Skip to main content

26 august, 2022
Papkasse til flytning

Har din virksomhed fået vokseværk, og er I på vej til et større kontor? Eller søger I nye oplevelser og skal flytte hovedlokation? Så mangler I højest sandsynligt et professionelt flyttefirma til at kunne varetage jeres erhvervsflytning med høje standarder og respekt for jeres personlige ejendele. Mesterflyt er en familieejet virksomhed, som har mere end 20 års erfaring med flytning af virksomheder og private forbrugere. Vi er derudover medlem af Dansk Møbeltransport Forening (DMF), hvilket er din forsikring for en sikker og tryg flytning af din virksomheds ejendele.

Lad os planlægge jeres flytning

Hos Mesterflyt møder du altid service af højeste kvalitet, hvor kunden er i fokus. Det betyder, at vi altid vil tage forbehold for jeres ønsker og behov, når I har brug for hjælp til varetagelse af en erhvervsflytning. Før vi påbegynder enhver flytning, tager vi udgangspunkt i en personlig konsultation, hvor vi i fællesskab har mulighed for at klargøre jeres behov for kapacitet til flytningen. Vi gennemgår derudover også hvordan eksekveringen af flytningen vil forløbe, så I kan forberede jer på processen. I kan læse mere om vores 360 grader flytning lige her.

Hvis I ikke har større ønsker til foretagelsen af flytningen, kan I trygt overlade planlægning og varetagelse af processen til os. Vores team består af et hold af professionelle og tillidsfulde flyttemænd, som alle har mange års erfaring med flytning af virksomheder i Danmark samt at flytte virksomheder i udlandet – store og små opgaver imellem hinanden.

Flyttefirma med stor erfaring i erhvervsflytning

Mesterflyt er et stolt og professionelt flyttefirma med stor erfaring i erhvervsflytning. Vores professionelle og autentiske team har mange års erfaring indenfor både større og mindre erhvervsflytninger over hele Danmark. Hvis I planlægger at flytte kontor eller forretning, tilbyder vi både at pakke IT-udstyr sammen og sætte det op igen, at pakke jeres arkiver og meget mere. 

Herudover søger vi altid at arbejde fleksibelt og flytte på det tidspunkt, som er mest optimalt for jer, så jeres virksomhed ikke behøver at holde lukket som følge af flytningen. Vi sørger for, at jeres flytning forløber så gnidningsfri som muligt, så dine medarbejdere kan komme tilbage til deres arbejde hurtigst muligt. 

Alle vores forsikringer lever ligeledes op til de krav, som Dansk Møbeltransport Forening stiller, hvilket forsikrer jer om en effektiv og professionel flytning.