Skip to main content
Flyttefirma i Ballerup

Flyttefirma Ballerup – servicemindede & effektive

Få hjælp til din kommende flytning af vores flyttefirma i Ballerup. Vi hjælper dig under flytteprocessen til en god pris. 


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Flyttefirma i Ballerup – Lad os være dit foretrukne

Har du brug for et flyttefirma i Ballerup? I Ballerup er der noget for enhver smag, og uanset om du flytter til byen for de kulturelle muligheder, eller du fraflytter Ballerup, er vi klar til at hjælpe dig med din kommende flytning.

Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring inden for flyttebranchen, og vi flytter både for private såvel som erhverv. Så hvis du står over for en flytning, og er på udkig efter et kompetent og effektivt flyttefirma i Ballerup, er du endt det helt rigtige sted. Mesterflyt garanterer hurtig, tryg og effektiv flytning, og vi hjælper med alt fra transport af de tungere flyttelæs til de lettere læs. Hos os findes der hverken flyttekasser, som er for store, små, lette eller tunge. Tværtimod – vi står klar med ekstra hænder og kræfter til din næste flytteopgave i Ballerup.

Få en mesterlig flytning med vores flyttefirma i Ballerup

Flytte-løsninger efter
dine behov

Det er de færreste, som hopper rundt i ren og skær begejstring over en flytning. At flytte kan nemlig både være tidskrævende og omstændeligt, og det kan indimellem kræve blod, sved, tårer og ømme muskler. 

Når du vælger os som flyttefirma i Ballerup, kan du vælge mellem to forskellige flyttemodeller. Den første er den helt klassiske, hvor du selv sørger for at pakke dit hjem eller kontor ned i flyttekasser og lignende. Således vi nemt og hurtigt kan transportere det hele til dit nye sted.

Med den anden type tilbyder vi en komplet flytteløsning, hvor vi både pakker alle dine ting sikkert ned og fragter dem til dit nye sted, hvor vi også sætter det hele op igen. Med denne løsning overlader du alt til os, men hos Mesterflyt er og bliver vores kunders sikkerhed alfa og omega. Det betyder ganske enkelt, at skulle uheldet være ude under en flytning, er vi forsikret hos Tryg, således du er garanteret kompensation. Mod vores komplette løsning, kan du altså trygt læne dig helt tilbage i din blødeste lænestol, mens vi klarer alt det hårde arbejde for dig.

Vores flyttefirmas tillægsydelser

Udover at hjælpe med at flytte boliger og kontormiljøer rundt i ind- og udland tilbyder vi også en række tillægsservices i forbindelse med din flytning. En flytning er nemlig meget mere end at flytte et hjem eller kontor fra A til B. Det handler i lige så høj grad om at få det hele til at forløbe så gnidningsfrit og enkelt som overhovedet muligt. 

Vores flyttemænd er altid klar. Vi tilbyder nemlig også tillægsydelser som handymanservice. Her hjælper én af vores medarbejdere med at skille dine møbler ad og samle dem igen, tage inventar ned og sætte det op i dit nye hjem. Derudover tilbyder vi også opbevaring af inventar i vores lagerhal i Holbæk samt slutrengøring. Vi kan hjælpe dig med alle opgaver forbundet med en flytning. I Mesterflyt er vi ikke kun flyttemænd. 

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Ring til os på telefon +45 61 700 750 eller udfyld vores kontaktformular i dag! 

Kontakt vores flyttefirma i Ballerup

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning til eller fra Ballerup? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.