Skip to main content

2 maj, 2022

Lokomotivværkstedet dannede rammerne for fremtiden

Den 27. og 28. marts 2022 blev der afholdt messe omkring cirkulær økonomi i København.

Her deltog Mesterflyt i den første LOOP messe nogensinde, som blev afholdt i Lokomotivværkstedet. Messen hed officielt LOOP Waste to Resources, og som navnet antyder, havde den fokus på cirkulær økonomi og grøn vækst.

Malene Foyers (Quality Manager) og Victor Helgogaard (CEO) fra Mesterflyt havde sammen med 2700 andre deltagende nogle fantastiske dage med vidensdeling, inspirerende oplæg fra talere, innovative løsninger fra mange udstillere og en masse netværk på kryds og tværs af brancher.

En inspirerende messe med fremtiden i fokus

LOOP – Waste to Resources er Nordens førende event for affald, ressourcer og cirkulær økonomi. Lokomotiværkstedet dannede rammen om årets vigtigste event, hvor Teknik- & miljøborgmester Line Barfod åbnede messen med en flot tale. Der var massere af innovative udstillere, som viste nogle af fremtidens løsninger frem til stor værdi for de mange fremmødte.

Messen var præget af inspirerende taler – bl.a. fra vores miljøminister Lea Wermelin, executives fra nogle af landets største virksomheder, professorer og folketingsmedlemmer. 

Malene Foyers udtaler

Med fornyede tanker og en stor pose viden rigere, tager vi nu tilbage til arbejdsbordet for at arbejdere videre med de tiltag vi allerede har taget samt nye tiltag der kan være med til at fremme den grønne vækstrejse vi som virksomhed er på. Der er fortsat meget vi kan gøre ift. cirkulær økonomi og man kommer aldrig helt i mål. Hvad der ikke er muligt i dag er måske muligt i morgen. Derfor er det vigtigt vi hele tiden holder os ajour. At en messe som aldrig før har været afholdt samler 2700 mennesker over to dage vidner bare om hvor vigtigt cirkulær økonomi er – det er fantastisk at se så mange tage ansvar. Og LOOP messen er et perfekt sted at del de erfaringer vi hver især som virksomhed gør sig, med hinanden.

Til sidst kan vi bare tilslutte os følgende statement fra arrangørerne

Stay in the LOOP! Be a part of a very important mission – scaling up the circular transition. See you again next year on 26 – 27 April 2023.