Skip to main content

2 november, 2022
Mange flyttekasser

Har du besluttet dig for at få hjælp fra et professionelt flyttefirma til din flytning? Uanset om der er tale om en privatflytning eller en erhvervsflytning, er det en god idé at søge baggrundsinformation om flyttefirmaet. Selvom de fleste flyttefirmaer er pålidelige og ansvarlige, er der også virksomheder, som ikke har orden i sagerne.

Læs mere i indlægget her og bliv klogere på tips til din flytning.

Er flyttefirmaet medlem af DMF?

Det er klogt at undersøge, om flyttefirmaet er medlem af brancheforeningen Dansk Møbeltransport Forening (DMF). Det er nemlig en klar indikator for, at flyttefirmaet er ansvarligt, samt at de ansatte har ordentlige forhold.

Hos Mesterflyt er vi medlem af DMF, da vi vil sikre de bedste betingelser for vores kunder og medarbejdere.

Tilbyder de konkurrencedygtige priser?

Det er altid en god idé at sammenligne indhentede tilbud med hinanden. Får du f.eks. et tilbud, der er en del under gennemsnittet af, hvad andre flyttefirmaer tilbyder, bør du undersøge, om det er for godt til at være sandt. 

Der er altid omkostninger forbundet med en flytning. Selv om priserne selvfølgelige skal være konkurrencedygtige sammenlignet med andre flyttefirmaer, kan en meget lav pris også indikere, at flyttefirmaet ikke er det mest sikre eller pålidelige i branchen.

Tjek anmeldelser på nettet

En af de letteste metoder til at finde et pålideligt og sikkert flyttefirma er at tjekke, hvad andre skriver online. En hurtig Google søgning eller anmeldelser på TrustPilot kan give dig indblik i andres oplevelser med flyttefirmaet, som kan hjælpe med, hvorvidt du skal benytte firmaet til din privatflytning eller erhvervsflytning.

Spørg om anbefalinger blandt venner og familie

Det er hurtigt og nemt at spørge venner og familiemedlemmer om anbefalinger til flyttefirma. Ud fra deres anbefalinger kan du undersøge firmaet nærmere enten på Trustpilot eller ved at slå det op i CVR-registret. Nogle flyttefirmaer lukker ned og dukker op igen kort tid efter med et nyt navn, og derfor kan det være klogt at lave et baggrundstjek af virksomheden.

Tilbyder flyttefirmaet kun flytning på timepris?

Mange flyttefirmaer tilbyder både fast pris og timepris, og det kan være en god idé at tjekke, hvordan prisen bliver beregnet. Det ene er nødvendigvis ikke bedre end det andet. 

Med en timepris skal du være opmærksom på, at du ikke kender slutprisen, og prisen kan derfor blive højere end først antaget, hvis flytningen trækker ud. Det kan dog være en fordel at vælge timepris, hvis du kun skal have hjælp til en mindre del af flytningen.

Du skal desuden være opmærksom på, at der beregnes kørsel fra, at flyttefirmaet kører fra deres egen adresse.

Er flyttefirmaet medlem af Danske Vognmænd?

Det er en fordel at vælge et flyttefirma, som er medlem af Danske Vognmænd (DTL), da de sørger for, at vognmændenes hverdag fungerer så effektivt og problemfrit som muligt.

For at blive medlem af Danske Vognmænd kræver det fra flyttefirmaets side en høj forretningsmoral. Derfor er et medlemskab hos DTL din garanti for, at flyttefirmaet lever op til markedets højeste standarder og efterlever DMF´s Almindelige Vilkår.

Mesterflyt er medlem af DTL, og du kan derfor være sikker på, at vi efterlever alle standarder herunder, så din flytning forløber så smertefrit som muligt.

Mesterflyt står klar til at hjælpe med din flytning

Leder du efter et ansvarligt og professionelt flyttefirma til at varetage din privatflytning eller erhvervsflytning? Mesterflyt er både medlem af DMF og DTL, og så prioriterer vi endda den miljøvenlige flytning, hvorfor vi har udarbejdet en CSR-politik.

Vi står altid klar til at hjælpe, og mangler du tips til din flytning, er vi også behjælpelige med gode råd, der gør processen mere overskuelig for dig.

Giv os et kald på tlf. 61 700 750, eller udfyld kontaktformularen – så modtager du et godt og uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dine behov.