Handyman – NÅR DIN FLYTNING SKAL VÆRE NEM OG PRIVAT

Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst handyman – eller flere? Så er du landet det rette sted. En handyman kan klare alle de praktiske opgaver, der opstår i forbindelse med en flytning. Vi hjælper kunder, som selv mangler tiden, værktøjet og nogle gange evnerne til at løse de mere praktiske opgaver, der kommer med en flytning. 

HAR DU BRUG FOR EN HANDYMAN?

Har i behov for opsætning eller nedtagning af inventar? Eller mangler i blot en ekstra hånd og alt-mulig-mand til flytning af en virksomhed eller privat hjem? Uanset anledningen kan en handyman være behjælpelig. Vores handyman kommer til det aftalte tidspunkt og har naturlig forståelse for, at planlægning og mødestabilitet er nøgleord under en flytning. Mesterflyts handyman service er til for at gøre jeres hverdag lettere, så flytningen kan foregå i ro og mag uden stress.

Hos Mesterflyt klarer vi hurtigt og effektiv nedtagning og opsætning af inventar i forbindelse med din flytning. Uanset om det er en privat bolig eller en virksomhed. Vi har fagfolk til enhver opgave og vi bistår gerne med hjælp og vejledning.

Flytning med flytterod
Kabelhåndtering efter flytning

HVAD KAN VORES HANDYMEN HJÆLPE MED?

Vi ved, at en flytning kan være stressende og tidskrævende. Der er mange ting, der skal pakkes ned, fragtes og pakkes ud igen. Mange glemmer ofte, hvor stort et arbejde en flytning kan være. Til at lette flytteprocessen, er en handyman derfor en stor hjælp. 

Vores dygtige handyman kan klare stort set alle opgaver, der kommer med en flytning. Det betyder, at du kan læne dig tilbage uden at skulle bekymre dig om noget. Uanset om du har brug for ned-og udpakning af dine ting, transportering af flyttekasser eller skal have skilt eller samlet møbler, er vi behjælpelige. 

Vi kan hjælpe med stort set alle typer opgaver

  • IT-udstyr: Er i en virksomhed med meget IT-udstyr, kan en handyman sørge for at nedpakke udstyret skånsomt og forsvarligt. Vores handyman hjælper med nøje planlægning af en effektiv nedpakning af jeres IT-udstyr. Vi ved, at det kræver ekstraordinær opmærksomhed at flytte it-udstyr, og derfor er vi særligt grundige med at beskytte jeres skærme, computere, tastaturer o.s.v.

  • Møbler: Møbler kan være tunge at bære og besværlige at flytte. En handyman kan både hjælpe med at skille møbler ad, pakke dem ned og sætte dem op igen. Har i bestilt nye møbler, der skal samles, kan en handyman også være behjælpelig med dette. 

  • Ophæng: Hvis i har billeder, hylder, lamper eller andre ting, der er sat op på væg eller loft, kan en handyman både nedtage og opsætte disse. Skal der bores huller, bruges rawplugs eller sættes lamper op, er det vigtigt, at det er gjort korrekt, så i får et holdbart og pænt resultat.

  • Og hvad du ellers kan komme i tanke om!

HANDYMAN I KØBENHAVN OG HOLBÆK

Mesterflyt holder til i Holbæk, men står du og mangler en handyman i København, kan vi også hjælpe. Vi opererer over hele Sjælland, så uanset hvor du befinder dig, er Mesterflyt klar til at hjælpe med at varetage dine flytteopgaver. Vi tilbyder desuden en komplet flytning med nedpakning af alle dine ting, fragt til den nye adresse samt opsætning af alle genstande. På den måde kan du læne dig tilbage uden bekymringer om din flytning.

Flytning med flytterod