Flyttefirma Nordsjælland – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Flyttefirma i Nordsjælland – Effektiv og sikker privat- og erhvervs flytning

Søger du et flyttefirma i Nordsjælland? Ligegyldigt om du savner natur og højere luftlag, og du nu står til at skulle bruge dine ferier og din fritid i dit nyindkøbte sommerhus, eller om du og familien savner plads, og I derfor har fundet et større parcelhus i roligere omgivelser med  overskuelig afstand til storbyen, så er Mesterflyt flyttemændene til din kommende flytteopgave.

En flytning kan trække tænder ud, og det er de færreste, som ser frem til en kommende flytning. Den er nemlig typisk forbundet med blod, sved, tårer og ikke mindst ømme muskler. Hos Mesterflyt står vi heldigvis klar til at hjælpe. Så hvis du er på udkig efter et imødekommende og hurtigt flyttefirma i Nordsjælland, er du endt det helt rigtige sted.

Vi har flere års erfaring med privat- og erhvervsflytninger, og ingen opgave er for tung eller let for os – tværtimod. Vi faciliterer alle typer flytninger, så uanset om du er på udkig efter et flyttefirma i Nordsjælland, som skal hjælpe dig med en intern flytning inden for kommunens grænser, eller en ekstern flytning længere væk, er Mesterflyt klar til med en hjælpende hånd eller 10.

Kvalitetssikret flyttefirma i Nordsjælland med stor erfaring

Med Mesterflyt på sidelinjen er du garanteret et kompetent flyttefirma i Nordsjælland med flere års erfaring inden for branchen. Størstedelen af medarbejderstaben har været hos os i mange år, hvilket vi nyder godt af. Vi kender nemlig hinandens forcer, og ved hvilke områder, vi hver især er stærke inden for. Vi kan løfte alle former for flyttelæs, både de tunge og de lettere, hvidevarer, klaverer, din morfars gammel mahogni jalousiskab, eller dine skrøbelige og dyrebare keramik-arvestykker, vi kan klare alt inden for flytning.  

Mesterflyt har et højt serviceniveau. Vi sætter ikke blot en dyd i at levere effektiv og sikker flytning for private og erhverv, men derimod også i at være imødekommende og sikre en god oplevelse for dig. Der er diversitet i vores arbejdskraft, hvilket ganske enkelt betyder, du får et flyttefirma i Nordsjælland, som kan klare hvilken som helst opgave, vi bliver tildelt. Det er én af vores styrker, som lægger stor vægt på.

Privat- og erhvervs flytning med Mesterflyt

Hos Mesterflyt kan vi klare alle typer flytninger – både for private såvel som erhverv. Vi er dit foretrukne flyttefirma i Nordsjælland, når din flytning skal være effektiv og sikker. Hvad end du står over for at flytte fra et lille kollegieværelse og over i en større lejlighed, eller har en virksomhed i vækst, som kræver en flytning i endnu større lokaler, står vi klar. 

Vi tilbyder to forskellige typer flyttepakker. Du kan enten vælge vores fulde pakkeløsning. Her pakker og flytter vi for dig, hvilket betyder, vi faciliterer alle områder af din flytning. Vi pakker alt ned, transporterer det og pakker det ud for dig igen. Omvendt kan du også vælge den klassiske model, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning og klarer det selv, hvorefter vi naturligvis sørger for at transportere det fra A til B.

Hos Mesterflyt gør vi en indsats udover det sædvanlige, så hvis du er på udkig efter et flyttefirma i Nordsjælland, som tilbyder lidt udover det almindelige, så er Mesterflyt et flyttefirma for dig. Hos Mesterflyt tilbyder vi nemlig også handymanservice, hvor vi skiller dine møbler ad, hvis nødvendigt, og samler dem igen det nye sted. Drejer det sig om en erhvervsflytning, klarer vi også flytning af store arkiver, nedtagning og opkobling af IT-udstyr og ikke mindst transport af maskiner og fabriksanlæg fra produktionsvirksomheder. Vi er eksperter i flytning, så vi står klar med en hjælpende hånd eller 10, uanset hvilken branche, din virksomhed er stærke i. Vi gør det, vi er bedst til, mens du hurtigt, effektivt og sikkert kan fortsætte med at gøre det, du er bedst til i dine nye erhvervslokaler.  Vi ønsker at være en  trofast allieret for dig i alle de fremtidige flytteopgaver, du måtte stå overfor.   

Mulighederne er ganske enkelt mange, og vi ønsker at være dét flyttefirma i Nordsjælland, du hiver fat i, uanset hvilken flytteopgave du står over for. Vi flytter blandt andet til Frederikssund, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Lyngby.

Har du ovenikøbet brug for opbevaring, kan vi også være behjælpelige på det område, eftersom vi tilbyder plads i vores lagerhal i Holbæk. Hvis din overtagelses- og opsigelsesperiode ikke helt går op, og du står til at skulle fraflytte dit tidligere hjem før, du kan flytte ind i dit nye, og du derfor mangler et tørt og sikkert sted til dine ting i overgangen, så har vi hos Mesterflyt et trygt opbevaringslager, hvor dine ting kan stå. Du har, når du vælger Mesterflyt som dit flyttefirma, ikke noget at bekymre dig om. Vi løser alle udfordringer i og rundt om din kommende flytning. Hos os kan du få hjælp med alle aspekter af din flytning. Vi løfter hele flytteopgaven for dig, og vi sørger ikke kun for, at du kommer godt videre til dig nye hjem. Vi sørger for, at du kommer ordentligt på plads allerede fra første dag, så du kan føle dig hjemme i dit nye hjem, fra du overtager nøglen.