Flyttefirma Ballerup – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Flyttefirma i Ballerup – Lad os være dit foretrukne

Har du brug for et flyttefirma i Ballerup? Ballerup byder på kultur og musik for alle størrelser. Byen har sin egen musik- og kulturskole og selv børnene har deres egen kulturfestival. Faktisk, går der også en europæisk pilgrimsrute gennem byen. I Ballerup er der noget for enhver smag, og uanset om du flytter til byen for de kulturelle muligheder, eller du fraflytter Ballerup, er vi klar til at hjælpe dig med din kommende flytning.

Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring inden for flyttebranchen, og vi flytter både for private såvel som erhverv. Så hvis du står over for en flytning, og er på udkig efter et kompetent og effektivt flyttefirma i Ballerup, er du endt det helt rigtige sted. Mesterflyt garanterer hurtig, tryg og effektiv flytning, og vi hjælper med alt fra transport af de tungere flyttelæs som køleskabe, fryser, klaverer og andre større møbler og hårde hvidevarer til de lettere læs. Hos os findes der hverken flyttekasser, som er for store, små, lette eller tunge. Tværtimod – Vi står klar med ekstra hænder og kræfter til din næste flytteopgave i Ballerup.

Effektive private- og erhvervs flytninger med os som dit flyttefirma i Ballerup

Det er de færreste, som hopper rundt i ren og skær begejstring over en flytning. At flytte kan nemlig både være tidskrævende og omstændeligt, og det kan indimellem kræve blod, sved, tårer og ømme muskler. Hos Mesterflyt lever vi af at flytte, og vi sætter en ære i at levere kvalitetssikrede flytteløsninger til private såvel som erhverv. Uanset om du står over for en flytning fra 6. sal og op på 9. eller en flytning fra en lille 1-værelses lejlighed til et rækkehus, kan vi være behjælpelige med effektive flytninger og et højt serviceniveau.

Når du vælger os som flyttefirma i Ballerup, kan du vælge mellem to forskellige flyttemodeller. Den første er den helt klassiske, hvor du selv sørger for at pakke dit hjem eller kontor ned i flyttekasser og lignende, således vi nemt og hurtigt kan transportere det hele til dit nye sted.

Med den anden type tilbyder vi en komplet løsning, hvor vi både pakker alle dine ting sikkert ned og fragter dem til dit nye sted, hvor vi også sætter det hele op igen. Med denne løsning overlader du alt til os, men hos Mesterflyt er og bliver vores kunders sikkerhed alfa og omega. Det betyder ganske enkelt, at skulle uheldet være ude under en flytning, er vi forsikret hos Tryg, således du er garanteret kompensation. Mod vores komplette løsning, kan du altså trygt læne dig helt tilbage i din blødeste lænestol, mens vi klarer alt det hårde arbejde for dig. Med den komplette model slipper du for blod, sved, tårer og ømme muskler, dem tager vi os af for dig  

Et flyttefirma i Ballerup med fokus på alle aspekter af flytningen

Udover at hjælpe med at flytte boliger og kontormiljøer rundt i ind- og udland tilbyder vi også en række tillægsservices i forbindelse med din flytning. En flytning er nemlig meget mere end at flytte et hjem eller kontor fra A til B. Det handler i lige så høj grad om at få det hele til at forløbe så gnidningsfrit og enkelt som overhovedet muligt. En flytning er en temperamentssag, nogle hygger sig med at at pakke flyttekasserne, og elsker når flyttekasserne skal tømmes igen, så man kan bygge rede i sit nye hjem – uanset om du flytter til Slagelse eller Silkeborg. Andre frygter en flytning, da den ofte er forbundet med stress, bekymringer og kaos. Ligegyldigt hvilken gruppe du tilhører, så har vi en model og en service, der passer til din flytteopgave.

Vores flyttemænd er altid klar. Vi tilbyder nemlig også tillægsydelser som handymanservice. Her hjælper én af vores medarbejdere med at skille dine møbler ad og samle dem igen, tage inventar ned og sætte det op i dit nye hjem. Derudover tilbyder vi også opbevaring af inventar i vores lagerhal i Holbæk samt slutrengøring. Vi kan hjælpe dig med alle opgaver forbundet med en flytning. I Mesterflyt er vi ikke kun flyttemænd.