Skip to main content
Flyttefirma i Odense

Flyttefirma i Odense – med mange års erfaring

Skal du bruge et flyttefirma i Odense? Hos Mesterflyt står vores servicemindede flyttemænd klar til at hjælpe dig med privat- og erhvervsflytning. 


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Mesterflyt er din troværdige flyttemand i Odense

At finde et nyt hjem, er en udfordring i sig selv. Det tager tid, energi og tålmodighed at finde det rette hjem. Men når man så, har fundet det rette sted, er det ligesom om, at alting falder på plads og tilværelsen synes mere fredfyldt. Derfor mener vi hos Mesterflyt, at selve flytningen ikke skal være en bekymring. Vi tilbyder derfor en række af forskellige ydelser, som alt sammen har til formål at gøre din flyttedag mindre præget af stress, så du kan holde fokus på, hvor fantastisk det er, at du har fundet et nyt hjem.

Uanset om du flytter til en 20 kvadratmeters lejlighed eller en kæmpe gård, kan man have forskellige behov i forhold til flytteprocessen. Derfor tilbyder vores flyttefirma i Odense et udvalg af forskellige flytteydelser. Der er helt sikkert også en, der passer til dine behov.

Få hjælp af vores flyttefirma i Odense

Skræddersyede flytninger efter dine behov

Vi pakker, vi flytter 

Ved denne service tilbyder vi fuld nedpakning, transport til din nye adresse, samt udpakning af det hele. Vælger du denne ydelse, behøver du med andre ord ikke at bekymre dig om andet, end at dirigere hvor tingene skal stå. 

I pakker, vi flytter

Hvis du er en effektiv pakker, med en kan-selv-vil-selv-attitude, kan du med fordel anvende vores i pakker, vi flytter-serivce. Vi sender flyttekasser og andet udstyr til nedpakning, så du kan pakke hver en kvadratmeter ned selv. Derefter sørger vi for at flytte alting til din nye adresse. Så slipper du også for hold i ryggen.

Handymanservice

Hvis du er bedre til at fortælle, hvor skabet skal stå, end at rent faktisk selv samle det, er vores handymanservice for dig. Vores flyttemænd i Odense er selverklærede danmarksmestre i at samle og adskille møbler, og deler gerne deres talent med dig. Vi forsikre dig, at der ingen skruer er i overskud, når deres arbejde er klaret.

Uanset hvilken service du vælger, kan du desuden også låne flyttekasser gratis af os i helt op til 14 dage.

Få hjælp af vores flyttefirma i Odense

Vores mange ydelser og gode tilbud gælder ikke kun privatflytninger, for vi klarer nemlig også erhvervsflytninger. Hvis din virksomhed skal flytte til nye kontorer, er vores erfarne flyttemænd klar til at stå for din erhvervsflytning i Odense. Uanset om du flytter i større eller mindre lokaler, står vi til rådighed for sammen at få flyttedagen til at gå mest gnidningsfri. Mesterflyt tilbyder desuden hjælp til tilkobling af IT, opbevaring af ejendel i vores opbevaringshal, samt flytning til udlandet. Med andre ord, så er ingen flytning for stor eller lille for Mesterflyt. Derudover er vi medlem af Dansk Møbeltransports Forening, så du får en tryg flytning.

Få et tilbud ved at ringe på telefon +45 61 700 750 eller gennem vores kontaktformular.

Et flyttefirma efter dine behov

Få et tilbud fra vores flyttefirma i Odense

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning i Odense? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.