Skip to main content
Mesterflyts flyttevogn

Relocation

Flytningen af kontor, lager, butik og endvidere kan være en stor mundfuld for enhver virksomhed. Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, kan der være mange faktorer at tage hensyn til. Få hjælp til relocation hos Mesterflyt!


Effektiv relocation og kontorflytning

Flytning af kontor er en stor opgave, men det behøver ikke at være stressende. Når I allierer jer med et kompetent og erfaringsrigt flyttefirma, kan I være sikre på, at I kommer hurtigt, nænsomt og effektivt på plads i jeres nye rammer. Hos Mesterflyt har vi mange års erfaring med kontorflytninger, og vi ved, hvordan vi kan gøre processen så glat som muligt. Vi har det nødvendige udstyr og ekspertise til at håndtere enhver form for kontorflytning, uanset størrelse og kompleksitet, og det er vores mål er at gøre flytningen så nem og bekymringsfri som muligt for vores kunder.

Vi tilbyder en 360 graders flytning

Erhvervsflytning kan være en dyr og kompleks affære, især hvis man kun har en intern flyttegruppe til at stå for det. Hos Mesterflyt har vi udviklet et koncept, som giver dig mulighed for at fokusere på dit arbejde, mens vi tager os af planlægning, koordinering og eksekvering af din flytning. 

Inventarregistrering 

Vi giver dig et overblik over jeres inventar før flytningen, som kan bruges som grundlag for disponering af inventaret. Som output får du et katalog over jeres inventar, som du og din virksomhed kan bruge til anlægskartoteket, indretning, suppleringskøb, lagerstyring og/eller salg af overskudsmøbler. 

Opmærkningsplan 

Vi kan hjælpe jer med den logistiske planlægning af jeres flytning, hvor opmærkningsplanen er en vigtig del. Alle inventardele mærkes op med logistikkode, der svarer til indretningsplanen. Alle mærkater er fortrykte, farvekodede og krydschecket med seating plan og flytteliste.

Og…

Få hjælp til din relocation
Relocation af virksomheder

IT-kabling og ned- og udpakning 

Vi håndterer hele processen fra nedtagning og pakning af IT-udstyr til geninstallation og test på den nye placering. 

Kablingsservice og anmærknings AVP 

Vi kan hjælpe med kablingsservice, som giver et mere præsentabelt kontormiljø, øget sikkerhed og en bedre APV. 

Fysisk flytning 

Vi leverer en professionel flytning, hvor flytteteamet ankommer på flyttedagen med det nødvendige udstyr. Inventaret flyttes ned i flyttebilerne og opstille på den nye placering i overensstemmelse med den aftalte plan.

Kompetent og effektiv relocation af kontor

Mesterflyts relocation service omfatter alt fra planlægning til udførelse af selve flytningen. Vi arbejder tæt sammen med dig og din virksomhed for at sikre, at alle jeres behov og ønsker bliver taget i betragtning, og at flytningen bliver udført på den mest effektive og økonomiske måde.

Vi har været i branchen i mange år og ved, at erhvervsflytning kan være en stor udfordring, men det er her vi skiller os ud for resten. Vi er nemlig specialiseret i at få din erhvervsflytning til at køre som smurt, ved at have et håndplukket team af flyttefolk, som er erfarne, pålidelige og effektive.

Vores team af flyttefolk står klar til at tage sig af alt fra demontering af møbler og udstyr til pakning og transport. Vi sørger selvfølgelig også for at få alt på plads på jeres nye placering, så du og dit team kan komme hurtigt kan genoptage jeres arbejde igen.

Relocation af kontor
Relocation af IT-udstyr

Flytning af IT-udstyr under relocation

Flytning af IT-udstyr kan være en af de mere komplekse og tidskrævende opgaver ved erhvervsflytning, og er en særlig stor udfordring af flytte sikkert og forsvarligt. Hos Mesterflyt har vi erfaring med at håndtere dig og dit teams IT-udstyr på en professionel og pålidelig måde. 

Vi kan håndtere alt fra nedtagning og pakning af servere og computere til geninstallation og test på den nye placering. Vi sørger for at sikre, at alt udstyr bliver flyttet sikkert og forsvarligt, og at alt data og programmer bliver beskyttet under hele flytteprocessen.

Kontakt os vedrørende flytning af kontor

Vi er her for at hjælpe dig og din virksomhed med at flytte jeres lejemål. Vi tager alt stresset og bekymringerne på os, så du kan koncentrere dig om det, som betyder noget – din virksomhed! Vi er også medlem af Dansk Møbeltransport Forening.

Kontakt os i dag for at høre meget mere om vores relocation service og for at få et uforpligtende tilbud flytningen af dit kontor. Vores team sidder klar til at hjælpe dig med at planlægge og gennemføre en succesfuld flytning af dit kontor.

Glade flyttemænd - Mesterflyt

Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os