Flyttefirma Randers- din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Mesterflyt er dit pålidelige flyttefirma i Randers til private- og erhvervs flytninger

I Randers kan du komme tættere på naturen på flere måder. Byen har nemlig sin helt egen regnskov, og så ligger den for foden af Randers fjord, og Gudenåen, Danmarks længste å, Munder ud i Randers. Hvis byens eksotiske dyreliv og de naturskønne omgivelser tiltaler dig, og du derfor er på vej til at flytte til Randers, så står Mesterflyt klar til at hjælpe dig med din kommende flytning. Når man flytter til et nyt hjem, indebærer det mere end bare en praktisk rykning af ens ting fra A til B. Det er starten på et nyt kapitel i nye rammer. Og hvis det nye kapitel starter dårligt ud i form af hold i ryggen, rod og stress, betyder det en skæv start på noget ellers positivt. Hos Mesterflyt vil vi gerne være med til at sikrer, at du får den bedst mulige start i dit nye hjem i Randers. Derfor har vi gjort det til vores ekspertise at tage flyttebyrden af dine skuldre. Vi har års erfaring med både privat- og erhvervsflytninger, og bestræber os på at være dit foretrukne flyttefirma i Randers.

Skal du flytte til Århus eller måske helt over til København? Uanset hvor dine ting skal hen, så står vi klar til at hjælpe dig!

Et flyttefirma i Randers der imødekommer dine behov

Vi flytter i gennemsnit seks gange i løbet af vores relativt korte liv. På trods af, at følelsen af at træde ind i et nyt hjem hele seks gange i løbet af livet lyder fantastisk, virker det at skulle op og ned af trapper med den der alt for tunge sofa seks gange, så ikke lidt umenneskeligt? Frygt ej, for hjælpen er nær. Hos Mesterflyt står vi klar til at give en hjælpende hånd eller 10, og det er uanset om det er din 1. 3. eller 10 flytning. Vi ønsker at være din tætteste allierede, hver gang du flytter, uanset flytteopgavens størrelse og kompleksitet. Vi tilbyder en bred vifte af pakkeløsninger. På den måde sikre vi, at vores services er tilpasset dine behov, så du får en så gnidningsfri flyttedag som muligt. Uanset hvilken af vores tilbud du vælger, garanterer vi, at vi arbejder effektivt og sikkert.

Vi tilbyder to pakkeløsninger, som du frit kan vælge mellem, når du vælger os som dit flyttefirma i Randers.


Vi pakker, vi flytter (fuld nedpakning, transport og udpakning)

Denne pakkeløsning er til dig, der ikke er bange for at spørge om hjælp. For i vores “vi pakker, vi flytter” tilbud, klarer vi ganske enkelt det hele. Fra først at pakke hele dit hjem ned, for så at transportere det til din nye adresse, hvor vi til sidst  også pakker det hele ud igen. Når du vælger denne ydelse, er alt du skal bekymre dig om, sådan set bare at fortælle os hvor du vil have tingene placeret. Så slipper du også for hold i ryggen dagen efter. 

I pakker, vi flytter (I modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, vi transporterer)

Vores “I pakker, vi flytter” tilbud er den klassiske flytteservice, hvor du selv står for nedpakningen og vi siden tager os af transporten. Dog har du også mulighed for at få tilsendt flyttekasser og udstyr til nedpakning fra vores flyttefirma i Randers, hvis behovet skulle melde sig.


Handymanservice (adskillelse og samling af møbler)

Vores “handymanservice” egner sig bedst, til dig med ti tommelfingre, eller dig som går ud af sit gode skind, når IKEA manualen ikke går op. Vores kompetente flyttemænd tager ved denne ydelse fuld ansvar for at få skilt og samlet dine møbler, så du ikke behøver, at bruge timer på at finde ud af hvor den overskydende sidste skrue hører til.

Vores flyttefirma i Randers klarer mere end bare privat flytninger

Står du og skal flytte hele kontoret til eller fra Randers, og aner du slet ikke, hvor du skal starte? Vores flyttefirma i Randers mestrer erhvervs- såvel som privatflytninger. Vi har mange års erfaring med at flytte for både større og mindre kunder, og vi kender derfor alt til kutymen. Uanset om der er tale om 20 eller 200 skrivebord, så er vi hos Mesterflyt klar til at hjælpe. Ydermere, tilbyder vi også tilkobling af IT på din nye adresse, så du ikke skal bekymre dig om bunken af ledninger. Hvis du står i en situation, hvor dit firma skal flytte til udlandet, har vi hos Mesterflyt også en række ydelser at tilbyde, som du kan kontakte os for at høre mere om. Hvis I i forbindelse med flytning til ny adresse har behov for at få opbevaret noget af kontorets inventar, er dette også en mulighed i vores opbevaringslager i Holbæk. Når du vælger Mesterflyt, bestemmer du med andre ord helt selv hvor stor en indsats, du vil bidrage med på flyttedagen. Hos os, er du sikret lige præcis den flytning, du ønsker. Vi sætter en ære i at sikre os, at du kommer godt, sikkert og ordentligt på plads i dit nye hjem, så du kommer bedst muligt i gang med dit livs næste kapitel, og du kan føle dig rigtigt hjemme lige fra begyndelsen.