Skip to main content
Professionel og strålende flytterengøring

FLYTTERENGØRING – Vi kan klare din rengøring

Mesterflyt tilbyder ikke blot at varetage det fulde overblik og håndtering af din flytning. Vi tilbyder også at udføre en endelig flytterengøring, når alt er pakket sammen. 


Mesterflyt klarer din flytterengøring

Skal du flytte ud af din lejlighed eller dit hus? Eller skal virksomheden videre i nye lokaler? Så har I sikkert nok at se til med flyttekasser, koordinering og så lige en hverdag, der stadig skal hænge sammen. En grundig slutrengøring står måske ikke ligefrem øverst på listen over ting, du har mest energi og overskud til.

Derfor tilbyder Mesterflyt at klare den nødvendige slutrengøring for dig og sikrer, at alt er klappet og klart, før nøglerne skal overdrages.

En flytterengøring kræver en hel del flere kræfter end en klassisk rengøring. Med vores store know-how på flyttefronten – inklusiv flytterengøringer – ved vi, hvad der skal til, for at ejendommen står klar til overdragelse. Når du lader professionelle folk stå for flytterengøringen, bliver du en bekymring mindre og lidt overskud rigere. Vi er altid leveringsdygtige, når det kommer til effektiv og grundig rengøring. Derudover er vi forsikret hos Tryg.

Vi står klar

Flyttefirma til flytning samt slutrengøring og flytterengøring

Flytterengøring efter din erhvervsflytning

Er din virksomhed er på vej videre til en ny lokation? Så står I med stor sandsynlighed foran et større projekt med nedpakning af kontorartikler, IT, stole og borde. Erhvervsflytning kræver i forvejen logistik og planlægning af flyttetider, så arbejdstiderne hæmmes mindst muligt. Herudover skal I formodentligt også overlevere de gamle lokaler rengjorte og flotte.

Hos Mesterflyt tilbyder vi både at varetage jeres erhvervsflytning samt den endelige slutrengøring, så I efterlader jeres gamle kontor skinnende smukt. Vores professionelle og dygtige team har mange års erfaring med både større og mindre erhvervsflytninger. Og de vil med sikkerhed varetage jeres flytning trygt og nemt. Vi udfører den endelige rengøring, når alt er pakket sammen, og garanterer at jeres lokaler bliver overleveret rengjorte. På den måde sparer I tid og behøver ikke at bekymre jer om andet end at falde godt på plads i de nye omgivelser.

Planlægger du at fraflytte din lejlighed, dit hus eller værelse? Vi foretager også privatflytning, og vil med glæde yde den endelige slutrengøring her.

Spar tid og penge ved at kombinere flytning og rengøring hos os

Flytning kan i forvejen være et stort og tidskrævende projekt, som ikke efterlader meget tid og overskud til den efterfølgende rengøring. Hos Mesterflyt har du mulighed for at spare tid og penge, ved at kombinere din flytning med en flytterengøring. Det betyder at vi både pakker og flytter dit inventar sikkert og stabilt, samt foretager den efterfølgende rengøring til punkt og prikke.

Vi sørger altid for at imødekomme eventuelle rengøringskrav, og vi går gerne dét ekstra skridt, for at give dig et flot resultat. Vores professionelle rengøringsteam udfører slutrengøringer til fordelagtigte priser, når det sker sammen med din flytning. Vores flytterengøring gælder både erhvervsflytning og privatflytning

Vi udfører flytninger samt flytterengøring på kryds og tværs af hele Danmark – både på Sjælland, Fyn og i hele Jylland. Hvis du mangler et kompetent flyttefirma til at varetage din flytterengøring – og flytning – kan du med fordel se lokationer vi flytter fra og til.

Få hjælp til flytterengøring hos Mesterflyt

Få et tilbud på flytterengøring

Har du brug for billig flytterengøring? Ring til os på 61 700 750, eller udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.