MF Interlogistics the international moving division of Mesterflyt

MF Interlogistics er Mesterflyts internationale virksomhedsnavn

Hos Mesterflyt servicerer vi mange udenlandsdanskere og internationale kunder, som flytter til og fra Danmark. Vi synes ikke det er rimeligt at de skal lære at udtale vores danske navn Mesterflyt – derfor oprettede vi en ny afdeling i huset under navnet MF Interlogistics.

Hvert år håndterer vi over 600 internationale flytninger til/fra Danmark og over hele verden. Vores spidskompetence er oversøiske forsendelser, men vi hjælper også gerne med europæiske transporter.

Vores team består af kompetente medarbejdere som sammen har mere end 40 års erfaring i den internationale flytte- og shippingbranche.

Vi har erfaringen og ressourcerne til at levere pålidelige og sikre flytte- og relocationtjenester, lige fra en enkelt husholdningsflytning til et omfattende flyttestyringsprojekt.

Med vores egne terminaler i København, Odense og Aarhus er vi dedikerede til at give internationale virksomheder, deres ansatte, privatpersoner og familier en fuld one stop shop løsning på tværs af Europa og rundt om i hele verden.

Med velorganiserede procedurer og de højeste standarder inden for IT-systemer til håndtering af flytteprocessen, samt en dedikeret serviceorganisation, tilbyder vi vores kunder en pålidelig og gnidningsfri flytning af høj kvalitet i fuld overensstemmelse med de ofte komplicerede regler og kulturer i de enkelte lande rundt om i verden.

Vores digitale behandlingssystemer giver os mulighed for at administrere, overvåge, opdatere og levere realtidsrapportering på hver enkelt flytning, så overblikket altid bevares for både dig som person eller arbejdsgiver.

Uanset hvor du er bosiddende eller hvor du flytter til, vil teamet hos MF Interlogistics sikre dig og din familie en sikker og mindre stressfuld flytning.