Flyttefirma Rødovre – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Flyttefirma i Rødovre med mange års erfaring indenfor privat- og erhvervs flytning

Rødovre giver gode muligheder for at forblive tæt på storbyens fordele, uden en hverdag fyldt med byens konstante larm. Rødovre er en del af Storkøbenhavn, og med kun 10 km mod vest til Københavns Rådhusplads, er det hele inden for rækkevidde. Rigtigt mange børnefamilier er de seneste tilflyttet Rødovre. Hvis din familie som mange andres har fået vokseværk, så har I måske fundet større muligheder og mere plads, og I er derfor på vej til at flytte til Rødovre, så fald er du endt det rigtige sted. Mesterflyt står nemlig klar til at hjælpe dig med din næste flytteopgave.

Hos Mesterflyt sætter vi en dyd i at levere kvalitetsflytninger til private såvel som erhverv, og vi går aldrig på kompromis med vores altid høje serviceniveau. Det gælder uanset, hvilken type flytteopgave vi står overfor. En flytning er og bliver en hård opgave, og det er en opgave, som færreste ser frem til. Lige udover os! Vi ønsker at være dit foretrukne flyttefirma i Rødovre, og derfor tilbyder vi flytning for private og erhverv foruden et væld af ekstra services, således du får en gnidningsfri og effektiv flytning – måske endda uden at løfte en finger selv.

Et trygt og kompetent flyttefirma i Rødovre til private- og erhvervs flytninger

Uanset om du står over for en privatflytning eller en flytning i erhvervsøjemed, står Mesterflyt klar til at give en hånd eller 10 med. Ingen opgave er for stor, lille, tung eller let for os, og vi sørger både for at løfte tunge møbler og hårde hvidevarer ned fra 3. sal og op på 5. sal eller fra stuen og op på 1. sal. Udfordringer er der nok af men vi sørger altid for at finde en løsning

Hos Mesterflyt kan du vælge at flytte på to forskellige måder. 

Du kan enten vælge den klassiske model, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, hvorefter vi overtager processen og flytter tingene ud i lastbilen og transportere dem til det nye sted. Omvendt kan du også vælge den mere luksuriøse udgave, hvor du praktisk talt ikke behøver at løfte en finger. Her sørger vi nemlig for fuld nedpakning, transport og udpakning. Nemmere bliver det næsten ikke. 

Få ekstra services med vores flyttefirma i Rødovre

Udover at flytte hele kontorer og hjem i og uden for Rødovre, tilbyder vi også et væld af andre services, som kan være behjælpelige i forbindelse med en flytning. Til både private og erhverv tilbyder vi handymanservice, hvor vi skiller møbler ad og samler dem igen. Det er ikke alle møbler, som kan løftes ned ad smalle trappegange og i stedet for, du skal stå for det, kan vi nemt og effektivt overtage denne opgave. 

Til erhverv tilbyder vi ydermere også flytning af store arkiver, transport af maskiner og fabriksanlæg fra produktioner samt nedtagning og opkobling af IT-udstyr. Vi frigiver dig ganske enkelt mere tid til at gøre det, du er god til og sætter pris på.

Rødovre ligger på Københavns Vestegn. Har du planlagt flytning til Ballerup, Albertslund, Glostrup, Hvidovre så kan vi hjælpe – ligesom vi også problemfrit kan hjælpe med din flytning til Odense eller Århus.

Med Mesterflyt ved hånden under din næste flytning, er du sikret, at din familie og alle jeres ting kommer sikkert og godt videre. Hos Mesterflyt ønsker vi at blive dit foretrukne flyttefirma, både i og uden for Rødovre.  Vi sætter en ære i at udføre effektiv, proffessionel og hurtigt flytning, så du hurtigt kan komme ordentligt på plads, og du kan føle dig hjemme i dit nye hjem lige fra overtagelsesdagen.