Skip to main content
Flyttefirma i Kastrup

Mesterflyt er dit professionelle flyttefirma i Kastrup!

Mesterflyt servicerer et væld af områder og byer på Sjælland. Hvis du skal bruge et effektivt og kompetent flyttefirma i Kastrup, så læs med her!


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Leder du efter et flyttefirma i Kastrup?

Mesterflyt tilbyder både effektiv privatflytning og erhvervsflytning i Kastrup, og vi har gennem årene hjulpet mange forskellige kunder med at flytte i Kastrup. Vores erfaring har klædt os godt på, til at kunne udføre langt de fleste flytteopgaver. Blandt vores ydelser vil du finde alt lige fra transport fra A til B, til komplet nedpakning af al inventar og gratis lån af flyttekasser til handymanservice. Vores opgave er at sikre, at din flytning ikke går hen og bliver en lang og tung hovedpine – og den opgave har vi tænkt os at løse til UG! Med os som dit flyttefirma i Kastrup behøver du ikke at spørge venner og familie, om de kan hjælpe. Vi flytter alle dine ting hurtigt og effektivt. Mesterflyt er et flyttefirma, der elsker at flytte, og vi er din trofaste makker fra start til slut. Vi overholder alle aftaler, så du kommer godt på plads din nye bolig eller på det nye kontor. 

Flyttefirma i Kastrup og omegn med skræddersyede løsninger, som passer til dig!

Mesterflyt hjælper med din erhvervsflytning i Kastrup

Vores mange års erfaring har klædt os på til at hjælpe dig med din erhvervsflytning i Kastrup. Mange virksomheder vælger at benytte sig af et professionelt flyttefirma, da en flytning kræver tid og meget intern koordinering. Ved en erhvervsflytning er der ofte mange ting, der skal pakkes og flyttes. En komplet flytning vil derfor være fordelagtigt at vælge. Her vil vores medarbejdere pakke  møbler, IT-udstyr, kontorartikler m.m., og køre det til den nye adresse. På den nye adresse vil vi også pakke alle ting ud samt sætte møbler pænt på plads. Ved en komplet flytning er I sikret, at I kommer godt på plads i jeres nye lokaler.

Få en skræddersyet flytning

Hos Mesterflyt skræddersyr vi et tilbud til dig, så du får opfyldt alle dine behov. Vi opererer ud fra to kategorier:

Den almindelige flytning: en klassisk og traditionel flytning helt som du kender den. Vi kommer og henter dine ting og kører dem til den nye adresse. Vi hjælper med nedbæring og opbæring. 

Den komplette flytning: denne løsning er til dig, der gerne vil slappe helt af. Med den komplette flytning planlægger og koordinerer vi hele din flytning. Vi pakker al inventar ned og kører det til den nye adresse. På den nye adresse pakker vi også alt ud igen og stiller det pænt på plads. Alle vores medarbejdere er grundige og besidder den rette erfaring, så du kan roligt stole på, at al inventar og alle genstande bliver behandlet med respekt. På den nye adresse vil vores medarbejdere også hjælpe med at stille alle møbler på plads. 

Forsikret flyttefirma i Kastrup

Selvom vi har den rette erfaring og et team af kompetente medarbejdere, er Mesterflyt forsikret hos Tryg og medlem af Dansk Møbeltransport. Forsikringen skal gøre dig 120 pct. tryg ved at lade os stå for din næste flytning. Flytteforsikringen lever op til alle Dansk Møbeltransport Forenings krav. Mesterflyt er derfor det sikre valg, hvis du har inventar, du er ekstra bekymret for, eller som måske virker vanskelig at flytte.

Med Mesterflyt som dit flyttefirma på Amager, vil du opleve, at vi går den ekstra mil for alle vores kunder. Vores medarbejdere vil ordne din flytning med energi, loyalitet og passion.  

Dit professionelle flyttefirma i Kastrup
Få hjælp til hele flytningen til og fra Kastrup

Få et tilbud fra vores flyttefirma i Kastrup

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning til eller fra Kastrup? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.