Skip to main content
Flyttefirma i Roskilde

Flyttefirma Roskilde – din troværdige flyttemand

Få hjælp med din flytning af et professionelt flyttefirma i Roskilde! Vores flyttemænd står klar til at hjælpe med alt i forhold til din flytning. 


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Dit professionele flyttefirma i Roskilde

Spejder du efter et flyttefirma i Roskilde? Hos Mesterflyt hjælper vi dig godt videre. I Danmarks tidligere hovedstad, kan du virkelig mærke historien vingesus, både fra domkirken og Vinkingeskibsmuseeet. Ligemeget om du har sat sejl mod den gamle vikingeby, eller kompasset peger væk fra Roskilde mod fjernere egne, så er Mesterflyt klar til at varetage din flytning.

Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med at flytte for private og erhverv. En flytning er både omstændig og tidskrævende og noget, som de fleste gerne vil være foruden. Heldigvis står Mesterflyt klar til at hjælpe dig, uanset om det gælder en flytning fra 5. sal til stueplan eller omvendt. Med Mesterflyt får du et sikkert og effektivt flyttefirma i Roskilde, som står klar til at bære det tunge læs for dig, og dermed frigøre dig mere tid til dét, der er vigtigt for dig. Hos Mesterflyt er du dækket af vores flytteforsikring hos Tryg.

Vi flytter i hele Danmark, blandt andet flytninger i Glostrup, Albertslund, Ballerup, Ringsted og Århus. Derudover kan du også få hjælp med erhvervsflytning på Sjælland.

Professionelle flyttemænd fra flyttefirma i Roskilde

Lad os klare din privat flytning i hele landet

Mesterflyt ønsker at være dit foretrukne flyttefirma i Roskilde, som sikrer dig en god flytning. Hos Mesterflyt er du garanteret et hurtigt, trygt og effektivt flyttefirma i Roskilde, som hjælper dig med at transportere hele flyttelæsset, herunder også de tungere læs som klaver, fryser, køleskabe og mange andre større møbler. Hos os undgår du stress, bekymringer og ømme muskler, vi løfter det hele for dig.     

Hvad end du er på udkig efter et flyttefirma i Roskilde, som skal klare en intern flytning inden for Roskildes bygrænser eller en længere flytning. Inden for privatflytning tilbyder vi to forskellige flyttepakker. Du kan enten vælge at overlade alt pakning og flytning til os, således du ikke skal løfte en finger. Vi sørger nemlig både for fuld nedpakning, transport og udpakning. Med den fulde pakke kan du sætte dig langt tilbage i sofaen. Det eneste du skal gøre er at glæde dig til at overtage dit nye hjem. Omvendt kan du også vælge den klassiske model, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, og herefter selv forvalter nedpakningen. Når alt står klar, kommer Mesterflyts flyttefirma i Roskilde og flytter det hele til din nye bolig. 

Tillægsydelser i forbindelse med din flytning

 Udover, de to mulige flyttepakker tilbyder vi dog også forskellige tillægsservices. Blandt andet tilbyder vi en handymanservice, hvilket ganske enkelt er et tilbud om adskillelse og samling af møbler. En flytning handler ikke kun om at flytte møbler fra A til B, men derimod i lige så høj grad om at skille møbler ad for at samle dem igen. Lad os klare det for dig, når du vælger os som dit flyttefirma i Roskilde. Vi hjælper dig med at komme ordentligt på plads i dit nye hjem. Vi sørger for, at skabet står lige der, hvor du gerne vil have det. 

Du har også mulighed for at få hjælp til rengøringen. Når du river rødderne op, og flytter til et nyt sted, er det altid forbundet med en del oprydning og rengøringen, og det kan være svært at finde overskud til alle de små opgaver, der også er forbundet med flytningen. Det er derfor, du har Mesterflyt. Vi hjælper dig gennem hele processen, ikke kun fra A til B, men hele vejen til Z.    

Flyttefirma i Roskilde til erhvervs flytning? Læs mere her

Udover at tilbyde privatflytning, tilbyder vi også erhvervsflytning. Står dit firma eller din arbejdsplads over for at skulle flytte i nye lokaler, er Mesterflyt klar til at give en hånd eller 10 med. Uanset om du skal flytte i nyere og større kontorer eller i noget mindre og mere økonomisk, kan vores flyttefirma i Roskilde ordne alt det praktiske for dig, således du kan fokusere på dét, du er god til og brænder for. Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og kan på kort tid stå klar og sørge for, dine ting kommer hurtigt og sikkert på plads.

Inden for erhvervsflytning assisterer vi dog med meget mere end flytning af møbler, hårde hvidevarer og lignende. Vores flyttefirma i Roskilde står også klar til at flytte arkiver, frakoble IT-udstyr i det gamle kontor og tilkoble det på det nye samt transportere maskiner og fabriksanlæg fra produktioner. Vi sørger ganske enkelt for, du kommer effektivt, trygt og ordentligt på plads, uanset hvilken branche du arbejder inden for. Du gør det, du er bedst til, og det samme gør vi. Det er derfor du trygt kan overlade din erhvervsflytning til os. 

Få et tilbud fra vores flyttefirma i Roskilde

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning i Roskilde? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.