Skip to main content

5 oktober, 2022
FN's Verdensmål hjul i farver

Uanset om der er tale om erhvervsflytning eller privatflytning, så er det i miljøets bedste, hvis der bliver tænkt grønne løsninger ind for at skabe en så miljøvenlig flytning som muligt. 

Derfor har vi samlet en række tips til din flytning, som kan gøre den mere bæredygtig.

Tjek vores tips til en miljøvenlig flytning, og kontakt os, hvis vi skal give en hånd med din flytning.

  • Genbrug de originale kasser

Har du gemt de originale kasser til gammelt elektronik, møbler eller andet, så brug dem, når du flytter! Du sparer både penge på at købe nye flyttekasser, og samtidig sparer du miljøet ved at genbruge.

  • Brug beholdere, som du allerede ejer:

Du har allerede flere opbevaringsløsninger i dit hjem, som du kan bruge til at flytte med. Kufferter, skuffer, poser, plastiksække, muleposer, tasker, sportstasker og hvad du ellers kan komme på kan alle bruges til at flytte med. Du sparer penge, tid og det giver en meget mere miljøvenlig flytning.

  • Lej dine flyttekasser

En anden måde til at få en miljøvenlig flytning er ved at leje eller låne sine flyttekasser. Metoden bliver gradvist mere udbredt i Danmark og er en smart og let måde for dig at skåne miljøet på.

  • Sælg og donér

Det er et kæmpe spild at smide sine ting ud, blot fordi man ikke længere skal bruge dem. Hvis dine ting ikke fejler noget, så sælg eller donér dem i stedet. Husk også på, at selvom du ikke kan se værdien af en ting, er det bedre at aflevere den til genbrug og lade dem vurdere, om genstanden kan sælges videre. Et menneskes ragelse kan være en andens guld!

  • Vær ansvarlig, når du smider affald ud

Nogle ting kan åbenlyst ikke reddes og må derfor smides ud. Husk at sortere dit affald, så det kommer i de rigtige kategorier på genbrugspladsen. På den måde skåner du miljøet mest mulig og gør din flytning mere miljøvenlig.

  • Lej et depotrum

Ved at leje et depotrum tættere på din nye lokation hvor dine ejendele kan blive opmagasineret, sparer du miljøet for flere lange køreture frem og tilbage. Det er også muligt at vælge et opbevaringsfirma, der har fokus på miljø og bæredygtighed.

  • Sørg for, at du har en stor nok flyttevogn

Du opnår ikke en særlig miljøvenlig flytning, hvis du vælger at køre frem og tilbage i en lille bil med dine ejendele. Medmindre du ejer en elektrisk bil, er det bedre at benytte sig af en stor flyttevogn, så du brænder mindst muligt brændstof af.

  • Køb miljøvenlige materialer

Du kan både købe tape og bobleplast, som er mere miljøvenligt. Køber du derfor materialer for ny, så gå efter de produkter, der er lavet af de mest grønne materialer.

Kontakt Mesterflyt for en miljøvenlig erhvervsflytning eller privatflytning

Mesterflyt er et flyttefirma, der ønsker at skabe en bæredygtig fremtid for måden, vi flytter på i en global og foranderlig verden. Derfor har vi også lavet en CSR-strategi, der kan føre os mod langsigtede og bæredygtige løsninger. 

Alle vores emballagekasser bliver fremstillet af minimum 70% genbrugt FSC-mærket papir og 25% træ fra bæredygtigt skovbrug. Når kassen har udtjent sin værnepligt, bliver den kørt på genbrugsstation, hvor pappet bliver genanvendt og brugt til igen at fremstille en flyttekasse.

Giv os et kald på tlf. 61 700 750, eller udfyld kontaktformularen – så modtager du et godt og uforpligtende tilbud på en miljøvenlig erhvervsflytning eller privatflytning.