Skip to main content

Flyttefirma med flytteforsikring under flytning

Hos Mesterflyt er dine ting vores ansvar, da du er dækket af vores flytteforsikring. Læs mere om vores fordelagtige forsikring under flytning. 


Forsikring under flytning

Hos Mesterflyt er vi forsikret hos if Forsikring og har tegnet alle de lovmæssige og relevante forsikringer.

Skulle der mod forventning ske en skade på bohave under flytning, skal reklamationen meddeles til den ansvarlige medarbejder fra Mesterflyt på stedet, inden opgaven fratrædes.

Du kan læse mere om vores dækninger under Betingelser for private & Betingelser for erhverv.


Forsikring under opmagasinering

Under opmagasinering hos Mesterflyt er det kundens private indboforsikring, der dækker bohavet.

Kontakt derfor jeres forsikringsselskab og oplys Mesterflyts firmanavn og lageradresse, således at indboforsikringens dækningsadresse kan udvides til Mesterflyts lageradresse.

I tilfælde af at der er et tidsmæssigt hul mellem, at du flytter fra din gamle bolig, og at du flytter ind i din nye bolig, vælger nogle at opmagasinere sit indbo midlertidigt. Mesterflyt tilbyder også denne form for service.

Hvordan dækker flytteforsikringen?

Bruger du et flyttefirma til din flytning, er du forsikret under hele flytningen. Det skyldes, at flyttefirmaet har påtaget sig ansvaret for at fragte alt dit indbo. Derfor inkluderer forsikringen også en ansvarsforsikring. Denne slags flytteforsikring dækker over eventuelle skader, der kunne ske på dine ejendele under flytningen.

En ansvarsforsikring er ikke et lovkrav. På trods af det prioriterer vi hos Mesterflyt at gøre det sikkert og trygt for dig at benytte dig af vores service.

De fleste flyttefirmaer er juridisk forpligtet til at dække eventuelle skader, men i praksis kan det være svært at få en erstatning, hvis ikke firmaet har en ansvarsforsikring. Derfor er vi særdeles glade og stolte over, at vi fra start til slut er på det rene med din flytteopgave. Dermed skal intet stoppe dig fra at søge den hjælp, du har behov for.

Hvorfor vælge et flyttefirma med flytteforsikring?

Det er tit fordelagtigt at få hjælp til flytningen fra venner og familie, fordi det er billigere og nemmere. Skulle uheldet være ude og dine ejendele bliver beskadiget eller stjålet, er det dog ikke rimeligt at sætte dine venner og familie til ansvar for skaderne – når de frivilligt har meldt sig som dine hjælpere.

Taber du dit fladskærm på fortovet eller bremser du for hårdt i flyttebilen og forårsager det, at dine ting går i stykker, er det derfor bare ærgerligt. Der er ikke nogen forsikring, der dækker for skaderne.

Får du derimod hjælp fra et flyttefirma såsom Mesterflyt med en forsikring, er dine ejendele forsikret i løbet af hele den tid, hvor ejendelene er i vores besiddelse. Skulle der mod forventning ske nogle skader på dine ting, har vi en ansvarsforsikring, der dækker dine skader.

Søg hjælp fra et professionelt flyttefirma

Flyttemændene i et professionelt flyttefirma har erfaring med at håndtere ejendele og møbler på en sikker og harmløs måde. Ved at hyre vores kompetente flyttefirma undgår du, at dine venner eller familiemedlemmer ved en fejl forårsager ridsede møbler, at de ender med at tabe ejendele. 

Og selv hvis uheldet mod alt forventning sker, er du sikret med en erstatning. Med en flytteforsikring kommer du dermed ikke til at fortryde at have søgt hjælp hos et flyttefirma. 

Vi gør bogstaveligt talt alt i vores hænder for at sikre dig en god flytteoplevelse – fri for unødvendige bekymringer om det praktiske. Vi klarer nemlig den tungeste del af din flytning og gør det endda med en flytteforsikring.


Flytninger over hele landet

Planlægger du en flytning i København eller et andet sted i Danmark, så står vores flyttefirma til rådighed. Uanset om det er til privatflytning eller erhvervsflytning, så er du dækket med en flytteforsikring, der giver ro og tryghed. Du skal dermed ikke bekymre dig om eventuelle skader eller tab af dine ejendele. 

Vi deler gerne ud af vores erfaring, så kontakt os gerne hurtigst muligt i flytteprocessen. På den måde kan du få en vejledende samtale om dine behov og eventuelt om dine særlige ønsker. Få en flytteforsikring hos os og kontakt os for et uforpligtende tilbud på din flytteopgave. Vi glæder os til at høre fra dig enten på telefon +45 61 70 07 50 eller via e-mail info@mesterflyt.dk.