Flyttefirma Silkeborg – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Et flyttefirma i Silkeborg med styr på krammet indenfor privat- og erhvervs flytning

Mange forbinder flyttedagen med stress, rod og  hold i ryggen. Selvom, at flytningen til et nyt hjem som regel er noget positivt, kan lasten selve flyttedagen bærer med sig, lægge en dæmper på humøret. Hos Mesterflyt er vores mission at sørge for, at din flyttedag ikke bliver et mareridt. Vi har års erfaring med både privat- og erhvervsflytninger, og vores flyttemænd stiller derfor op i præcis det omfang, som du har brug for. 

Vores flyttefirma i Silkeborg tilbyder mere end bare en simpel rykning fra A til B

Vi er alle forskellige og det kommer også til udtryk i, hvad vi har behov for, når det kommer til flyttedagen. Nogen har en “kan selv, vil selv” attitude, mens andre helst vil undgå at røre en finger. Hos Mesterflyt dømmer vi dig uanset hvor meget eller lidt hjælp, du har behov for, når du flytter. Faktisk spænder vores ydelser så vidt, at der helt sikkert er noget for enhver flytte type.

Vi pakker, vi flytter (fuld nedpakning, transport og udpakning)

Står du med 100 kvadratmeters rod og 100 grunde til ikke at gide pakke det ned selv? Så kan du med fordel anvende vores “vi pakker, vi flytter” tilbud, hvor du ikke behøver at røre en finger selv. Ved denne service står vi for nedpakning, transport og udpakning. Skal vi klare din erhvervsflytning hurtigt og gnidningsfrit?

I pakker, vi flytter (I modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, vi transporterer)

Er du lidt mere traditionel og vil du helst ikke have, at andre rører dine dyrebare vaser? Så er vores “i pakker, vi flytter” service perfekt til dig. Vi sender flyttekasser samt udstyr til nedpakning, siden sørger vi for transporten og de tunge løft. 

Handymanservice (adskillelse og samling af møbler)

At ty til professionel hjælp når det kommer til adskillelse og samling af møbler, er ikke ingen skam. Vores erfarne flyttemænd har kandidatgrader i samlingsmanualer, så du ikke behøver at have det. 

Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores andre ydelser

Hos vores flyttefirma i Silkeborg gør vi vores ypperste for at sikre, at din flyttedag bliver en positiv oplevelse. Derfor tilbyder vi også en lang række af andre ydelser, hvis du f.eks. skal flytte udenrigs, har behov for hjælp til erhvervsflytninger eller hvis du skal have opbevaret interiør. Kontakt os i dag på  61 70 07 50, så vi sammen kan skræddersy din næste flytning. Vi er dit landsdækkende flyttefirma!