Skip to main content
Flyttefirma i Hørsholm

Flyttefirma i Hørsholm – få en effektiv flytning

Skal vores flyttefirma i Hørsholm stå for din kommende flytning? Dét vil vi meget gerne. Vores flyttemænd sikre en sikker og effektiv flytning.


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Flyttefirma i Hørsholm med mange års erfaring

Står du over for at skulle flytte, og er du på udkig efter et effektivt og imødekommende flyttefirma i Hørsholm? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med flytteopgaver i Hørsholm og resten af landet. Det stopper dog ikke hér. Vi tilbyder nemlig også vores flytteservice til visse dele af udlandet. Det er de færreste, som er begejstrede for flytninger, idet de ofte er tidskrævende og omstændige.

Selvom du måske lader blikket falde udover dit kontormiljø eller din bolig og tænker: ”Det er da nemt klaret!”. Så ender det ofte med at tage meget længere tid end først antaget. Heldigvis står Mesterflyt klar til at hjælpe med ekstra hænder, kræfter og med flere års erfaring i lasten.

En professionel flyttemand i Hørsholm

Lad os være dit foretrukne flyttefirma i Hørsholm

Uanset hvilken type flytteopgave du står over for, kan vi hjælpe. Der findes nemlig hverken en flytteopgave, som er for stor, lille, tung eller let. Tværtimod. Vi har, grundet vores mange år inden for flyttebranchen, oplevet mange forskellige flytninger for private såvel som erhvervflytning. Og én ting kan vi med sikkerhed slå fast: Ikke to flytninger ligner hinanden. 

Hos Mesterflyt tilbyder vi to forskellige flyttemodeller. Du kan enten vælge den klassiske flyttemodel, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning. Her står du selv for nedpakning. Efterfølgende transporterer vi naturligvis inventaret til det nye sted og hjælper med opbæringen. Du kan dog også læne dig tilbage i stolen og drage nytte af vores all inclusive-flyttemodel, hvor vi pakker alle dine ting ned, fragter dem sikkert til det nye sted og hjælper dig med at sætte det hele pænt på plads.

En flytning fra A til B – og mere til

Hos Mesterflyt ved vi, at en flytning ikke nødvendigvis blot indbefatter at flytte dine møbler og dit inventar fra A til B. Af den grund tilbyder vi også en række tillægsydelser. Under vores tillægsydelser finder du blandt andet handymanservice. Her vil én af vores kompetente medarbejder hjælper dig med at afmontere inventar i den gamle bolig, og sætte det op i den nye. Derudover tilbyder vi også møbelopbevaring i vores lagerhal i Holbæk samt slutrengøring. Alt sammen uden du skal løfte så meget som en finger – nemmere bliver det vist ikke.

Hos Mesterflyt er du også sikker på, at du får en tryg flytning, da vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening. Vælg os som flyttefirma i Hørsholm og mærk forskellen. 

Få et tilbud fra vores flyttefirma i Hørsholm

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning i Hørsholm? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.