Flyttefirma Kalundborg – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Flyttefirma i Kalundborg til privat- og erhvervs flytning

Brug for et erfarent flyttefirma i Kalundborg? Uanset, hvilken type flytning du står over for, kan Mesterflyt være behjælpelig med ekstra hænder og kræfter. Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med at flytte for private såvel som erhverv, og der findes ikke en flytteopgave, som er for stor, lille, tung eller let for os. Tværtimod. Vores mange års erfaring inden for flyttebranchen har bidraget med værktøjer og viden til, hvordan vi løser forskellige flytteopgaver bedst muligt. Du er altså i trygge hænder, når du vælger os som flyttefirma i Kalundborg.

Dét kan vi tilbyde som flyttefirma i Kalundborg

Hos Mesterflyt kan vi både hjælpe med at flytte for private og erhverv, og uanset om du skal flytte fra et kontormiljø på 7. sal og ned til et i stueplan eller fra en herskabslejlighed og ud i et vilahus, står vi klar til at hjælpe. Du kan enten vælge en kompletflytning, hvor vi pakker alle dine ting ned, fragter det sikkert til din nye bopæl eller kontor og sætter det pænt på plads. Omvendt kan du også vælge den klassiske flytning, hvor du selv har ansvaret for at pakke alle dine ting ned i flyttekasser og blot lade os stå for transport og opbæring.

Herudover tilbyder vi et væld af ekstra tillægsydelser som handymanservice, hvor du får en handyman ud, som hjælper med alt fra at skille ting ad og samle dem det nye sted til at tage inventar ned og opsætte det på ny og meget mere. Dette tilbud gælder både private og erhverv, når de vælger os som flyttefirma i Kalundborg. Vi kan desuden også tilbyde opbevaring af møbler i vores lagerhal i Holbæk samt slutrengøring, således lejligheden, huset eller kontoret er klar til overdragelse efter flytning.

Hvor skal du flytte hen? Uanset om du flytter til København, Ringsted, Odense eller skal flytte til Randers så står vi klar!