Skip to main content
Handymanservice til private og erhverv

Handyman – NÅR DIN FLYTNING SKAL VÆRE NEM OG PRIVAT

Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst handyman – eller flere? Så er du landet det rette sted. Benyt dig af vores handymanservice i forbindelse med din flytning!  


HAR DU BRUG FOR EN HANDYMAN?

Har du behov for opsætning eller nedtagning af inventar? Eller mangler du blot en alt-mulig-mand til flytning af en virksomhed eller et privat hjem? Uanset anledningen kan en handyman være behjælpelig. Vores handyman kommer til det aftalte tidspunkt, og har forståelse for, at planlægning er nøgleordet under en flytning. Mesterflyts handymanservice er til for at gøre din hverdag lettere, så flytningen kan foregå i ro og mag uden stress.

Hos Mesterflyt klarer vi hurtigt og effektiv nedtagning og opsætning af inventar i forbindelse med din flytning. Uanset om det er en privat bolig eller en virksomhed. Vi har fagfolk til enhver opgave, og vi bistår gerne med hjælp og vejledning.

Flytning med flytterod
Få hjælp ved vores handymanservice

Få hjælp med vores handymanservice

Vi ved, at en flytning kan være stressende og tidskrævende. Der er mange ting, der skal pakkes ned, fragtes og pakkes ud igen. Mange glemmer ofte, hvor stort et arbejde en flytning kan være. Til at lette flytteprocessen, er en handyman derfor en stor hjælp. 

Handyman til alle slags opgaver

  • IT-udstyr: Er i en virksomhed med meget IT-udstyr, kan en handyman sørge for at nedpakke udstyret skånsomt og forsvarligt. Vi ved, at det kræver ekstraordinær opmærksomhed at flytte it-udstyr. Vi er særligt grundige med at beskytte jeres skærme, computere, tastaturer o.s.v.

  • Møbler: Møbler kan være tunge at bære og besværlige at flytte. En handyman kan både hjælpe med at skille møbler ad, pakke dem ned og sætte dem op igen. Har i bestilt nye møbler, der skal samles, kan en handyman også være behjælpelig med dette. 

  • Ophæng: Hvis i har billeder, hylder, lamper eller andre ting, der er sat op på væg eller loft? Vores handyman kan både nedtage og opsætte disse. Skal der bores huller, bruges rawplugs eller sættes lamper op, er det vigtigt, at det er gjort korrekt, så i får et holdbart og pænt resultat.

Bestil handymanservice i dag

Mesterflyt holder til i Holbæk, men står du og mangler en handyman i København, kan vi også hjælpe. Vi opererer over hele Sjælland, så uanset hvor du befinder dig, er Mesterflyt klar til at hjælpe. Vi tilbyder desuden en komplet flytning med nedpakning af alle dine ting, fragt til den nye adresse samt opsætning af alle genstande. På den måde kan du læne dig tilbage uden bekymringer om din flytning.

Vores dygtige handyman kan klare stort set alle opgaver, der kommer med en flytning. Det betyder, at du kan læne dig tilbage uden at skulle bekymre dig om noget. Uanset om du har brug for ned-og udpakning af dine ting, transportering af flyttekasser eller skal have skilt eller samlet møbler, er vi behjælpelige. Derudover er vi forsikret hos Tryg

Kontakt os ved at ringe på telefon +45 61 700 750 eller benyt vores kontaktformular.

Flyttemænd til handymanservice og flytning

Få et tilbud på handymanservice

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på handymanservice? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.