Flytning – Vi hjælper dig til den store dag

Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst flyttemand – eller flere? Så er du landet det rette sted. Vores flinke flyttefolk har nemlig både erfaring og det rette udstyr med i flyttebilen.

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Indhent en pris på din flytning

SKAL Din Virksomhed FLYTTE TIL NYE LOKALER?

Er du på vej til et nyt og større kontor eller noget mindre og mere økonomisk eller måske noget helt tredje? Så mangler du helt sikkert et professionelt flyttefirma, der kan klare alt det praktiske for dig. Hos Mesterflyt har vi stor erfaring inden for alle former for erhvervsflytning og hjælper dig og dine ting med at komme hurtigt og sikkert på plads.

HURTIG PRIVAT FLYTNING

Vores team er sammensat af specialister i at flytte for private. Vi har mange års erfaring, der sikrer dig, at du er i gode hænder under hele din flytning, uanset om det er herhjemme eller i udlandet. Derfor kan vi guide dig et langt stykke af vejen til, den mest optimale løsning for dig. Mesterflyt holder til i Holbæk på Sjælland, men vi opererer i hele Danmark og dele af udlandet. Vores kernekompetencer er at flytte hurtigt og effektivt for dig.

Book vores flyttemænd i dag

Har du brug for en pålidelig og erfaren flyttemand – eller flere? Og vil du gøre din flytning til en tryg og effektiv oplevelse? Så indhent et flyttetilbud hos Comboflyt allerede i dag – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.