Skip to main content
Flyttefirma i Lyngby

Flyttefirma i Lyngby- din troværdige flyttemand

Er du på udkig efter et godt, sikkert og kvalitetsorienteret flyttefirma i Lyngby? Så er Mesterflyt svaret på dine bønner! Læs mere om vores ydelser her på siden. 


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Flyttefirma i Lyngby med fokus på effektive løsninger

Lyngby er i rivende udvikling og i stor vækst. Byen vokser med over 500 indbyggere om året. Uanset om du flytter til Lyngby på grund af dine studier, om du og familien mangler mere plads tæt på København, eller om flytningen foregår uden for byens grænser, så kan Mesterflyt bistå din kommende flytning til eller fra Lyngby. En flytning er og bliver en omstændig og tidskrævende opgave for mange. Det gælder uanset, om det er en erhvervs- eller privatflytning såvel som en flytning fra et lille kollegieværelse til en flytning fra et stort kontormiljø.

Hos Mesterflyt er vi heldigvis specialiserede i flytteopgaver inden for erhvervssektoren og det private, og der findes hverken flytteopgaver, som er for store, tunge, små eller lette i vores optik. Vi ønsker at være dit foretrukne flyttefirma i Lyngby, og derfor sætter vi en dyd i at levere effektive flytteløsninger. Med Mesterflyt som dit flyttefirma slipper du for blod, sved, tårer og ømme muskler.

Pålideligt og effektivt i Lyngby

Ingen flytninger er ens

Ikke to flytninger er ens – tværtimod. Hver en flytning er forskellig og adskiller sig fra hinanden, og det er netop det fede ved flytninger. Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med at flytte for private såvel som erhverv, og vores kompetente og imødekommende flytteteam har stået over for et væld af forskellige situationer og opgaver. Det har til gengæld også givet os en solid portion erfaring og værktøjer, som du i den grad kan drage nytte af, hvis du vælger os som flyttefirma i Lyngby.

Hos Mesterflyt leverer vi nemlig ikke blot standardflytninger fra A til B. Vi sætter en dyd i at tilpasse vores services, så de passer bedst til dig og dine behov. Derfor tilbyder vi to forskellige måder, hvorpå du kan flytte foruden ekstra services, som kan gøre flytningen og dét at komme på plads i dit nye hjem endnu nemmere.

Løsninger efter dine behov

Som privat og erhverv kan du enten vælge at lade os klare stort set alt forbundet med din flytning. Vi håndterer både fuld nedpakning, transport af møbler, hårde hvidevarer, cykler, flyttekasser og meget mere, men sørger også for at pakke det hele ud ved det nye sted igen. Nemmere bliver det vist ikke. Med denne løsning, er det eneste du skal gøre at læne dig langt tilbage i din blødeste lænestol, mens vi klarer alt det hårde flyttearbejde for dig. Omvendt kan du også vælge den klassiske model, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, således du selv nemt og enkelt kan pakke dit hjem eller arbejdspladsen ned. Hos os kan din flytning foregå på præcis den måde, du ønsker det. Uanset hvilken løsning du vælger, så findes der intet flyttelæs for tungt eller let til os – tværtimod. Vi løfter det hele.  

Flyttefirma med ekstra services i Lyngby

Hos Mesterflyt har vi fokus på din flyttesituation og en forståelse for, at hverdagens stress og jag indimellem tærer ekstra hårdt på batterierne. Derfor tilbyder vi ekstra services i forbindelse med en flytning, som kan få den til at køre endnu mere gnidningsfrit.

Det gælder blandt andet opbevaring af møbler og lignende i vores lagerhal i Holbæk. Vi tilbyder også en handymanservice som en tillægsydelse til vores kunder. Vores handymanservice inkluderer adskillelse og samling af møbler.

Vi er også medlem af DMF

Flytteopgaver for erhverv

Vi kan også stå for de større flytteopgaver for erhverv såsom flytning af arkiver, nedtagning og opkobling af IT-udstyr samt transport af maskiner og fabriksanlæg for produktioner, på den måde kan du og din virksomhed komme hurtigt tilbage til hverdagen. I kan fortsat bruge tiden på det, I er bedst til og brænder for, imens kan vi gøre det, vi er bedst til, nemlig at stå for din flytning.

Hos Mesterflyt er vi til at stole på, og du kan trygt overlade din kommende flytteopgave til os. Vi er eksperter i flytning, og der er stor diversitet i vores flytteteam, hvilket betyder, at vi håndtere selv de mest komplekse flytninger effektivt og professionelt. Vi sætter en dyd i at sikre, at du får præcis den flytning, du ønsker, så du kommer godt og ordentligt videre – uanset om du skal flyttet til eller fra Nordsjælland.

Læs mere om vores erhvervsflytning på Sjælland.

Få et tilbud fra vores flyttefirma i Lyngby

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning i Lyngby? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.