Skip to main content
Flyttefirma i Kalundborg

Flyttefirma i Kalundborg – din troværdige flyttemand

Hvis du skal bruge et flyttefirma i Kalundborg, så er Mesterflyt det rigtige valg. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, som sikrer dig en effektiv og tryg flytning! 


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Flyttefirma i Kalundborg til privat- og erhvervs flytning

Brug for et erfarent flyttefirma i Kalundborg? Uanset, hvilken type flytning du står over for, kan Mesterflyt være behjælpelig med ekstra hænder og kræfter. Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med at flytte for private såvel som effektiv erhvervsflytning, og der findes ikke en flytteopgave, som er for stor, lille, tung eller let for os. Tværtimod. Vores mange års erfaring inden for flyttebranchen har bidraget med værktøjer og viden til, hvordan vi løser forskellige flytteopgaver bedst muligt. 

Hos Mesterflyt er vi også forsikret hos Tryg, og derigennem har vi tegnet alle de lovmæssige og relevante forsikringer. Vores flytteforsikringer lever op til alle de krav, som Dansk Møbeltransportforening stiller. Du er altså i trygge hænder, når du vælger os som flyttefirma i Kalundborg.

Det rette valg af flyttefirma i Kalundborg
Skal du flytte til eller fra Kalundborg? Få hjælp af Mesterflyt!

Dét kan vi tilbyde som flyttefirma i Kalundborg

Hos Mesterflyt kan vi både hjælpe med at flytte for private samt tilbyde erhvervsflytning på Sjælland. Uanset om du skal flytte fra et kontormiljø på 7. sal og ned til et i stueplan eller fra en herskabslejlighed og ud i et vilahus, står vi klar til at hjælpe. Du kan enten vælge en kompletflytning, hvor vi pakker alle dine ting ned, fragter det sikkert til din nye bopæl eller kontor og sætter det pænt på plads. Omvendt kan du også vælge den klassiske flytning, hvor du selv har ansvaret for at pakke alle dine ting ned i flyttekasser. Så klarer vi blot transporten og opbæringen.

Herudover tilbyder vi et væld af ekstra tillægsydelser. F.eks. handymanservice, hvor du får en handyman ud, som hjælper med alt fra at skille ting ad og samle det igen. Vi kan desuden også tilbyde opbevaring af møbler i vores lagerhal i Holbæk samt slutrengøring.

Få et tilbud fra vores flyttefirma i Kalundborg

Hvor skal du flytte hen? Uanset om du flytter til København, Ringsted, Odense eller skal flytte til Randers så står vi klar! Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.