Skip to main content

LEDIGE STILLINGER

Vi vægter faglighed og professionalisme højt. Selvstændighed og ansvar er i højsædet, samtidig med at vi hilser nye ideer og skæve tanker velkommen. Vi kan lære dig en masse, og omvendt forventer vi også at lære af dig. Hos os får du mulighed for at bringe dine kompetencer i spil i en kompleks og uforudsigelig hverdag, med masser af humor og frihed under ansvar.

Job hos Mesterflyt

Når du søger et job hos os, vil du umiddelbart efter, vi har modtaget din ansøgning, modtage en bekræftelse herpå. Vi vurderer løbende de indkommende ansøgninger, og hvis kompetencer og profil matcher vores forventninger, vil du blive inviteret til en samtale.

Vi har fart på og er altid på udkig efter nye ansatte inden for flytning, fragt, rengøring og entreprise.

Som oftest kontakter vi dem der allerede er i vores CV-database inden vi slår job op. Derfor kan det godt betale sig at sende os en uopfordret ansøgning.

Din ansøgning bør være motiveret og inkludere dit CV og gerne med foto.

Flyttemand / Chauffør

Arbejdssted: Storkøbenhavn vekslende arbejdssteder

Ansøgningsfrist: Løbende

Ring på 59 911 911 og hør nærmere om muligheden for et job i Comboflyt.

Søg job hos Comboflyt

Flyttefirma i Køge

Flyttefirma i Køge – din troværdige flyttemand

Står du overfor en kommende flytning? Hos Mesterflyt er vi klar til at blive dit foretrukne flyttefirma i Køge. Læs mere om vores flytte-service her på siden.


Flyttefirma i Køge i med stor ekspertise

Køge ligger med udsigt til både skov og strand. I Køge kan du få lidt af det hele, og hvad end du flytter til Køge for at komme tættere på naturen, eller du flytter dertil grundet dit erhverv, så står Mesterflyt klar til at hjælpe dig med din kommende flytteopgave. Så hvis du er på udkig efter et erfarent og effektivt flyttefirma i Køge til at løse din kommende flytning, er du endt det helt rigtige sted.

Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring inden for flyttebranchen, og vi hjælper både med at flytte for private såvel som erhverv. Ingen flytteopgave er for stor, lille, tung eller let for os, så uanset hvilken type flytning du står over for, står vi klar med ekstra hænder og kræfter. Vi er også medlem af DMF. En flytning er i manges optik både tidskrævende og omstændig, og den kræver ofte meget mere energi og tid end først antaget. Heldigvis lever vi af at flytte, og derfor stiller vi glædeligt vores flytteservice og tillægsydelser til rådighed.  Så kan du slippe for at bruge blod, sved og tårer og få ømme muskler under din kommende flytning, det tager vi på vores skuldre.

Dit partner under alle flytninger

Lad os være dit foretrukne flyttefirma i Køge

Hos Mesterflyt sætter vi en dyd i at levere effektiv og kompetent flytteservice i hele landet. Det stopper dog ikke dér. Vi kan nemlig også sagtens facilitere en flytning til visse dele af udlandet, hvis det ønskes. Ikke to flytninger ligner hinanden, og det ved vi om nogen. Vores mange års erfaring inden for branchen har givet os en masse viden og værktøjer med i bagagen, som du kan drage nytte af, hvis du vælger os som dit flyttefirma i Køge. I Mesterflyts flytteteam er der stor diversitet, og vi kender hinandens styrker rigtigt godt, hvilket betyder, vi supplerer hinanden fantastisk, vores arbejdsgange er effektive og knivskarpe. Med os som dit flytteteam kommer du hurtigt, sikkert og ordentligt videre. Vi kan løfte alle flyttelæs. Lige fra de tunge hårde hvidevarer eller store produktionsanlæg, til de lettere læs som den bløde sofa eller dine yndlings porcelæns-arvestykker, det hele kommer sikkert videre.   

Flere flytte-løsninger

Vi tilbyder to forskellige flytteløsninger for private såvel som erhvervflytning, men fælles for dem begge er, dit inventar er i gode hænder, du kan altså trygt overlade flytteopgaven til os. Du kan enten vælge at læne dig tilbage i stolen og lade os klare alt fra nedpakning af dit hjem eller kontor, til transport og udpakning det nye sted. Der er ganske enkelt tale om en all inclusive-løsning. Omvendt kan du også vælge den klassiske flyttemodel, hvor du selv er ansvarlig for at pakke dit hjem eller kontor ned, og i stedet blot overlade transporten og flytningen af inventaret til os. Vi stiller selvfølgelig al udstyr, du skal bruge til nedpakningen til rådighed, så du har alt, hvad du behøver for at gøre nedpakningen, såvel som udpakningen af dit nye hjem, så nem og overkommelig som overhovedet mulig.

Få ekstra tillægsydelser hos Mesterflyt

Hos Mesterflyt handler en flytning nødvendigvis ikke blot om at flytte inventar fra A til B – tværtimod. Derfor tilbyder vi også en række tillægsydelser i forbindelse med din flytning, som både kan få den til at forløbe mere gnidningsfrit og lette presset fra dine skuldre yderligere. Når du vælger os som dit flyttefirma i Køge, kan du vælge at benytte vores handymanservice, som hjælper med nedtagning og opsætning af inventar såvel som at skille det ad og samle det igen ved dit nye hjem. 

Hvis din opsigelsesperiode og overtagelsestidspunktet ikke helt passer sammen, så behøver du ikke at bekymre dig for dine ting, vi har et tørt og sikkert sted, du kan opbevare dem i overgangsperioden. Vi tilbyder yderligere slutrengøring som tillægsydelse til vores kunder, således dit kontor eller hjem står knivskarpt inden overdragelsen til den nye ejer. 

Få et tilbud fra vores flyttefirma i Køge

Hos Mesterflyt ønsker vi at være dit foretrukne flyttefirma i Køge, uanset hvor i landet eller udlandet dit flyttelæs skal ende og hvilken flytteopgave, du står overfor. Vi vil gerne være din tætteste allierede, når det kommer til flytninger af al karakter, en tryg hjælpende hånd. Du kan være tryg under hele processen – uanset om du flytter til København eller flytter til Århus.

Få et tilbud på din flytteopgave ved at ringe på telefon +45 61 70 07 50 eller via e-mail info@mesterflyt.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Få et tilbud fra vores erfarne flyttefirma i Køge

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning i Køge? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.