Flyttefirma Ringsted - privat flytning med mange års erfaring - Mesterflyt
Flyttefirma Ringsted – din troværdige flyttemand

Flyttefirma i Ringsted – Effektive og serviceorienterede

Står du over for en erhverv- eller privatflytning i nærmeste fremtid, og er du på udkig efter et hurtigt og erfarent flyttefirma i Ringsted? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med at løse flytteopgaver for private såvel som erhverv. Langt de færreste hopper i ren og skær begejstring over at skulle flytte, da det ofte er en omstændig og tidskrævende opgave. Mesterflyt lever heldigvis af at flytte for andre, og uanset om du skal flytte fra en 1-værelseslejlighed i Ringsted til en villa eller fra 200 kvadratmeter kontormiljø på 8. sal og ud i en lagerhal i stueplan, står vi klar med ekstra hænder og kræfter.

Et flyttefirma i Ringsted med fokus på både privat- og erhvervs flytning

Hos Mesterflyt har vi mange års erfaring med forskellige typer flytteopgaver, og der findes hverken en opgave, som er for stor, lille, tung eller let for os. Du og dine møbler, hårde hvidevarer, IT og meget andet er i gode hænder hos os under hele flytningen, hvad end det er herhjemme eller i udlandet. Vores spidskompetencer er effektivitet og fleksibilitet foruden et højt serviceniveau, således du får en god oplevelse fra start til slut.

Når du vælger os som flyttefirma i Ringsted, kan du vælge mellem to forskellige flyttemodeller foruden et væld af ekstra flytteservices, der kan gøre flytningen forløbe mere gnidningsfrit. Du kan enten vælge en komplet flytning, hvor vi pakker alle dine ting ned, fragter det sikkert til det nye sted og sætter alle genstande, møbler og hårde hvidevarer fint på plads. Til gengæld kan du naturligvis også vælge den klassiske flyttemodel, hvor I selv pakker alt i flyttekasser og overlader transporten og opbæringen af det hele til os. Begge flyttemodeller kan vælges af private såvel som erhverv.

Valg af ekstra tillægsydelser i forbindelse med din flytning

Udover at tilbyde effektive og sikre flytteløsninger, tilbyder vi også en række tillægsydelser, som kan være forbundet med flytningen. Herunder finder du blandt andet vores handymanservice, hvor vi stiller en vaskeægte handyman til rådighed, som kan være behjælpelig med alt fra opsætning og nedtagning af inventar og møbler til at skille dem ad, hvis de skal ned ad an snæver trappegang, og samle dem igen det nye sted. Derudover tilbyder vi også opbevaring af inventar i vores lagerhal i Holbæk samt slutrengøring, således huset, kontoret eller lejligheden står knivskarpt og klar til overdragelse.

 

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.