Erhvervsflytning Sjælland - Stor erfaring hos Mesterflyt ApS
Erhvervsflytning Sjælland

Skal du have hjælp til erhvervsflytning? Vi flytter på hele Sjælland.

Skal du flytte til nye lokaler?

Er du på vej til et nyt og større kontor eller noget mindre og mere økonomisk eller måske noget helt tredje? Så mangler du helt sikkert et professionelt flyttefirma, der kan klare alt det praktiske for dig. Hos Mesterflyt har vi stor erfaring inden for alle former for erhvervsflytning og hjælper dig og dine ting med at komme hurtigt og sikkert på plads.

 

Fleksibilitet

Er du i den situation, at din virksomhed skal være mobil for en stund, er det vigtigt at bevare et godt overblik.

På baggrund af vores erfaringer med flytning inden for erhverv sørger vi for, at inventar, arkiver, computere m.m. bliver forsvarligt pakket ned og flyttet i den mest praktiske rækkefølge og på det tidspunkt, der passer jer, så jeres arbejdsrutiner bevares bedst muligt.

Vi tilbyder

  • Vi pakker, vi flytter (fuld nedpakning, transport og udpakning)
  • I pakker, vi flytter (I modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning)
  • Flytning af arkiv
  • Nedtagning og opkobling af IT udstyr
  • Transport af maskiner og fabriksanlæg

 

Mesterflyt har stor erfaring med flytning for erhverv
– også flytning af arkiv

Vi tror på, at et grundigt forarbejde er forudsætningen for en succesfuld flytning. Derfor stiller vi altid en erfaren flyttekonsulent til rådighed, som nøje planlægger flytningen i samarbejde med jer.

Desuden udarbejder vi vejledninger til nedpakning, farveplaner og mærkning af jeres inventar. Med vores personlige betjening sikres I, at eventuelle problemer altid bliver løst hurtigt.

 

Har I brug for rådgivning, er I altid velkommen til at ringe til os på telefon 61 700 750.

Erhvervsflytning

Det er vigtigt at finde en pålidelig og professionel samarbejdspartner, når virksomheden flytter.Vores team har mange års erfaring og er meget professionelle. Vores professionelle flyttekonsulenter kommer ud til dig og høre om jeres behov. Vi kan tilbyde, nedpakning af IT, handyman services, opsætning af IT, pakning af arkiv og meget mere. Vi finder det mest optimale flyttetidspunkt for jer, så virksomheden ikke behøver holde lukket grundet flytningen.

Opbevaring ved erhvervsflytning

Har du brug for at få dine møbler til opbevaring kan vi klare det på vores opvarmet, tørre og overvåget lager. Vi kan også tilbyde opbevaring af arkiv, sagsakter eller andet følsom arkiv i vores aflåste arkivrum til disse formål.

Nedpakning af IT

Vores team ankommer og begynder på nedpakning af jeres IT. Vi noterer hvad i har af IT og hvor det er placeret. Derefter adskiller vi det og pakker i flyttekasser som mærkes med et medarbejder ID. Når kassen kommer frem til den nye destination, vil vores team opstille alt igen som det stod ved nedtagning. Vi kabler og stripser alle ledninger pænt op, og til slut tester vi alt virker så medarbejderen er klar til at arbejde igen når vedkommende møder på arbejde.

Nedpakning af arkiv

Vores team ankommer og begynder på nedpakning af jeres arkiv. Alt sættes i den rækkefølge som i selv har opstillet, vi sørger for at holde styr på alle mapper og kasser, så alt kommer rigtigt på plads igen. Vores mange års erfaring sikre dig en sikker flytning af jeres arkiv.

Erfarne flyttemænd

Hos Mesterflyt er vores team sammensat af professionelle flyttemænd med mange års erfaring. På den måde er vi sikre på at få det bedste og stærkeste flytteteam. Vi gør alt for at din flytning bliver så gnidningsfri som mulig og dine medarbejder kan komme tilbage til deres arbejde hurtigst. Mød teamet her på siden.

Høj sikkerhed med Mesterflyt

Hos Mesterflyt er vi forsikret hos Tryg og har tegnet alle de lovmæssige og relevante forsikringer derigennem. Alle vores forsikringer lever op til de krav som Dansk Møbeltransportforening (DMF) stiller. Vores erfarne team gør alt for at sikre jer en super nem flytning men skulle der mod forventning ske en skade på bohave under flytning, skal reklamationen meddeles til den ansvarlige konsulent senest 8 dage efter flytningen.