Skip to main content
Flytning af Mesterflyt

Flytning – Vi hjælper dig til den store dag

Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst flyttemand – eller flere til din flytning? Så er du landet det rette sted. Vores flinke flyttefolk har nemlig både erfaring og det rette udstyr med i flyttebilen.

Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

SKAL Din Virksomhed FLYTTE TIL NYE LOKALER?

Er du på vej til et nyt og større kontor eller noget mindre og mere økonomisk eller måske noget helt tredje? Så mangler du helt sikkert et professionelt flyttefirma, der kan klare alt det praktiske for dig. Hos Mesterflyt har vi stor erfaring inden for alle former for erhvervsflytning og hjælper dig og dine ting med at komme hurtigt og sikkert på plads. Vi er også medlem af Dansk Møbeltransport Forening.

Flytning for erhverv
Privat flytning

HURTIG PRIVAT FLYTNING

Vores team er sammensat af specialister i at flytte for private. Vi har mange års erfaring, der sikrer dig, at du er i gode hænder under hele din flytning, uanset om det er herhjemme eller i udlandet. Derfor kan vi guide dig et langt stykke af vejen til, den mest optimale løsning for dig. Mesterflyt holder til i Holbæk på Sjælland, men vi opererer i hele Danmark og dele af udlandet. Vores kernekompetencer er at flytte hurtigt og effektivt for dig.

Book vores flyttemænd til din flytning i dag

Har du brug for en pålidelig og erfaren flyttemand – eller flere? Og vil du gøre din flytning til en tryg og effektiv oplevelse? Så indhent et flyttetilbud hos Comboflyt allerede i dag – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.