Flyttefirma Lyngby- din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Flyttefirma i Lyngby med fokus på effektive løsninger

Lyngby er i rivende udvikling og i stor vækst. Byen vokser med over 500 indbyggere om året. Forstaden har store ambitioner om at blive centrum for vidensdeling og kreativitet. Lyngbys bybillede udvider sig inden for det kommende år med over 800 ungdomsboliger samt mere end 400 familieboliger. Uanset om du flytter til Lyngby på grund af dine studier, om du og familien mangler mere plads tæt på København, eller om flytningen foregår uden for byens grænser, så kan Mesterflyt bistå din kommende flytning. En flytning er og bliver en omstændig og tidskrævende opgave for mange. Det gælder uanset, om det er en erhvervs- eller privatflytning såvel som en flytning fra et lille kollegieværelse til en flytning fra et stort kontormiljø.

Hos Mesterflyt er vi heldigvis specialiserede i flytteopgaver inden for erhvervssektoren og det private, og der findes hverken flytteopgaver, som er for store, tunge, små eller lette i vores optik. Vi ønsker at være dit foretrukne flyttefirma i Lyngby, og derfor sætter vi en dyd i at levere effektive flytteløsninger med et højt serviceniveau, således du frigiver mere tid til dét, der betyder noget for dig, og samtidigt får en god oplevelse med flytningen. Med Mesterflyt som dit flyttefirma slipper du for blod, sved, tårer og ømme muskler, som ellers sædvanligvis er tæt forbundet med enhver flytning. Men bare rolig, vi løfter de tunge flyttekasser for dig.

Flyttefirma i Lyngby med fokus på privat- og erhvervs flytning

Ikke to flytninger er ens – tværtimod. Hver en flytning er forskellig og adskiller sig fra hinanden, og det er netop det fede ved flytninger. Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med at flytte for private såvel som erhverv, og vores kompetente og imødekommende flytteteam har stået over for et væld af forskellige situationer og opgaver. Det har til gengæld også givet os en solid portion erfaring og værktøjer, som du i den grad kan drage nytte af, hvis du vælger os som flyttefirma i Lyngby.

Hos Mesterflyt leverer vi nemlig ikke blot standardflytninger fra A til B. Vi sætter en dyd i at tilpasse vores services, så de passer bedst til dig og dine behov. Derfor tilbyder vi to forskellige måder, hvorpå du kan flytte foruden ekstra services, som kan gøre flytningen og dét at komme på plads i dit nye hjem endnu nemmere.

Som privat og erhverv kan du enten vælge at lade os klare stort set alt forbundet med din flytning. Vi håndterer både fuld nedpakning, transport af møbler, hårde hvidevarer, cykler, flyttekasser og meget mere, men sørger også for at pakke det hele ud ved det nye sted igen. Nemmere bliver det vist ikke. Med denne løsning, er det eneste du skal gøre at læne dig langt tilbage i din blødeste lænestol, mens vi klarer alt det hårde flyttearbejde for dig. Omvendt kan du også vælge den klassiske model, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, således du selv nemt og enkelt kan pakke dit hjem eller arbejdspladsen ned. Hos os kan din flytning foregå på præcis den måde, du ønsker det. Uanset hvilken løsning du vælger, så findes der intet flyttelæs for tungt eller let til os – tværtimod. Vi løfter det hele.  

Ekstra services med vores flyttefirma i Lyngby

Hos Mesterflyt har vi fokus på din flyttesituation og en forståelse for, at hverdagens stress og jag indimellem tærer ekstra hårdt på batterierne. Derfor tilbyder vi ekstra services i forbindelse med en flytning, som kan få den til at køre endnu mere gnidningsfrit. Det gælder blandt andet opbevaring af møbler og lignende i vores lagerhal i Holbæk. Således at du har et tørt og sikkert sted at opbevare alle dine ting, hvis din opsigelsesperiode og overtagelsestidspunktet ikke lige hænger sammen. Du slipper for at bekymre dig for dine ejendele i overgangsperioden, så kan du bekymringsfrit gå og glæde dig til at overtage dit nye hjem, mens vi passer godt på dine møbler for dig.  Vi tilbyder også en handymanservice som en tillægsydelse til vores kunder. Vores handymanservice inkluderer adskillelse og samling af møbler.

Vi giver en hjælpende hånd med brugsanvisningen, du slipper for at skulle samle IKEA-skabet på ny, det sørger vi for. Vi kan også stå for de større flytteopgaver for erhverv såsom flytning af arkiver, nedtagning og opkobling af IT-udstyr samt transport af maskiner og fabriksanlæg for produktioner, på den måde kan du og din virksomhed komme hurtigt tilbage til hverdagen. I kan fortsat bruge tiden på det, I er bedst til og brænder for, imens kan vi gøre det, vi er bedst til, nemlig at stå for din flytning.

Hos Mesterflyt er vi til at stole på, og du kan trygt overlade din kommende flytteopgave til os. Vi er eksperter i flytning, og der er stor diversitet i vores flytteteam, hvilket betyder, at vi håndtere selv de mest komplekse flytninger effektivt og professionelt. Hos Mesterflyt ønsker vi at være din tætteste allierede og en tryg hjælpende hånd til alle dine kommende flytninger. Vi sætter en dyd i at sikre, at du får præcis den flytning, du ønsker, så du kommer godt og ordentligt videre – uanset om du skal flyttet til eller fra Nordsjælland.