Skip to main content

11 september, 2022
DMF Logo

Hos Mesterflyt er vi stolte af at kunne præsentere, at vi er blevet medlemmer af Dansk Møbeltransport Forening (DMF). DMF er en dansk brancheforening for flyttefirmaer, som har eksisteret i over 100 år og som både arbejder lokalt, indenlands og udenlands. Med vores medlemskab hos Dansk Møbeltransport Forening følger også en række fordele for alle vores kunder, hvilket du kan læse nærmere om herunder.

DMF: din flyttegaranti

Flytning er en tillidssag, og det er derfor vigtigt at vælge det rigtige flyttefirma til at foretage din møbeltransport. Et medlemskab hos Dansk Møbeltransport Forening er din forsikring om, at dansk møbeltransport bliver foretaget med størst mulig sikkerhed. Det er et obligatorisk krav fra DMF, at deres medlemmer har en flytteansvarsforsikring, som dækker, hvis der skulle ske et uheld under møbeltransport i Danmark og udenfor. Når du vælger et flyttefirma til at varetage din møbeltransport i København og andre områder, er du dermed garanteret at få en sikker og tryg behandling.

Hvorfor vælge et Dansk Møbeltransport Forening medlem?

Dansk Møbeltransport Forening er altså en brancheforening, som ønsker at alle flyttende får en god og tryg oplevelse, når de skal skifte bolig. Udover, at det er et obligatorisk krav, at medlemmerne af DMF har en flytteansvarsforsikring, er vi en samling af flyttemænd, som alle ønsker at yde et professionelt og reelt stykke arbejde, og som er bevidste om, hvilket ansvar det er, at håndtere andre menneskers dyrebare ejendele.  

Vi er sikre på, at du ønsker et flyttefirma, som vil behandle dine ejendele med respekt og nænsom hånd. Dette gør vi, og det er medlemskabet af DMF din forsikring for. DMF arbejder konstant med at udvikle deres metoder og processer, hvilket kommer alle medlemmer til gode – og dermed alle kunder, som benytter et flyttefirma med medlemskab hos DMF. Hos Mesterflyt har vi derudover erfaring med alle former for flytning og opbevaring – både store og små opgaver imellem. Du kan trygt booke din næste flytning med Mesterflyt, vi ser frem til at hjælpe dig.