Skip to main content

Referencer

Vi er samarbejdspartner med flere store virksomheder, hvor vi blandt andet flytter kontor, hjælper med relocation, lagerflytning og andet erhvervsflytning

Se vores liste af kundereferencer nedenunder.


Vores kundeudtalelser

Snevagten

“Jeg kan anbefale Mesterflyt, hvis du som virksomhed ønsker en glat og problemfri flytningsproces. Utrolig professionelle og altid hjælpsomme”

Christoffer Gade | Ejer

AGC Biologics

“Indflytning, justering af borde og kabling af KH7 gik over al forventning og det er en fornøjelse at arbejde sammen med Martin og Simon. Martin styrer tropperne godt og jeg er helt tryg ved at overlade opgaver til ham, midt i vores kaotiske hverdag hos AGC.”

Kirsten Frøland | Work place manager

One Bar Group

“I One Bar Group bruger vi Mesterflyt til at transportere vores barsetup ved større arrangementer. Det er på alle tider af døgnet, at vi har brug for ekspertise med gode folk og lastbiler til at få kørt vores udstyr frem og tilbage. Især tak for vores faste chauffør Morten og de øvrige gode folk hos Mesterflyt, som altid yder en god indsats. Kontoret er altid en fleksible og løsningsorienterede overfor for vores nogle gange lidt skæve projekter, som altid ender med at blive løst.”

Casper Lund | Ejer

Boligselskabet DAB

“Hovedansvarlig for omfattende flytning Jeg har haft fornøjelsen af at møde en del af personerne, fra MesterFlyt under en omfattende flytning i den afdeling jeg bor i. MesterFlyt havde så vidt jeg har forstået, haft hovedansvaret for denne enorme flytning, vi har stået i, alle beboerne. MesterFlyt har benyttet sig af flere samarbejdspartnere, til at kunne få løst denne enorme opgave, og heldigvis valgt nogle virksomheder, hvor de ansatte ikke var luskede/suspekte typer eller uansvarlige, hvorfor det gjorde flytningen hos mig super tryg og behagelig! Medarbejderne fra MesterFlyt var super kompetente, og jeg må indrømme at sans for detaljer gik de langt mere op i end mig selv, hvilket f.eks betød at mit tv langt om længe kom op og hænge hvor jeg oprindeligt gerne ville have det til at sidde, og så sidder det samtidig FULDSTÆNDIG lige. Da jeg selv satte det op, var det lidt mere efter øjemål………. :o) Super flinke og meget professionelle ansatte, med høj faglighed og grundighed! En ting jeg elskede var f.eks deres boremaskine, som selv støvsuger. Se dét var smart, så der ikke lå en masse puds på gulvet, efter hullerne i væggen/loftet. 😉 Tak for hjælpen!”

Niki Funch

Køge Kommune

“Mesterflyt lever op til navnet; Vi havde (igen) nogle super friske og dygtige folk – tak for det”

Rikke Steendahl