Flyttefirma Glostrup – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Flyttefirma i Glostrup – Et effektivt og imødekommende et af slagsen

Står du over for en flytning i Glostrup, og har du i den forbindelse brug for et effektivt flyttefirma i Glostrup med et højt serviceniveau? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med at flytte for private såvel som erhverv, og der findes ikke en flytteopgave, som er for stor, lille, tung eller let for os. Tværtimod. Vores kompetente medarbejdere har stået i et væld flyttesituationer, og de ved om nogen, hvordan flytninger for erhverv og private kan variere. Vi ønsker at gøre en kommende flytning så gnidningsfri og let som overhovedet muligt for dig, og derfor tilbyder vi både flere forskellige typer flytninger samt ekstra services.

Lad os klare private- såvel som erhvervs flytninger for dig

Langt de fleste ved, at flytninger er tidskrævende og omstændige. Selvom det måske virker som en overskuelig opgave, når du lader blikket falde udover kontorlandskabet eller stuen derhjemme, ender det ofte med at kræve meget mere af din tid end først antaget. Heldigvis står Mesterflyt klar med ekstra hænder, således at du kan frigive mere tid lige præcis dér, hvor du har allermest brug for den selv. 

Når du vælger os som dit flyttefirma i Glostrup, tilbyder vi dig to forskellige flyttemodeller. Du kan enten vælge at lade os overtage stort set alle områder af din flytning fra fuld nedpakning af din bolig eller dit kontor til transport af alle møblerne, hårde hvidevarer, flyttekasser og meget andet samt udpakning af det hele det nye sted. Hér er der ganske enkelt tale om en all inclusive-løsning for private såvel som erhverv. Omvendt kan du også vælge den klassiske løsning, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning og selv står for dette, hvorefter vi transporterer det hele til det nye sted og lader dig stå for udpakningen også.

Vælg os som flyttefirma i Glostrup og drag nytte af vores ekstra services

Hos Mesterflyt tilbyder vi dog meget mere end A til B flytning. Vi ønsker nemlig at gøre flytningen så gnidningsfri som overhovedet muligt, og af den grund tilbyder vi også et væld af ekstra services til både privat- og erhvervsflytninger. Lad os eksempelvis hjælpe dig med at skille dine møbler ad og samle dem igen eller lad os flytte alt fra store arkiver, maskiner og fabriksanlæg og samtidigt tage alt IT-udstyr ned og koble det op igen. Mulighederne er mange, og valget er dit.

Vi er dit flyttefirma på Vestegnen: