Skip to main content
Flyttefirma på Amager

Har du brug for et professionelt flyttefirma på Amager?

Få hjælp af vores flyttefirma på Amager! Vores flyttemænd står klar til at sikre, at din næste flytning bliver nem og gnidningsfri. 


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Flyttefirma Amager – flytning til og fra Amager

Mesterflyt sikrer, at din flytning går problemfrit og effektiv. Vores medarbejdere brænder for at flytte, og med os som dit flyttefirma slipper du for at spørge familie og venner om de har lyst til at hjælpe dig med at flytte. Mesterflyt tilbyder professionel og effektiv flytning på hele Amager, herunder Kastrup. Vi er med dig fra start til slut, og vi sikrer, at du kommer godt på plads i din nye bolig eller på det nye kontor

Ikke alle flytninger er ens, og derfor skræddersyr vi lige præcis den løsning der passer til din familie, din virksomhed etc. Vi har en række forskellige ydelser, som har hjulpet mange tilfredse kunder på Amager med at flytte.

Få hjælp af vores flyttefirma på Amager – du vil ikke fortryde det

Mesterflyt Amager – hjælp til både privat- og erhvervsflytning på Amager

Mesterflyt har erfaring med de fleste typer flytninger og vi kan både hjælpe dig med privatflytning og erhvervsflytning på Amager. En flytning kræver meget tid og planlægning, og en erhvervsflytning vil ofte optage meget tid og intern koordinering. Derfor vælger mange virksomheder og erhvervsdrivende at bruge et erfarent flyttefirma til at flytte. Du kan som kunde hos Mesterflyt trygt stole på, at vi kan planlægge og udføre din flytning til UG. 

Vi er med dig fra start til slut, og vi sikrer, at du kommer godt på plads i din nye bolig eller på det nye kontorIkke alle flytninger er ens, og derfor skræddersyr vi lige præcis den løsning der passer til din familie eller din virksomhed.

Forsikret flyttefirma på Amager

Du kan trygt vælge os som dit flyttefirma på Amager! For os er det vigtigt, at alle vores kunder føler sig i trygge hænder, når de skal flytte. Selvom vi har den fornødne erfaring til at klare din flytning nemt og gnidningsfrit, er vi selvfølgelig forsikret hos Tryg. Forsikringen skal gøre dig 120 pct. tryg ved at lade os stå for din næste flytning på Amager. Forsikringen lever op til alle Dansk Møbeltransport Forenings krav, og vi er derfor det sikre valg, hvis du har inventar, du er ekstra bekymret for, eller som virker vanskelig at flytte. 

Læs mere om vores flytteforsikring i dag! 

Få en skræddersyet flytning

Den almindelige flytning: en klassisk og traditionel flytning. Vores flyttemænd flytter møbler, flyttekasser m.m. fra A til B. I står selv for nedpakningen af jeres ting, men vi hjælper med nedbæring, transport og opbæring. 

Den komplette flytning: Vi sørger for fuld nedpakning af alle ting, transport til den nye adresse samt udpakning og bortskaffelse af papkasser. Du kan trygt stole på, at alle jeres ting og genstande bliver pakket grundigt ned i vores solide flyttekasser og forsigtigt pakket ud igen. I den nye bolig vil vores medarbejdere også stille alt pænt på plads, lige der hvor du ønsker – også de tunge møbler.

Handyman: I forbindelse med en flytning vil der måske være en del møbler, der skal skilles ad eller nye møbler, der skal samles. Dette kan vi også hjælpe dig med. 

Skal vi være dit nye flyttefirma på Amager?

Har du brug for privat flytning eller erhvervsflytning på Sjælland, så står Mesterflyt klar til at hjælpe dig med en mesterlig flytning! Vores flyttemænd er engagerede, servicemindede og effektive, så du får en gnidningsfri flytning. 

Vores kunder vil opleve, at vi går den ekstra mil for alle vores kunder – også ved de flytninger, der kræver lidt ekstra. Vi har den rette erfaring til at hjælpe med flytninger, der kræver lidt mere energi og ekspertise end de lidt lettere og almindelige flytteopgaver.

Skulle I have brug for at tale med os angående jeres flytning, kan I også altid ringe til os på tlf: 61 700 750. I kan også finde flere gode råd til flytning og nedpakning her

Få et tilbud fra vores flyttefirma på Amager

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning til eller fra Amager? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.