Flyttefirma i Sydhavn – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Leder du efter et flyttefirma i Sydhavn?

Mesterflyt er et passioneret, kompetent og dedikeret flyttefirma, der kan varetage alle flytninger – stort som småt. Det kan være en besværlig og tidrøvende process at skulle planlægge samt udføre en flytning. Du kan med fordel vælge et flyttefirma til din flytning, da det i sidste ende tit og ofte bedst vil kunne betale sig at benytte sig at professionelt flyttefirma, som nemmere og hurtigere vil kunne ordne flytningen. Vores team elsker at hjælpe kunder rundt omkring med at flytte. Skån dine venner og familie for at skulle hjælpe med at slæbe, og vælg i stedet os som dit flyttefirma i Sydhavn.

Flyttefirma i Sydhavn – skræddersyede løsninger til hver kunde!

Vores team har hjulpet utallige kunder med at flytte – også i Sydhavn – og de er klædt på til at udføre langt de fleste opgaver. Mesterflyt kan hjælpe dig med alt fra en traditionel flytning fra A til B, til komplet nedpakning af al inventar og gratis lån af flyttekasser til handymanservice. Vi ønsker at kunne hjælpe så mange kunder som muligt, og derfor er alle vores tilbud skræddersyet unikt til kunden. Vi er din totale sparringspartner, som skal sikre, at din flytning ikke går hen og bliver en lang og tung hovedpine. Vi er din trofaste makker fra start til slut, og de aftaler vi laver, overholder vi selvfølgelig. Vælg Mesterflyt som dit flyttefirma i Sydhavn, så du kommer godt på plads din nye bolig eller på det nye kontor. 

Hos Mesterflyt har vi to kategorier vi udarbejder tilbud fra:

Den almindelige flytning: en klassisk og traditionel flytning, hvor vi kommer og henter dine ting og kører dem til den nye adresse. Vi hjælper med nedbæring og opbæring. 

Komplet flytning: Fuld nedpakning, transport og udpakning. Mesterflyt pakker alt ned for dig og kører det til den nye adresse, hvor vi også pakker alt ud igen. Denne løsning er til dig, der gerne vil slappe helt af og undgå stress og jag. 

Uanset hvad dine behov er, vil vores medarbejdere ordne din flytning med energi, loyalitet og passion. 

Erhvervsflytning i Sydhavn

Hvis du skal bruge et flyttefirma til din erhvervsflytning, så læs med her! En flytning kræver tid og overskud. Ved en erhvervsflytning vil det tit og ofte også kræve en del intern koordinering, og derfor vil det stort set altid bedst kunne betale sig, at benytte et professionelt flyttefirma i København. Mesterflyt kan hjælpe dig med transport fra A til B, handymanservicerengøring, fuld nedpakning af al inventar såsom; IT-udstyr, skriveborde og kontorartikler m.m. Alt du skal gøre er at kontakte os, så vi sammen kan udarbejde det tilbud, der passer til din virksomhed. 

Forsikret flyttefirma i Sydhavn

Selvom vi har hjulpet utallige kunder med deres flytning, mener vi stadig, at det er en vigtig prioritering, at være forsikret. Mesterflyt er forsikret hos Tryg. Forsikringen skal gøre dig 120 pct. tryg ved at lade os stå for din næste flytning. Flytteforsikringen opfylder alle Dansk Møbeltransport Forenings krav, og vi er derfor det sikre valg, hvis du har inventar, du er ekstra bekymret for, eller som måske virker vanskelig at flytte.