingelser ved bestilling af flytning

Du kan læse om vores betingelser her.

 

 

Mesterflyt udfører flytteopgaver over hele Sjælland samt flytninger til og fra Fyn og Jylland.

Mesterflyt hjælper også gerne uden for Sjællands grænser, hvis du skal flytte enten til eller fra Sjælland.

Komplet flytning

Ved en komplet flytning pakker vi alle dine ting ned, fragter det sikkert til din nye bopæl og sætter alle genstande pænt på plads.

Vi tilbyder

  • Vi pakker, vi flytter (fuld nedpakning, transport og udpakning)
  • I pakker, vi flytter (I modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning)
  • Handymanservice – adskillelse & samling af møbler

 

Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 61 700 750

Hurtig privat flytning

Vores team er sammensat af specialister i at flytte for private. Vi har mange års erfaring, der sikrer dig, at du er i gode hænder under hele din flytning, uanset om det er herhjemme eller i udlandet. Derfor kan vi guide dig et langt stykke af vejen til, den mest optimale løsning for dig. Mesterflyt holder til i Holbæk på Sjælland, men vi opererer i hele Danmark og dele af udlandet. Vores kernekompetencer er at flytte hurtigt og effektivt for dig.

Nedpakning ved privatflytning

Hos Mesterflyt yder vi forskellige services – blandt andet har vi to forskellige typer flytninger: Almindelig eller komplet flytning. Den almindelige flytning består af at vi bærer dine kasser ud til vores bil og transporterer dine genstande til dit nye sted. Den komplette flytning er derimod en mere omfattende flytning, idet vi også pakker dine ting ned og ud igen ved det nye sted. Når vi flytter for private, kan vi pakke dine ting ned uden, at du behøver at være hjemme. Vi kan også skille dit inventar ad, bortskaffe de møbler du ikke behøver samt udføre hovedrengøring, hvis du foretrækker det.

Gode tilbud på privatflytning

Er du i tvivl om omfanget på din flytning, kan du altid ringe til os for at få vores hjælp. Vi har mange års erfaring og kan hurtigt fortælle dig omfanget af din flytning. På den måde kan vi skræddersy den bedste løsning til dig. Hvis behovet er der, kommer vi også gerne ud til en besigtigelse.

Specialister i at flytte   

Hos Mesterflyt har hele vores team adskillige års erfaring. Alle vores medarbejdere har været med i mange år og kender derfor til hinandens forcer. Dette er med til at højne vores serviceniveau for vores kunder. Vi har derfor kun det bedst kvalificerede team til de typer af opgaver vi bliver tildelt. Hos os er det vigtigt at der er en diversitet i arbejdskraften, og det har vi lagt stor vægt på gennem årene.

Kvalitetssikret flyttefirma

Hos Mesterflyt går vi meget op i kundernes sikkerhed. Selvom vi altid er påpasselige, kan uheld ske en sjælden gang. Derfor er vi forsikret hos Tryg. Skulle uheldet være sket under flytning, skal reklamationen meddeles til den ansvarlige medarbejder fra Mesterflyt på stedet, inden opgaven fratrædes. I forbindelse med opmagasinering hos os er det din egen private indboforsikring, der dækker behovet. Tag derfor kontakt til jeres forsikringsselskab og oplys Mesterflyts firmanavn og lageradresse.