Skip to main content
Flyttefirma i Hillerød

Flyttefirma i Hillerød – effektive flyttemænd til dine behov

Vil du gerne have en effektiv flytning? Vores flyttefirma i Hillerød står klar til at hjælpe dig, så din flytning bliver stressfri. 


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Flyttefirma i Hillerød – kompetent og kvalitetsbevidst

I Hillerød kan du virkelig mærke de royale vingesus. Hvad end du flytter til Hillerød for høj fart i naturskønne omgivelser, eller du skal forlade byen, så står vi klar til at hjælpe dig med din kommende flytteopgave. 

Det gælder uanset, om det er en privat flytning eller en erhvervsflytning. Mesterflyt består af et kompetent og dygtigt flytteteam, så vi kan bistå dig, uanset hvilken type flytteopgave, du står overfor. Derudover kan vi også være behjælpelige med en flytning fra Danmark til udlandet. Vores kompetencer kan ganske enkelt bruges, hvor end du ønsker det. Uanset om du står at skal flytte til dejlige Hillerød eller flytningen foregår langt fra byens grænser, kan Mesterflyt sikrer dig en nem og behagelig flytning.  

Vi er også medlem af Dansk Møbeltransport Forening, som sikrer, at du kan flytte med ro i maven.

Anvend et flyttefirma i Hillerød, hvor du har ro i maven

Vi sikrer effektive flytninger i Hillerød

Hos Mesterflyt sætter vi en ære i at eksekvere hurtigt, og når netop du har brug for det. Derfor tilbyder vi effektiv flytning for private såvel som erhverv, således I hurtigt og nemt kan vende tilbage til hverdagen igen. Vi har flere års erfaring med forskellige typer flytninger, og ingen flytteopgave er hverken for stor, lille, let eller tung.

Vores flytteteam består af kompetente medarbejdere med styrker inden for forskellige grene af flytning, og denne diversitet sikrer dig et sublimt flyttefirma i Hillerød, som står klar til at tage fat i alle flytteopgaver. Skal du flytte i nyt kontor inden for Hillerød, klarer vi det, men skal du derimod måske flytte fra Hillerød til Randers, klarer vi naturligvis også det.

Flyttefirma til alle slags opgaver

Hos Mesterflyt tilbyder vi to forskellige flyttepakker, du frit kan vælge imellem. I den ene står vi for alt; både fuld nedpakning, transport og udpakning. Nemmere bliver det næsten ikke. I den anden modtager du flyttekasser og udstyr til nedpakning, således du nemt kan pakke hjemmet eller kontoret ned, og så sørger vi naturligvis for flytningen af det hele.

Udover at vi kan overtage din kommende privatflytning, kan Mesterflyt også hjælpe med erhvervsflytninger på Sjælland af alle størrelser. Skal du flytte i nyt kontor , klarer vi selvfølgelig det. På den måde kan du og din virksomhed nemt og hurtigt komme på plads. Vi ønsker at være din tætteste allierede ligegyldigt flytteopgavens type eller størrelse.

Få handymanservice og møbelopbevaring

Hos Mesterflyt er vores spidskompetence at flytte møbler, hårde hvidevarer, og alt, hvad der ellers gemmer sig i hjemmet og på kontorer. Ikke desto mindre tilbyder vi også en lang række andre services, som kan gøre din flytning nemmere og mere overskuelig. 

Det stopper dog ikke hér. Vi er nemlig også dét flyttefirma i Hillerød til private og erhverv, som tilbyder dig handymanservice. Vores handymanservice indbefatter, vi skiller møbler ad, således du slipper for det, men samtidigt sørger vi også for at samle dem det nye sted. Vi bistår dig  under hele din flytning, så du kommer ordentligt og trygt videre til dit nye hjem. 

Vil du have et tilbud på din flytning?

Vi går utroligt meget op i kundernes sikkerhed, og selvom vi altid er påpasselige, kan der en sjælden gang imellem opstå et uheld. Hos Mesterflyt er vi derfor forsikret hos Tryg, således at et eventuelt uheld under en flytning, kan indberettes hertil. Du kan altså være helt tryg gennem hele flytning, dine ting, og vores flyttemænd, er altid pakket godt ind i den bedste forsikring.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud fra vores flyttefirma i Hillerød. Ring på telefon 61 700 750 eller udfyld vores kontaktformular i dag.

Få et tilbud fra vores flyttefirma i Hillerød

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning til eller fra Hillerød? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.