Skip to main content
Flyttefirma i Frederikssund

Flyttefirma Frederikssund – din troværdige flyttemand

Vil du have hjælp til flytningen af et flyttefirma i Frederikssund? Hos Mesterflyt står vi klar til at gøre din flytning til en succes. 


Få et tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på din næste flytning.


Skriv til os

Flyttefirma i Frederikssund med højt serviceniveau

Sonderer du terrænet for at finde et flyttefirma i Frederikssund? Hvad enten du drømmer om at flytte til Frederikssund for de naturskønne omgivelser, eller du skal flytte fra Frederikssund, så står Mesterflyt klar til at hjælpe. Det er de færreste, som er begejstrede for at flytte. Det gælder uanset, om der er tale om en virksomhedsflytning eller en privatflytning. Det er en både tidskrævende og omstændig opgave, der indimellem resulterer i blod, sved og tårer. Især når man i forvejen har et væld af andre daglige gøremål, som tager ens tid.

Hos Mesterflyt kan vi løfte alle størrelser flytteopgaver. Der findes ikke en flytteopgave, som er for stor, lille, tung eller let til os. Uanset om du er på udkig efter et flyttefirma i Frederikssund, som skal give en hånd med til en flytning inden for bygrænsen. Eller der er tale om en længere flytning til Jylland, måske endda til udlandet, står vi klar.

Få hjælp af vores flyttefirma i Frederikssund

Et flyttefirma med mange års erfaring

Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med at flytte for private såvel som erhverv, og vores team består af kompetente og imødekommende medarbejdere, som står klar til at løse din næste flytteopgave. Der er diversitet i vores arbejdskraft, hvilket ganske enkelt betyder, vi har medarbejdere til alle typer flytteopgaver.

Når du vælger os, som dit flyttefirma i Frederikssund, kan du vælge mellem to typer flytninger samt et væld af ekstra services, som kan gøre flytningen endnu nemmere og hurtigere. 

Du kan naturligvis vælge den klassiske flytning, hvor du modtager flyttekasser samt udstyr til nedpakning. Herefter overtager vi processen og transporterer alle møbler, hårde hvidevarer, flyttekasser, og hvad der ellers måtte være til det nye sted. Du kan dog også vælge at læne dig tilbage i stolen og lade os stå for det hele. Hos Mesterflyt tilbyder vi nemlig fuld nedpakning, transport og udpakning til private såvel som erhverv. Nemmere bliver det faktisk ikke.

Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, så du får en tryg flytning

Få hjælp til møbelopbevaring og opsætning

Udover at tilbyde forskellige flytteløsninger tilbyder vi også forskellige ekstra services, som kan gøre flytningen endnu mere gnidningsfri. Først og fremmest kan vi opbevare dine møbler i vores lagerhal i Holbæk, hvis du står i en situation, hvor du skal være ude af dit nuværende lejemål, inden du kan flytte ind i det nye. Med vores opbevaringsservice, behøver du ikke at bekymre dig for dine personlige ejendele i mellemtiden, vi passer på dem for dig.

Derudover stiller vi også handymanservice til rådighed, således at du slipper for at skille dine møbler ad og samle dem igen. Vi kender det nemlig alle sammen, IKEA-manualen kan være svær nok at forstå i første omgang, og det er de færreste, der gider at samle det samme skab to gange. 

Mesterflyt gør din flytning i Frederikssund, til en overskuelig, nem og smertefri begivenhed. Du slipper for det sædvanlige flyttekaos, det tager vi os af. Intet blod, sved eller tårer denne gang. 

Få et tilbud ved at ringe på telefon +45 61 700 750 eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt vores flyttefirma i Frederikssund i dag

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din flytning i Frederikssund? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.