Kontakt Mesterflyt

Vil du have et tilbud på flytning eller opmagasinering, eller har du spørgsmål? Så skriv til os i kontaktformularen, eller ring direkte til os.

Information

Har du spørgsmål?

Flyttemænd på kontor

Information

Er du i tvivl om, hvordan din flytning skal være, og søger du et flyttefirma, der kan hjælpe dig med dine flytte-behov og ønsker? Hos Mesterflyt kan du få et uforpligtende tilbud på din flytning. Står du derfor og mangler at vide, hvordan du skal pakke dine ting og fragte dem fra din nuværende bolig til din nye bolig? Så fortvivl ej. Vi står til enhver tid klar til at vejlede og hjælpe med din flytning og fragt. Vores dygtige og hjælpsomme flyttemænd kan sørge for at gøre din flytning til en overskuelig oplevelse. 

Vi er klar over, at man som flytter nemt kan miste overblik, fordi der er så mange praktiske ting, der skal være på plads. Alt fra at man skal melde flytningen i folkeregistret, aflæse el-, varme- og vandforbrug, skifte læge, orientere sig om forsikringer m.v. 

Ved at benytte dig af vores service kan vi sikre dig en bedre overblik og tid til at planlægge andre praktiske ting – som ikke har med fragten af dine ejendele til din nye bolig at gøre. På den måde kan du nemt og hurtigt overstå din flytning med hjælp og rådgivning fra Mesterflyt. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud med din flytning hos Mesterflyt. Du kan udfylde kommentarfeltet til højre eller kontakte os via nedenstående kontaktinfo.