Skip to main content
Flyttefirma i Glostrup

Flyttefirma i Glostrup – det rette valg af flyttemand

Er du på udkig efter et flyttefirma i Glostrup? Hos Mesterflyt er du garanteret en effektiv flytning til en god pris. Læs mere om vores service her på siden.


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Effektivt og imødekommende flyttefirma i Glostrup

Står du over for en flytning i Glostrup, og har du i den forbindelse brug for ekstra hjælp? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med at flytte for private og virksomhedsflytning. Vi ønsker at gøre din kommende flytning så gnidningsfri og let som overhovedet muligt. Derfor tilbyder vi både flere forskellige slags flytninger samt ekstra services.

Mesterflyt er desuden medlem af Dansk Møbeltransport Forening, så du kan have ro i maven under din flytning i Glostrup.

Vælg vores flyttefirma i Glostrup og få en god flytning

Flyttemænd til komplet flytning

Langt de fleste ved, at flytninger er tidskrævende og omstændige. Selvom det måske virker som en overskuelig opgave i starten. Heldigvis står Mesterflyt klar med ekstra hænder, så du kan frigive mere tid lige præcis dér, hvor du har allermest brug for det.

Når du vælger os som dit flyttefirma i Glostrup, tilbyder vi dig to forskellige flyttemodeller. Du kan enten vælge at lade os overtage stort set alle områder af din flytning. Fra fuld nedpakning af din bolig eller kontor til transport af alle møblerne, hårde hvidevarer, flyttekasser og meget andet. Hér er der ganske enkelt tale om en 365 graders flytning for private såvel som erhverv. Omvendt kan du også vælge den klassiske løsning. Her modtager du flyttekasser og udstyr til nedpakning, og står selv for nedpakningen, hvorefter vi transporterer det hele til det nye sted.

Drag nytte af vores ekstra services

Hos Mesterflyt tilbyder vi dog meget mere end A til B flytning. Vi ønsker nemlig at gøre flytningen så gnidningsfri som overhovedet muligt, og af den grund tilbyder vi også et væld af ekstra services til både privat- og erhvervsflytninger på Sjælland. Lad os eksempelvis hjælpe dig med at skille dine møbler ad og samle dem igen. Eller lad os flytte alt fra store arkiver, maskiner og fabriksanlæg og samtidigt tage alt IT-udstyr ned, og koble det op igen. Mulighederne er mange, og valget er dit.

Vi er dit flyttefirma på Vestegnen:

Mesterflyt er dit flyttefirma i Glostrup

Få hjælp af vores flyttefirma i Glostrup

Vil du gerne vide mere om vores priser på flytning, flytteforsikringer eller noget helt tredje? Så er du velkommen til at kontakte os! 

Du kan ringe til os på telefon 61 700 750, eller komme i kontakt med os ved at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre om din flytning til eller fra Glostrup. 

Kontakt vores flyttefirma i Glostrup

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning i Glostrup? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.