Har du brug for et professionelt flyttefirma på Amager?

Amager er blot en af de mange byer Mesterflyt servicerer. Vi tilbyder en professionel flytning til dig, der skal flytte til eller fra Amager. Om det er privat- eller erhvervsflytning er vi klar til at hjælpe alle slags kunder med at flytte fra A til B. Med mange af vores kunder har brug for mere end blot transport. Derfor tilbyder vi bl.a. også flytning med fuld ned- og udpakning, adskillelse og samling af møbler, gratis lån af flyttekasser m.m. 

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Flyttefirma Amager – hvis du skal flytte til eller fra Amager, så læs med her!

Mesterflyt sikrer, at din flytning går problemfrit og effektiv. Vores medarbejdere brænder for at flytte, og med os som dit flyttefirma slipper du for at spørge familie og venner om de har lyst til at hjælpe dig med at flytte. Mesterflyt tilbyder professionel og effektiv flytning på hele Amager, herunder Kastrup. Vi er med dig fra start til slut, og vi sikrer, at du kommer godt på plads i din nye bolig eller på det nye kontor. 

Flyttefirma på Amager med skræddersyede løsninger til hver kunde!

Ikke alle flytninger er ens, og derfor skræddersyr vi lige præcis den løsning der passer til din familie, din virksomhed etc. Vi har en række forskellige ydelser, som har hjulpet mange tilfredse kunder på Amager med at flytte.

Herunder kan du læse mere om vores ydelser:

Den almindelige flytning: en klassisk og traditionel flytning, hvor vores medarbejdere flytter møbler, flyttekasser m.m. fra A til B. I står selv for nedpakningen af jeres ting, men vi hjælper med nedbæring, transport og opbæring. 

Den komplette flytning: hvis du gerne vil læne dig tilbage og slappe helt af, når du skal flytte, bør du vælge denne løsning. Vi sørger for fuld nedpakning af alle ting, transport til den nye adresse samt udpakning og bortskaffelse af papkasser. Du kan trygt stole på, at alle jeres ting og genstande bliver pakket grundigt ned i vores solide flyttekasser og forsigtigt pakket ud igen. I den nye bolig vil vores medarbejdere også stille alt pænt på plads, lige der hvor du ønsker – også de tunge møbler.

Handyman: I forbindelse med en flytning vil der måske være en del møbler, der skal skilles ad eller nye møbler, der skal samles. Dette kan vi også hjælpe dig med. Hvis har mange års erfaring med møbelsamling og vi vil med glæde også hjælpe dig med at samle eller skille dine møbler ad.

Vores kunder vil opleve, at vi går den ekstra mil for alle vores kunder – også ved de flytninger, der kræver lidt ekstra. Vi har den rette erfaring til at hjælpe med flytninger, der kræver lidt mere energi og ekspertise end de lidt lettere og almindelige flytteopgaver. Vores services spænder bredt, fordi vi ønsker at kunne hjælpe vores kunder med mere end bare transport fra A til B, hvis der er behov for det.

Mesterflyt Amager – hjælp til både privat- og erhvervsflytning på Amager

Mesterflyt har erfaring med de fleste typer flytninger og vi kan både hjælpe dig med privat- og erhvervsflytning på Amager. En flytning kræver meget tid og planlægning, og en erhvervsflytning vil ofte optage meget tid og intern koordinering. Derfor vælger mange virksomheder og erhvervsdrivende at bruge et erfarent flyttefirma til at flytte. Du kan som kunde hos Mesterflyt trygt stole på, at vi kan planlægge og udføre din erhvervsflytning til UG. 

Forsikret flyttefirma på Amager

Du kan trygt vælge os som dit flyttefirma på Amager! For os er det vigtigt, at alle vores kunder føler sig i trygge hænder, når de skal flytte. Selvom vi har den fornødne erfaring til at klare din flytning nemt og gnidningsfrit, er vi selvfølgelig forsikret hos Tryg. Forsikringen skal gøre dig 120 pct. tryg ved at lade os stå for din næste flytning på Amager. Forsikringen lever op til alle Dansk Møbeltransport Forenings krav, og vi er derfor det sikre valg, hvis du har inventar, du er ekstra bekymret for, eller som virker vanskelig at flytte. 

Lad os stå for din erhvervsflytning på Amager

Ved en erhvervsflytning vil der ofte være en del inventar som møbler, IT-udstyr, kontorartikler m.m., som skal pakkes ned. Erhvervsflytning kræver tid og overblik, og alt dette kan vi hjælpe med. Vi har overblik over, hvilke dage, der er de bedste at flytte på, og vi har erfaring med alle typer flytning, så vi kan med garanti også hjælpe jer. Mesterflyt tilbyder professionel og effektiv erhvervsflytning på Amager, og vi rykker jeres ting fra A til B uden bekymring. Mange virksomheder vælger som sagt en komplet flytning, hvor vi pakker inventar, IT-udstyr etc. ned og kører det til den nye adresse, hvor vi også pakker det hele ud igen. 

Ved en komplet flytning er I sikret, at I kommer godt på plads i jeres nye lokaler. Skulle I have brug for at tale med os angående jeres flytning, kan I også altid ringe til os på tlf: 61 700 750. I kan også finde flere gode råd til flytning og nedpakning her