Skip to main content
Professionelt flyttefirma til kontorflytning

Kontorflytning

Skal din virksomhed flytte til nye lokaler? Så står Mesterflyt parate til at hjælpe jer. Vi er et professionelt flyttefirma, som har stor erfaring indenfor flytning af alle størrelser af kontorer på tværs af hele Danmark. Med Mesterflyts erfaringer og kompetencer kan I være sikre på en effektiv og glidende flytning.


Kontorflytning efter din virksomheds behov

Kompetent og effektiv kontorflytning

Flytning af kontor er en stor opgave, men det behøver ikke at være stressende. Når I allierer jer med et kompetent og erfaringsrigt flyttefirma, kan I være sikre på, at I kommer hurtigt, nænsomt og effektivt på plads i jeres nye rammer. Hos Mesterflyt har vi mange års erfaring med kontorflytninger, og vi ved, hvordan vi kan gøre processen så glat som muligt. Vi har det nødvendige udstyr og ekspertise til at håndtere enhver form for kontorflytning, uanset størrelse og kompleksitet, og det er vores mål er at gøre flytningen så nem og bekymringsfri som muligt for vores kunder.

Vores mange år i flyttebranchen har givet os stor erfaring i at pakke møbler og større arkiver såvel som computere og andet udstyr forsvarligt ned samt at flytte det i den mest praktiske rækkefølge. Uanset hvilken kontorflytning I mangler hjælp til, står vi klar til at hjælpe – ingen opgave er for stor, lille, tung eller let for os. 

Få hjælp til alt indenfor kontorflytning

Hos Mesterflyt står vores flyttemænd klar til at stå for hele din flytning af kontor. 

Se nogle af vores opgaver i forbindelse med kontorflytning

  • Vi pakker, vi flytter – her står vi for hele opgaven, som inkluderer fuld nedpakning, transport og udpakning af jeres kontor. 
  • I pakker, vi flytter – Her modtager I flyttekasser og udstyr til nedpakning, hvorefter vi tager os af flytningen. 
  • Flytning af arkiv.
  • Nedtagning og opkobling af IT udstyr.
  • Transport af maskiner og fabriksanlæg. 
  • 360 graders flytning.

Hos Mesterflyt ved vi, at det kan være svært at finde et passende tidspunkt at flytte jeres kontor på. Derfor tilbyder vi mulighed for at skræddersy jeres flytning, så I får hjælp lige når det passer jer til lige det område, I har behov for. 

Kontorflytning for alle slags virksomheder
Kontorflytning og flytning af IT-udstyr

Flytning af IT-udstyr under kontorflytning

IT-udstyr er en af de vigtigste dele af en kontorflytning. Det er vigtigt, at det bliver håndteret med omhu, så der ikke opstår skader eller nedbrud under transporten. 

Hos Mesterflyt har vi mange års erfaring med flytning af IT-udstyr og vi sørger for, at det bliver pakket og transporteret sikkert og forsvarligt. Vi sørger samtidig for, at alt IT-udstyr bliver sat op og konfigureret korrekt på din virksomheds nye adresse.

Hos Mesterflyt er vi forsikret ved kontorflytning

Hos Mesterflyt tager vi sikkerheden af vores kunders ejendele meget alvorligt. Derfor er vi fuldt forsikret ved kontorflytning, så du kan være sikker på, at dine ejendele er dækket i tilfælde af skader eller tab under transporten. Vi er forsikret hos Tryg og har tegnet alle de lovmæssige og relevante forsikringer, som lever op til krav stillet af Dansk Møbeltransportforening (DMF). Vi kan dermed forsikrer, at jeres kontor inventar er i trygge hænder hele vejen igennem.

Vil du gerne vide mere om prisen på kontorflytning? Så vores flytte priser.

Skal vi stå for jeres kontorflytning?
Kabelhåndtering ved kontorflytning

IT kabling & ned- og udpakning

I forbindelse med en erhvervsflytning er det typisk håndteringen af IT udstyret, der er den største tids-og ressourcerøver. Når medarbejderne selv håndterer deres IT arbejdsplads, vil det typisk tage længere tid at komme på plads igen. Udover medarbejdernes tidsforbrug, vil jeres interne IT-afdeling også komme til at anvende uforholdsmæssig meget tid på brandslukning, praktiske spørgsmål samt decideret on site afhjælpning af diverse problemstillinger. Endvidere skal I være bevidste om, at skadesfrekvensen på IT udstyret øges, så snart det er medarbejderne selv, der pakker ned.

Med andre ord kommer I selv til at hænge på regningen. Af helt samme årsager har vi valgt at integrere IT håndtering som en del af Mesterflyt ́s flyttekoncept. Når vi påbegynder en erhvervsflytning, nedpakker vi og flyttesikrer IT udstyret, så det er klar til transport. Når I er ankommet til jeres nye kontor, sætter vi alt udstyret op igen som aftalt. Herefter tester vi strøm og net, og vi sørger for at rapportere alle afvigelser til IT afdelingen. Selve kablingen gennemføres efter alle kunstens regler. På den måde møder medarbejderne ind til en fungerende arbejdsplads, og jeres IT afdeling risikerer ikke at være kuldsejlet i flere dage.

Få et uforpligtende tilbud på kontorflytning i dag

Mesterflyt er jeres troværdige flyttefirma med base på Sjælland. Med mange års baggrund i branchen har vi opbygget rig erfaring med flytning af kontorer på tværs af hele Danmark samt af alle størrelser og former. Vi har hjulpet virksomheder med at flytte kontorer både til- og fra Sjælland og endda til udlandet.

Overvejer du at flytte kontor? Så er du velkommen til at kontakte Mesterflyt for en gratis og uforpligtende snak om jeres behov og ønsker. Vi tilbyder en skræddersyet løsning til jeres erhvervsflytning, og vi er altid klar til at hjælpe jer med at gøre processen så stressfri, som muligt. 

Kontakt os i dag og få et tilbud! Du kan ringe på telefon 61 700 750 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Få et tilbud på kontorflytning

Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os