Flyttefirma Odense – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Mesterflyt er din troværdige flyttemand i Odense
– Flyttefirma i Odense

At finde et nyt hjem, er en udfordring i sig selv. Det tager tid, energi og tålmodighed at finde det rette hjem. Men når man så, har fundet det rette sted, er det ligesom om, at alting falder på plads og tilværelsen synes mere fredfyldt. Derfor mener vi hos Mesterflyt, at selve flytningen ikke skal være en bekymring. Vi tilbyder derfor en række af forskellige ydelser, som alt sammen har til formål at gøre din flyttedag mindre præget af stress, så du kan holde fokus på, hvor fantastisk det er, at du har fundet et nyt hjem.

Vores flyttemænd i Odense imødekommer dine flyttebehov indenfor privat- og erhvervs flytninger

Vores flyttefirma i Odense har i en lang årrække hjulpet flytteglade personer, med at indrette sig i deres nye hjem med en vision om, at ikke to flytninger er ens. Uanset om man flytter til en 20 kvadratmeters lejlighed eller en kæmpe gård, kan man have forskellige behov for, hvordan man nemmest kommer igennem flytningen. Derfor tilbyder vores flyttefirma i Odense et udvalg af forskellige flytteydelser. Der er helt sikkert også en, der passer til dine behov.

Vi pakker, vi flytter (fuld nedpakning, transport og udpakning)

Ved denne service tilbyder vi fuld nedpakning, transport til din nye adresse, samt udpakning af det hele. Vælger du denne ydelse, behøver du med andre ord ikke at bekymre dig om andet, end at dirigere hvor tingene skal stå. 

I pakker, vi flytter (I modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, vi transporterer)

Hvis du er en effektiv pakker, med en kan-selv-vil-selv-attitude, kan du med fordel anvende vores i pakker, vi flytter-serivce. Vi sender flyttekasser og andet udstyr til nedpakning, så du kan pakke hver en kvadratmeter ned selv. Derefter sørger vi for at flytte alting til din nye adresse. Så slipper du også for hold i ryggen.

Handymanservice (adskillelse og samling af møbler)

Hvis du er bedre til at fortælle, hvor skabet skal stå, end at rent faktisk selv samle det, er vores handymanservice for dig. Vores flyttemænd i Odense er selverklærede danmarksmestre i at samle og adskille møbler, og deler gerne deres talent med dig. Vi forsikre dig, at der ingen skruer er i overskud, når deres arbejde er klaret.

Uanset hvilken service du vælger, kan du desuden også låne flyttekasser gratis af os i helt op til 14 dage.

Skal vi hjælpe dig med at flytte din bolig?

Mesterflyt har erfaring med privat- og erhvervs flytninger i Odense

Vores mange ydelser og gode tilbud gælder ikke kun privatflytninger, for vi klarer nemlig også erhvervsflytninger. Hvis din virksomhed skal flytte til nye kontorer, er vores erfarne flyttemænd i Odense på pletten. Uanset om du flytter i større eller mindre lokaler, står vi til rådighed for sammen at få flyttedagen til at gå mest gnidningsfri. Mesterflyt tilbyder desuden hjælp til tilkobling af IT, opbevaring af ejendel i vores opbevaringshal, samt flytning til udlandet. Med andre ord, så er ingen flytning for stor eller lille for Mesterflyt.