Flyttefirma Hørsholm – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Flyttefirma i Hørsholm med erfaring indenfor privat- og erhvervs flytning

Står du over for at skulle flytte, og er du på udkig efter et effektivt og imødekommende flyttefirma i Hørsholm? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med flytteopgaver i Hørsholm og resten af landet. Det stopper dog ikke hér. Vi tilbyder nemlig også vores flytteservice til visse dele af udlandet. Det er de færreste, som er begejstrede for flytninger, idet de ofte er tidskrævende og omstændige. Selvom du måske lader blikket falde udover dit kontormiljø eller din bolig og tænker: ”Det er da nemt klaret!”, ender det ofte med at tage meget længere tid end først antaget. Heldigvis står Mesterflyt klar til at hjælpe med ekstra hænder, kræfter og med flere års erfaring i lasten, er der ikke dén flytteopgave, vi ikke kan hjælpe med.

Lad os være dit foretrukne flyttefirma i Hørsholm

Uanset hvilken type flytteopgave du står over for, kan vi hjælpe. Der findes nemlig hverken en flytteopgave, som er for stor, lille, tung eller let. Tværtimod. Vi har, grundet vores mange år inden for flyttebranchen, oplevet mange forskellige flytninger for private såvel som erhverv og én ting kan vi med sikkerhed slå fast: Ikke to flytninger ligner hinanden. Hver flytning er ny, og vi får hele tiden nye oplevelser, erfaringer og værktøjer med i kufferten, som du kan drage nytte af, hvis du vælger os som flyttefirma i Hørsholm.

Hos Mesterflyt tilbyder vi to forskellige flyttemodeller. Du kan enten vælge den klassiske flyttemodel, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning og selv har ansvar for at pakke dit hjem og kontor ned. Efterfølgende transporterer vi naturligvis inventaret til det nye sted og hjælper med opbæring. Du kan dog også læne dig tilbage i stolen og drage nytte af vores all inclusive-flyttemodel, komplet flytning, hvor vi pakker alle dine ting ned, fragter dem sikkert til det nye sted og hjælper dig med at sætte det hele pænt på plads. Begge muligheder er egnet til privat- og erhvervsflytning.

En flytning fra A til B – og mere til

Hos Mesterflyt ved vi, at en flytning ikke nødvendigvis blot indbefatter at flytte dine møbler og dit inventar fra A til B. Af den grund tilbyder vi også en række tillægsydelser, som kan lette presset endnu mere fra din skuldre og gøre flytningen forløbe så gnidningsfrit som overhovedet muligt. Under vores tillægsydelser finder du blandt andet handymanservice, hvor én af vores kompetente medarbejder hjælper dig med at afmontere inventar i den gamle bolig og sætte det op i den nye. Derudover tilbyder vi også opbevaring af inventar i vores lagerhal i Holbæk samt slutrengøring, således din bolig eller dit kontor står ultraskarpt inden overdragelse. Alt sammen uden du skal løfte så meget som en finger – nemmere bliver det vist ikke. Vælg os som flyttefirma i Hørsholm og mærk forskellen.