Flyttefirma Frederikssund – din troværdige flyttemand

Lån flyttekasser gratis

Du kan låne flyttekasser af os gratis 14 dage før og efter din flytning. Du kan læse mere om lån af flyttekasser her under.

Følgende skal være opfyldt
1. Du har en ordrebekræftelse fra Mesterflyt
2. Du har læst og accepteret betingelserne.

Kontakt os idag!

Flyttefirma i Frederikssund med højt serviceniveau

Sonderer du terrænet for at finde et flyttefirma i Frederikssund? Frederikssund byder på mange muligheder. Blandt andet ligger byen lige ud til Roskilde Fjord. Hvad enten du drømmer om at flytte til Frederikssund for de naturskønne omgivelser med udsigt til en af Danmarks smukkeste fjorde, eller du skal flytte fra Frederikssund måske for at komme tættere på København. Så står Mesterflyt heldigvis klar til at hjælpe dig. Det er de færreste, som er begejstrede for at flytte. Det gælder uanset, om der er tale om en erhvervsflytning eller en privatflytning. Det er en både tidskrævende og omstændig opgave, der indimellem resulterer i blod, sved og tårer samt ømme muskler og udmattethed. Især når man i forvejen har et væld af andre daglige gøremål, som tager ens tid. Hos Mesterflyt kan vi løfte alle størrelser flytteopgaver. Der findes ikke en flytteopgave, som er for stor, lille, tung eller let til os. Uanset om du er på udkig efter et flyttefirma i Frederikssund, som skal give en hånd med til en flytning inden for bygrænsen, eller der er tale om en længere flytning til Jylland, måske endda udlandet, står vi klar.

Effektivt flyttefirma i Frederikssund til privat- og erhvervs flytning

Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med at flytte for private såvel som erhverv, og vores team består af kompetente og imødekommende medarbejdere, som står klar til at løse din næste flytteopgave. Vi kan klare alt fra en flytning fra en lille 1-værelseslejlighed til et villahus eller en flytning fra 2. sal og op på 8. sal. Vi er altid behjælpelige. Der er diversitet i vores arbejdskraft, hvilket ganske enkelt betyder, vi har medarbejdere til alle typer flytteopgaver.

Du kommer ikke til at stå med det tunge flyttelæs selv. Vi løfter de tunge flyttekasser for dig. Vores flyttemænd kan klare alle vægtklasser. Når du vælger os som dit flyttefirma i Frederikssund, kan du vælge mellem to typer flytninger samt et væld af ekstra services, som kan gøre flytningen endnu nemmere og hurtigere. 

Du kan naturligvis vælge den klassiske flytning, hvor du modtager flyttekasser samt udstyr til nedpakning. Herefter overtager vi processen og transporterer alle møbler, hårde hvidevarer, flyttekasser, og hvad der ellers måtte være til det nye sted. Du kan dog også vælge at læne dig tilbage i stolen og lade os stå for det hele. Hos Mesterflyt tilbyder vi nemlig fuld nedpakning, transport og udpakning til private såvel som erhverv. Nemmere bliver det faktisk ikke.

Ekstra services hos vores flyttefirma i Frederikssund

Udover at tilbyde forskellige flytteløsninger tilbyder vi også forskellige ekstra services, som kan gøre flytningen endnu mere gnidningsfri. Først og fremmest kan vi opbevare dine møbler i vores lagerhal i Holbæk, hvis du står i en situation, hvor du skal være ude af dit nuværende lejemål, inden du kan flytte ind i det nye. Med vores opbevaringsservice, behøver du ikke at bekymre dig for dine personlige ejendele i mellemtiden, vi passer på dem for dig.

Derudover stiller vi også handymanservice til rådighed, således at du slipper for at skille dine møbler ad og samle dem igen. Vi kender det nemlig alle sammen, IKEA-manualen kan være svær nok at forstå i første omgang, og det er de færreste, der gider at samle det samme skab to gange. Bare rolig, dét kan vores handymanservice nemlig klare for dig. En flytning er en stor omvæltning i sig selv, så  der er ingen grund til dobbeltarbejde.

Mesterflyt gør din flytning i Frederikssund, til en overskuelig, nem og smertefri begivenhed. Du slipper for det sædvanlige flyttekaos, det tager vi os af. Intet blod, sved eller tårer denne gang. Med Mesterflyt som dit flyttefirma kan du gå at glæde dig over dit nye kommende hjem, helt uden bekymringer – uanset hvor du skal flytte til.