Skip to main content
Flyttefirma i Nordsjælland

Flyttefirma Nordsjælland – din troværdige flyttemand

Skal du have hjælp til flytningen af et kompetent flyttefirma i Nordsjælland? Hos Mesterflyt står vi klar til at varetage din flytning – om den er mindre eller mere omfattende.


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Flyttefirma i Nordsjælland – Effektiv og sikker privat- og erhvervs flytning

Søger du et flyttefirma i Nordsjælland? Ligegyldigt om du savner natur og højere luftlag, og du nu står til at skulle bruge dine ferier og din fritid i dit nyindkøbte sommerhus, eller om du og familien savner plads, og I derfor har fundet et større parcelhus i roligere omgivelser med  overskuelig afstand til storbyen, så er Mesterflyt flyttemændene til din kommende flytteopgave.

En flytning kan trække tænder ud, og det er de færreste, som ser frem til en kommende flytning. Den er nemlig typisk forbundet med blod, sved, tårer og ikke mindst ømme muskler.

Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med privat- og erhvervsflytninger, og ingen opgave er for tung eller let for os – tværtimod. Vi faciliterer alle typer flytninger, så uanset om du er på udkig efter et flyttefirma i Nordsjælland, som skal hjælpe dig med en intern flytning inden for kommunens grænser, eller en ekstern flytning længere væk, er Mesterflyt klar til med en hjælpende hånd eller 10. Vi er også medlem af DMF

Stærke flyttemænd til alle slags flytteopgaver

Kvalitetssikret flyttefirma i Nordsjælland

Med Mesterflyt på sidelinjen er du garanteret et kompetent flyttefirma i Nordsjælland med flere års erfaring inden for branchen. Størstedelen af medarbejderstaben har været hos os i mange år, hvilket vi nyder godt af. Vi kender nemlig hinandens forcer, og ved hvilke områder, vi hver især er stærke inden for. Vi kan løfte alle former for flyttelæs, både de tunge og de lettere, hvidevarer, klaverer, din morfars gammel mahogni jalousiskab, eller dine skrøbelige og dyrebare keramik-arvestykker, vi kan klare alt inden for flytning.  

Mesterflyt har et højt serviceniveau. Vi sætter ikke blot en dyd i at levere effektiv og sikker flytning for private og ved erhvervsflytninger, men derimod også i at være imødekommende og sikre en god oplevelse for dig. Der er diversitet i vores arbejdskraft, hvilket ganske enkelt betyder, du får et flyttefirma i Nordsjælland, som kan klare hvilken som helst opgave, vi bliver tildelt. Det er én af vores styrker, som lægger stor vægt på.

Erfarent flyttefirma i Nordsjælland

Privat- og erhvervs flytning med Mesterflyt

Hos Mesterflyt kan vi klare alle typer flytninger – både for private såvel som erhverv. Vi er dit foretrukne flyttefirma i Nordsjælland, når din flytning skal være effektiv og sikker. Hvad end du står over for at flytte fra et lille kollegieværelse og over i en større lejlighed, eller har en virksomhed i vækst, som kræver en flytning i endnu større lokaler, står vi klar. 

Hos Mesterflyt gør vi en indsats udover det sædvanlige, så hvis du er på udkig efter et flyttefirma i Nordsjælland, som tilbyder lidt udover det almindelige, så er Mesterflyt et flyttefirma for dig. Hos Mesterflyt tilbyder vi nemlig også handymanservice, hvor vi skiller dine møbler ad, hvis nødvendigt, og samler dem igen det nye sted. Drejer det sig om en erhvervsflytning, klarer vi også flytning af store arkiver, nedtagning og opkobling af IT-udstyr og ikke mindst transport af maskiner og fabriksanlæg fra produktionsvirksomheder. 

Møbelopbevaring

Har du ovenikøbet brug for møbelopbevaring, kan vi også være behjælpelige på det område, eftersom vi tilbyder plads i vores lagerhal i Holbæk. Du har, når du vælger Mesterflyt som dit flyttefirma, ikke noget at bekymre dig om. Vi løser alle udfordringer i og rundt om din kommende flytning. Hos os kan du få hjælp med alle aspekter af din flytning. Vi løfter hele flytteopgaven for dig, og vi sørger ikke kun for, at du kommer godt videre til dig nye hjem. Vi sørger for, at du kommer ordentligt på plads allerede fra første dag, så du kan føle dig hjemme i dit nye hjem, fra du overtager nøglen. 

Få et tilbud fra vores erfarne flyttefirma i Nordsjælland

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning til eller fra Nordsjælland? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.