Mesterflyt er dit flyttefirma i Albertslund

Vi er et passioneret, erfarent og dedikeret team, der kan varetage alle flytninger – stort som småt. Vi har base og daglig drift fra vores kontor i Albertslund, men vores medarbejdere hjælper kunder på hele Sjælland hver eneste dag. Hos Mesterflyt elsker vi at hjælpe vores kunder med at flytte, og uanset om der er tale om en privat- eller erhvervsflytning kan du trygt overlade din flytning til os.

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Skal du flytte i Albertslund? Så vælg et flyttefirma!

Det kan være besværligt og uoverskueligt at flytte, men det behøver det slet ikke at være. Det vil tit og ofte være smart at benytte sig af et flyttefirma, for at flytningen går så glat som muligt. Mange insisterer på at fragte det selv med hjælp fra venner og familie, men i sidste ende vil et erfarent flyttefirma kunne ordne din flytning hurtigt, effektiv og trygt. 

Fleksibelt flyttefirma i Albertslund med løsninger, der passer til alle!

Vi udbyder en række forskellige services, og vi kan hjælpe de fleste kunder med deres flytning. Vi tilbyder følgende services:

Almindelig flytning

I pakker, vi flytter: Ved en almindelig flytning pakker du selv al inventar og møbler ned, og herefter vil Mesterflyt flytte alle kasser, møbler og andet inventar fra A til B.

Komplet flytning

Vi pakker, vi flytter: Fuld nedpakning, transport og udpakning. Hvis du har brug for et flyttefirma, der både pakker al inventar og møbler ned samt kører det til din nye bopæl, kan vi også hjælpe. Ved en komplet flytning pakker et hold af vores medarbejdere alle dine ting ned, fragter det sikkert og effektivt til din nye bopæl samt sætter alle genstande, møbler og andets inventar pænt på plads.

Handymanservice: Mesterflyt kan også hjælpe dig med at skille dine møbler ad, så de bliver lettere at flytte eller hjælpe med at samle dine nye møbler. 

Med Mesterflyt som dit flyttefirma vil du opleve, at vi både kan hjælpe med helt almindelige flytninger samt de flytninger, der kræver ekstra kræfter og ekspertise. 

Vi flytter også til og fra Glostrup, Ballerup og Rødovre.

Flyttefirma Albertslund – privat- og erhvervsflytning

Alle vores ydelser gælder både privat- og erhvervsflytning i Albertslund. Hvis du og din virksomhed skal flytte kontor, kan du trygt overlade flytningen til Mesterflyt. Vi tilbyder professionel erhvervsflytning med fokus på effektivitet, grundighed og med respekt for alle møbler, computere og hvad I ellers måtte have af vigtige og værdifulde genstande. En flytning kræver mere, end man måske lige regner med, og det vil kræve overskud og tid at pakke kontorartikler, IT-udstyr, møbler m.m. ned og ud igen.

Mange virksomheder, der står overfor en flytning, vælger som oftest en komplet flytning, hvor flyttefirmaet kører ud til adressen og pakker alt grundigt ned, og fragter det videre til de nye lokaler. Med vores erfaring og ekspertise sørger vi for, at I kommer trygt på plads på jeres nye adresse. Hvis I har behov for sparring ifm. jeres flytning, vil vi også meget gerne rådgive jer. Vi kan svare på de fleste spørgsmål vedr. flytning samt komme med gode råd. Sammen vil vi finde den løsning, der passer til jer. Du kan finde flere gode råd her


Forsikret flyttefirma i Albertslund

Selvom vi har mange års erfaring med at flytte og alle vores medarbejdere modtager grundig oplæring, er vi forsikret hos Tryg. Denne forsikring lever op til alle Dansk Møbeltransport Forenings krav, og vi er derfor det sikre valg, hvis du har inventar du er ekstra bekymret for eller som virker vanskelig at flytte.