Skip to main content

Se alle vores Tillægsydelser

Mesterflyt tilbyder forskellige ydelser som opbevaring, rengøring og meget andet. Kontakt os og svare så hurtig som muligt


Mesterflyt tilbyder ud over at flytte jeres ting, også en række tillægsydelser, som kan være forbundet med din flytning.

Blandt vores ydelser, kan vi bl.a. tilbyde at stille en handyman til rådighed, som kan hjælpe med opsætning/nedtagning af, inventar, reoler, lamper osv.

Vi tilbyder også slutrengøring i forbindelse med din flytning. Så du sikrer dig, at lejligheden, huset eller kontoret er klar til overdragelse efter flytningen.

Ring til os få en et tilbud på netop din opgave. Du kan også sende en mail med din forespørgsel, eller bruge kontaktformularen i højre side. Så finder vi en skræddersyet løsning der passer til netop dit behov.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Opbevaring

Har du brug for opmagasinering i forbindelse med din flytning, tilbyder Mesterflyt plads i vores opvarmede lagerhal i Holbæk.

Vigtigt at vide er, at du altid skal huske at melde til dit eget forsikringsselskab, at dit indbo står opmagasineret på Mesterflyts adresse.

Rengøring

Hos Mesterflyt udfører vi professionel og kvalitetsbevidst rengøring og kan via vores samarbejdspartner tilbyde rengøring til attraktive priser.

Handyman

Har i behov for opsætning eller nedtagning af inventar?

Hos Mesterflyt klarer vi hurtigt og effektiv nedtagning og opsætning af inventar i forbindelse med din flytning. Uanset om det er en privat bolig eller en virksomhed. Vi har fagfolk til enhver opgave og vi bistår gerne med hjælp og vejledning.

Lån flyttekasser

Der er ikke gratis flyttekasseservice uden for Sjælland til fx Fyn, Jylland. Vi anbefaler derimod man får nogle brugte kasser med i prisen på sin flytning.

Har du spørgsmål så kontakt os

Har du brug for hjælp med vores ydelser?  Ring til os på 61 700 750, eller udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage så hurtig som muligt.