Flyttefirma Hillerød – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Flyttefirma i Hillerød – kompetent og kvalitetsbevidst

I Hillerød kan du virkelig mærke de royale vingesus. Med Gribskov og Fredensborg slot i baghaven, er Hillerød placeret på UNESCO’s verdensarvsliste, som en del af det kendte parforcejagt landskab, hvor de gamle konger gik på jagt. I de velbevarede skove findes ikke blot royal historie, her findes også nogle af danmarks smukkeste cykelruter. Hvad end du flytter til Hillerød for høj fart i naturskønne omgivelser, eller du er interesseret i barokkens historiske kulturarv, så står vi klar til at hjælpe dig med din kommende flytteopgave. 

Det er nemlig de færreste, som er helt oppe at ringe over en kommende flytning. Det gælder uanset, om det er en privat- eller erhvervsflytning. En flytning er og bliver tidskrævende og omstændig, og indimellem resulterer den i både blod, sved og tårer. Mesterflyt består af et kompetent og dygtigt flytteteam, så vi kan bistå dig, uanset hvilken type flytteopgave, du står overfor.

Med et flytteteam bestående af specialister med flere års erfaring, er du garanteret effektiv og sikker flytning, uanset om det drejer sig om en flytning fra 3. sal og op på 8. sal eller en flytning fra en kælderlejlighed og over i et vilahus. Derudover kan vi også være behjælpelige med en flytning fra Danmark til udlandet. Vores kompetencer kan ganske enkelt bruges, hvor end du ønsker det. Uanset om du står at skal flytte til dejlige Hillerød eller flytningen foregår langt fra byens grænser, kan Mesterflyt sikrer dig en nem og behagelig flytning.  

Vi sikrer effektive privat- og erhvervs flytninger i Hillerød

Hos Mesterflyt sætter vi en ære i at eksekvere hurtigt, og når netop du har brug for det. Derfor tilbyder vi effektiv flytning for private såvel som erhverv, således I hurtigt og nemt kan vende tilbage til hverdagen igen. Vi har flere års erfaring med forskellige typer flytninger, og ingen flytteopgave er hverken for stor, lille, let eller tung. Vores flytteteam består af kompetente medarbejdere med styrker inden for forskellige grene af flytning, og denne diversitet sikrer dig et sublimt flyttefirma i Hillerød, som står klar til at tage fat i alle flytteopgaver. Skal du flytte i nyt kontor inden for Hillerød, klarer vi det, men skal du derimod måske flytte fra Hillerød til Randers, klarer vi naturligvis også det.

Hos Mesterflyt er vores spidskompetence at flytte møbler, hårde hvidevarer, og alt, hvad der ellers gemmer sig i hjemmet og på kontorer. Ikke desto mindre tilbyder vi også en lang række andre services, som kan gøre din flytning nemmere og mere overskuelig. 

Det stopper dog ikke hér. Vi er nemlig også dét flyttefirma i Hillerød til private og erhverv, som tilbyder dig handymanservice. Vores handymanservice indbefatter, vi skiller møbler ad, således du slipper for det, men samtidigt sørger vi også for at samle dem det nye sted. Vi bistår dig  under hele din flytning, så du kommer ordentligt og trygt videre til dit nye hjem. 

Lad Mesterflyt være dit foretrukne flyttefirma i Hillerød

Hos Mesterflyt sætter vi en ære i at eksekvere hurtigt, og når netop du har brug for det. Derfor tilbyder vi effektiv flytning for private såvel som erhverv, således I hurtigt og nemt kan vende tilbage til hverdagen igen. Vi har flere års erfaring med forskellige typer flytninger, og ingen flytteopgave er hverken for stor, lille, let eller tung til os.

Først og fremmest tilbyder vi to forskellige flyttepakker, du frit kan vælge imellem. I den ene står vi for alt; både fuld nedpakning, transport og udpakning. Nemmere bliver det næsten ikke. I den anden modtager du flyttekasser og udstyr til nedpakning, således du nemt kan pakke hjemmet eller kontoret ned, og så sørger vi naturligvis for flytningen af det hele.

Vores flytteteam består af højt kvalificerede medarbejdere med styrker inden for forskellige grene af flytning. Denne diversitet sikrer dig et sublimt flyttefirma i Hillerød, som står klar til at tage fat i alle flytteopgaver. Vi løfter dit flyttelæs for dig, og vi har de rigtige flyttemænd til alle dine flyttekasser, alt fra de uerstattelige porcelæns-arvestykker, som du gerne vil passe på under transporten, til de mere hårdføre og besværlige ejendele som din dobbeltseng og komfuret. Vi sørger for, at du får det hele med. Du slipper for al besværet med at få bakset sengen ud af lejligheden og ned af trappen, vi tager os af alt det tunge arbejde for dig.  

Udover at vi kan overtage din kommende privatflytning, kan Mesterflyt også hjælpe med erhvervsflytninger af alle størrelser. Så ligegyldigt om din virksomhed er i vækst, og I derfor er på vej videre til nogle større lokaler, eller om I nedgraderer til noget lidt mindre og mere økonomisk, så giver vi en hjælpende hånd, så din virksomhed kan komme godt videre. Skal du flytte i nyt kontor inden for Hillerød, klarer vi selvfølgelig det, men skal du derimod måske flytte fra Hillerød til Køge, klarer vi naturligvis også det. På den måde kan du og din virksomhed nemt og hurtigt komme på plads, så I kan komme tilbage til en produktiv hverdag, og I fortsat kan gøre det, I er gode til, mens vi kan gøre det, vi er bedst til, nemlig, at stå for jeres flytning. Vi ønsker at være din tætteste allierede ligegyldigt flytteopgavens type eller størrelse. Vi kan håndtere erhvervsflytninger af store arkiver og transport af maskiner og fabriksanlæg fra produktioner. Har du herudover også en masse IT-udstyr, kan vi også stå for at tage dette ned og koble det op på dine nye kontorer.

Til trods for, vi tilbyder landsdækkende og effektiv flytning til private og erhverv, sørger vi også for, den er sikker. Vi går utroligt meget op i kundernes sikkerhed, og selvom vi altid er påpasselige, kan der en sjælden gang imellem opstå et uheld. Hos Mesterflyt er vi derfor forsikret hos Tryg, således at et eventuelt uheld under en flytning, kan indberettes hertil. Du kan altså være helt tryg gennem hele flytning, dine ting, og vores flyttemænd, er altid pakket godt ind i den bedste forsikring.