Skip to main content

16 september, 2022

Hvis du og din virksomhed, familie eller eget blot selskab planlægger at flytte til udlandet, har du formodentligt brug for en hjælpende hånd. Det er i forvejen en træls og lang process at skulle flytte, og den bliver ikke ligefrem nemmere af, at man flytter til udlandet. Reducer stress, beskyt dine ejendele og vær sikker på at alt når frem til den endelige destination med Mesterflyts globale netværk og udenlandsflytteservice. 

Mesterflyt er en familieejet flyttefirma, som ynder at tilbyde flytteløsninger af højeste kvalitet til udlandet for både private kunder og virksomheder. Når du vælger Mesterflyts service til at flytte fra Danmark til udlandet eller til at flytte til Danmark fra udlandet, kan du vide dig sikker på, at du modtager en service af første klasse. Alle erhvervsflytninger og privatflytninger varetages af vores eget personale og fås til overkommelige priser. Læs mere om vores internationale afdeling MF Interlogistics lige her.

Er du klar til at flytte fra Danmark til udlandet? Her er vores flyttetips

Det er en stor proces, at skulle flytte til udlandet, da der er mange faktorer som der skal være styr på før flytningen. Man skal finde et nyt sted at bo, måske nyt arbejde eller ny skole, have styr på Visa og meget mere, som kan være en stressfuld proces. At skulle arrangere flytning af møbler fra Danmark til udlandet, er blot endnu en byrde. 

Hos Mesterflyt er vi specialiserede i at assistere og hjælpe vores kunder med komplette og professionelle flytninger til og fra udlandet. Vi foretager flytninger, der hjælper dig fuldstændig fra dør til dør i din nye bolig, hvad end den er i Danmark eller udlandet. Vi er en familieejet virksomhed, som har mere end 20 års erfaring med flytning inden- og udenfor de danske landegrænser. Vores klienter inkluderer Novo Nordisk, Maersk og Vestas, mfl., som har valgt os, grundet vores høje standarder og respekt for industrien. 

Alle vores flytninger tager udgangspunkt i en personlig konsultation, hvor vi i fællesskab kan klargør dine behov for kapacitet til flytningen. Vi gennemgår sammen den detaljerede process for at forberede dig på, hvordan flytningen vil foregå. Når du vælger Mesterflyt til at foretage din flytning, kan du være sikker på, at dine ejendele kommer sikkert og godt frem. Du kan dermed fokusere på alle de andre ting, der skal ordnes i forbindelse med flytningen til udlandet. Når du flytter med Mesterflyt, får du altid fuldkomne løsninger til overkommelige priser.  

Du kan læse vores 10 bedste tips til forberedelse af flytning lige her.