Flyttefirma Skanderborg – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Vores flyttefirma i Skanderborg klarer din næste flytning

Skanderborg er kendt som Danmarks smukkeste by, et ry som primært stammer fra en velkendt dansk musikfestival. Hvad enten du står til at skulle flytte tættere på den årlige Smukfest, eller du gerne vil væk fra musikkens larm, og længere ind i bøgeskoven dybe, stille ro, så er vi klar til at hjælpe dig med din næste flytning. Uanset om du står og skal flytte fra lejlighed til hus eller fra småt kontor til en kæmpe industribygning, er vi hos Mesterflyt beredte på det meste. Vi har mange års erfaring med diverse former for flytninger og vi har derfor udviklet ydelser, der omfavner de fleste behov.

Vi fragter sikkert dine ting rundt i hele Danmark – uanset om du skal flytte til Nordsjælland eller skal flytte til Odense.

Kompetent og effektivt flyttefirma i Skanderborg til privat- og erhverv flytning

Vi har flyttetilbud, til dig der helst forholder dig i ro under hele flytningen, og et andet til dig som helst vil have fuld kontrol over flyttedagen. Vores flyttefirma i Skanderborg bestræber sig nemlig på at gøre din flyttedag lidt mere smertefri. Hos Mesterflyt vil vi nemlig være med til at tage flyttebyrden af dine skuldre – både i metaforisk og praktisk forstand. Vi løser alle typer flytteopgaver, både for private og for erhverv. 

Vi tilbyder to standard flyttemodeller. I den første får du den klassiske service. Vi tilbyder lån af al flytteudstyr gratis til nedpakning af dine ejendele, og du står selv for selve nedpakningen af dit hjem. Når alt står pakket og klar, så kommer vi selvfølgelig og sørger for, at dine ting kommer hurtigt og sikkert fra A til B, og så overtager du igen udpakningen af dit nye hjem eller kontor. I den anden udvidede flyttemodel får du den fulde service. Her står vi simpelthen for det hele, lige fra A til Z. Vi ordner alt fra nedpakningen, flytning og sågar også udpakning og opsætning igen. Her kan bare sætte dig godt tilrette i sofaen og smække benene op, mens vi løfter hele din flytteopgave for dig. Mesterflyt tilbyder løsninger til enhver smag, vi står klar til at hjælpe dig med din kommende flytning, på den måde, du gerne vil have det, så du slipper for unødvendig stress og bekymring, vi er her for at gøre din flytning nem og overkommelig. Vi er mere end bare et traditionelt flyttefirma i Jylland, hvilket afspejles i den palette af ekstra services, vi tilbyder. Vi tilbyder blandt andet en handymanservice til vores kunder. Med handymanservicen, hjælper vi dig med at skille dine møbler ad, eller tage hylder ned fra væggen i dit gamle hjem, og så kommer vi selvfølgelig også og hjælper dig med at samle det hele igen, og hænge det pænt op i dit nye hjem. Så slipper du for at skulle stå at oversætte de gamle IKEA-manualer på ny. Mesterflyt sætter en ære i at sørge for, at du kommer ordentligt på plads i dit nye hjem, så du hurtigt kan føle dig hjemme igen.  

Alle flytninger er forskellige, og hos Mesterflyt er der plads til det meste. Vores brede kundeportefølje vidner om et flyttefirma, som du kan stole på. Når du vælger vores flyttefirma i Skanderborg til at tage hånd om din næste flytning, vælger du et flyttefirma med kompetence og professionalitet. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag og høre mere om hvilke af vores pakkeløsninger, der passer bedst til dig.