Flyttefirma Køge – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Flyttefirma i Køge i med stor ekspertise indenfor privat- og erhvervs flytning

Køge ligger med udsigt til både skov og strand. Med en placering centralt i Køge bugt, er det et attraktivt område, med hvide sandstrande og gode fiskemuligheder. Samtidigt er Køge en gammel handelsby fra middelalderen, og historien taler for sig selv, Køge er den dag i dag til stadighed en driftig handelsby. I Køge kan du få lidt af det hele, og hvad end du flytter til Køge for at komme tættere på naturen, eller du flytter dertil grundet dit erhverv, så står Mesterflyt klar til at hjælpe dig med din kommende flytteopgave. Så hvis du er på udkig efter et erfarent og effektivt flyttefirma i Køge til at løse din kommende flytning, er du endt det helt rigtige sted.

Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring inden for flyttebranchen, og vi hjælper både med at flytte for private såvel som erhverv. Ingen flytteopgave er for stor, lille, tung eller let for os, så uanset hvilken type flytning du står over for, står vi klar med ekstra hænder og kræfter. En flytning er i manges optik både tidskrævende og omstændig, og den kræver ofte meget mere energi og tid end først antaget. Heldigvis lever vi af at flytte, og derfor stiller vi glædeligt vores flytteservice og tillægsydelser til rådighed, så du slipper for at bruge blod, sved og tårer og få ømme muskler under din kommende flytning, det tager vi på vores skuldre.

Lad os være dit foretrukne flyttefirma i Køge – både til privat- og erhvervs flytning

Hos Mesterflyt sætter vi en dyd i at levere effektiv og kompetent flytteservice i hele landet. Det stopper dog ikke dér. Vi kan nemlig også sagtens facilitere en flytning til visse dele af udlandet, hvis det ønskes. Ikke to flytninger ligner hinanden, og det ved vi om nogen. Vores mange års erfaring inden for branchen har givet os en masse viden og værktøjer med i bagagen, som du kan drage nytte af, hvis du vælger os som dit flyttefirma i Køge. I Mesterflyts flytteteam er der stor diversitet, og vi kender hinandens styrker rigtigt godt, hvilket betyder, vi supplerer hinanden fantastisk, vores arbejdsgange er effektive og knivskarpe. Med os som dit flytteteam kommer du hurtigt, sikkert og ordentligt videre. Vi kan løfte alle flyttelæs. Lige fra de tunge hårde hvidevarer eller store produktionsanlæg, til de lettere læs som den bløde sofa eller dine yndlings porcelæns-arvestykker, det hele kommer sikkert videre.   

Vi tilbyder to forskellige flytteløsninger for private såvel som erhverv, men fælles for dem begge er, dit inventar er i gode hænder, du kan altså trygt overlade flytteopgaven til os. Du kan enten vælge at læne dig tilbage i stolen og lade os klare alt fra nedpakning af dit hjem eller kontor, til transport og udpakning det nye sted. Der er ganske enkelt tale om en all inclusive-løsning. Omvendt kan du også vælge den klassiske flyttemodel, hvor du selv er ansvarlig for at pakke dit hjem eller kontor ned, og i stedet blot overlade transporten og flytningen af inventaret til os. Vi stiller selvfølgelig al udstyr, du skal bruge til nedpakningen til rådighed, så du har alt, hvad du behøver for at gøre nedpakningen, såvel som udpakningen af dit nye hjem, så nem og overkommelig som overhovedet mulig.

Få ekstra tillægsydelser hos Mesterflyt

Hos Mesterflyt handler en flytning nødvendigvis ikke blot om at flytte inventar fra A til B – tværtimod. Derfor tilbyder vi også en række tillægsydelser i forbindelse med din flytning, som både kan få den til at forløbe mere gnidningsfrit og lette presset fra dine skuldre yderligere. Når du vælger os som dit flyttefirma i Køge, kan du vælge at benytte vores handymanservice, som hjælper med nedtagning og opsætning af inventar såvel som at skille det ad og samle det igen ved dit nye hjem. Så slipper du for al besværet med at skulle tyde dine gamle IKEA-manualer på ny, dette skal vi nok stå for.  Derudover tilbyder vi også opbevaring af inventar i vores lagerhal i Holbæk.

Hvis din opsigelsesperiode og overtagelsestidspunktet ikke helt passer sammen, så behøver du ikke at bekymre dig for dine ting, vi har et tørt og sikkert sted, du kan opbevare dem i overgangsperioden. Vi tilbyder yderligere slutrengøring som tillægsydelse til vores kunder, således dit kontor eller hjem står knivskarpt inden overdragelsen til den nye ejer. Du behøver ikke stå med kost og spand selv, det kan vi også ordne for dig, hvis du ønsker det.

Hos Mesterflyt ønsker vi at være dit foretrukne flyttefirma i Køge, uanset hvor i landet eller udlandet dit flyttelæs skal ende og hvilken flytteopgave, du står overfor. Vi vil gerne være din tætteste allierede, når det kommer til flytninger af al karakter, en tryg hjælpende hånd. Med Mesterflyt som dit flyttefirma kan du være sikker på, at du kommer trygt ordentligt, og godt videre, så du hurtigt kan føle dig hjemme igen – uanset om du flytter til København eller flytter til Århus.