Flyttefirma Næstved – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Flyttefirma i Næstved? Lad os være dit go-to firma

Brug for et flyttefirma i Næstved? Det er de færreste, som hopper op og ned i ren og skær begejstring over en kommende flytning. En flytning kan nemlig både være tidskrævende og omstændig, og den er indimellem forbundet med alt fra blod og sved til tårer. Derfor vælger flere og flere også at benytte sig af hjælp udefra. Står du over for en kommende flytning, og er du på udkig efter et effektivt og kompetent flyttefirma i Næstved, er du altså endt det helt rigtige sted. Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring inden for flyttebranchen, og vores dygtige medarbejdere står klar med ekstra hænder og kræfter til din næste flytteopgave. Det gælder uanset, om det drejer sig om en privat- eller erhvervsflytning.

Kompetent og effektivt flyttefirma i Næstved til private- og erhvervs flytninger

Mesterflyt består af et kompetent og erfarent flytteteam, som leverer hurtige og sikre flytteløsninger i og uden for landets grænser til private såvel som erhverv. Uanset om du står over for en flytning fra stuen og op på 8. sal inden for Næstveds grænser eller en flytning syd for Danmark, står vi klar til at hjælpe. Udover at levere fleksible flytteløsninger, sætter vi også en ære i at yde et højt serviceniveau, således du får en god oplevelse fra start til slut.

Når du vælger os som flyttefirma i Næstved, kan du vælge mellem to forskellige flyttemodeller. Du kan enten selv stå for at pakke din bolig eller dit kontor ned i flyttekasser og blot lade os stå for at fragte inventaret hen til det nye sted og ligeledes bære det ind. Omvendt kan du også vælge en komplet flytteløsning, hvor vi pakker alle dine ting ned, fragter dem sikkert hen til det nye sted, hvor vi efterfølgende sætter tingene fint på plads. Nemmere bliver det næsten ikke med denne all inclusive-flyttemodel.

Vi sikre at din flytning går gnidningsfrit – uanset om du flytter til Glostrup, Hørsholm, Skanderborg eller et helt fjerde sted.

Få ekstra tillægsydelser hos Mesterflyt

Udover at hjælpe dig med at flytte fra A til B, tilbyder vi også nogle tillægsydelser i forbindelse med din flytning. Det gælder uanset, om det er i privat eller erhvervsøjemed. Du kan blandt andet vælge at drage nytte af vores handymanservice, hvor vi stiller én af vores handymen til rådighed, som hjælper med at skille og samle møbler samt nedtage og opsætte andet inventar. Derudover kan du også benytte dig af vores tilbud om opbevaring og slutrengøring, når du vælger os som flyttefirma i Næstved og resten af landet.