Skip to main content
Flyttefirma i Albertslund

Mesterflyt er dit flyttefirma i Albertslund

Søger du et flyttefirma i Albertslund? Så kan du indstille søgning, da Mesterflyt er svaret på dine bønner. Læs mere om vores flytteløsninger her. 


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Skal du flytte i Albertslund? Så vælg et flyttefirma!

Det kan være besværligt og uoverskueligt at flytte, men det behøver det slet ikke at være. Det vil tit og ofte være smart at benytte sig af et flyttefirma, for at flytningen går så glat som muligt. Mange insisterer på at fragte det selv med hjælp fra venner og familie, men i sidste ende vil et erfarent flyttefirma kunne ordne din flytning hurtigt, effektiv og trygt. 

Vi udbyder en række forskellige services indenfor privatflytning og erhvervsflytning, og vi kan hjælpe de fleste kunder med deres flytning. 

Selvom vi har mange års erfaring med at flytte og alle vores medarbejdere modtager grundig oplæring, er vi forsikret hos Tryg. Denne forsikring lever op til alle Dansk Møbeltransport Forenings krav, og vi er derfor det sikre valg, hvis du har inventar du er ekstra bekymret for eller som virker vanskelig at flytte. 

Professionelt flyttefirma med styr på flytninger i Albertslund

Fleksibelt flyttefirma, der passer til alle!

Almindelig flytning

I pakker, vi flytter: Ved en almindelig flytning pakker du selv al inventar og møbler ned, og herefter vil Mesterflyt flytte alle kasser, møbler og andet inventar fra A til B.

Komplet flytning

Vi pakker, vi flytter: Fuld nedpakning, transport og udpakning. Hvis du har brug for et flyttefirma, der både pakker al inventar og møbler ned samt kører det til din nye bopæl, kan vi også hjælpe. Ved en komplet flytning pakker et hold af vores medarbejdere alle dine ting ned, fragter det sikkert og effektivt til din nye bopæl samt sætter alle genstande, møbler og andets inventar pænt på plads.

Handymanservice

Mesterflyt kan også hjælpe dig med at skille dine møbler ad, så de bliver lettere at flytte eller hjælpe med at samle dine nye møbler. Med Mesterflyt som dit flyttefirma vil du opleve, at vi både kan hjælpe med helt almindelige flytninger samt de flytninger, der kræver ekstra kræfter og ekspertise. 

Vi flytter også til og fra Glostrup, Ballerup og Rødovre.

Flyttefirma til privat- og erhvervsflytning

Alle vores ydelser gælder både privat- og erhvervsflytninger i Albertslund. Hvis du og din virksomhed skal flytte kontor, kan du trygt overlade flytningen til Mesterflyt. Vi tilbyder professionel erhvervsflytning med fokus på effektivitet, grundighed og med respekt for alle møbler, computere og hvad I ellers måtte have af vigtige og værdifulde genstande. En flytning vil kræve overskud og tid at pakke kontorartikler, IT-udstyr, møbler m.m. ned og ud igen.

Mange virksomheder, der står overfor en flytning, vælger som oftest en komplet flytning, hvor flyttefirmaet klarer alle aspekter af flytningen. Med vores erfaring og ekspertise sørger vi for, at I kommer trygt på plads på jeres nye adresse.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis I har behov for sparring i forbindelse med jeres flytning, vil vi meget gerne rådgive jer. Vi kan svare på de fleste spørgsmål vedrørende en flytning samt komme med gode råd. Sammen vil vi finde den løsning, der passer til jer. Du kan finde flere gode råd her

Du er meget velkommen til at kontakte vores flyttefirma i Albertslund, hvis du har spørgsmål eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud. Ring på telefon +45 61 700 750 eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt vores flyttefirma i Albertslund

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning til eller fra Albertslund? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.