Skip to main content

11 marts, 2022

Byd velkommen til Joachim Dharmapalan Bjørntoft

Joachim er et kendt ansigt hos Mesterflyt. Han har nemlig været ansat som flyttechauffør i virksomheden de seneste 2,5 år efter at have afsluttet sin ungdomsuddannelse. Joachim har længe haft en ønske om at læse spedition og shipping, så da der opstod en mulighed i vores internationale afdeling greb vi den.


Derfor er Joachim pr. 1. marts 2022 tiltrådt i et trainee forløb over de næste 2 år, som giver ham en uddannelse inden for kontor med speciale i spedition og shipping.

Om stillingen og fremtiden fortæller Joachim selv

Det at jeg har et indgående kendskab til virksomheden gjorde min beslutning meget nem, da jeg blev tilbudt stillingen. Jeg kender allerede virksomhedens processor og har været med hele vejen rundt igennem flere år. Jeg ser frem til de nye spændende udfordringer, hvor jeg får mulighed for at bygge videre på mine erfaringer og min teoretiske viden.

En værdifuld uddannelse

Vi sætter en ære i at være med til at uddanne fremtidens Danmark. Derfor føler vi også en forpligtelse til at tage vores del af ansvaret ved at ansætte ambitiøse mennesker i trainee-forløb, som giver dem et vigtig og værdifuld grundlag at fortsætte deres personlige udvikling på. 

Derfor glæder vi os også over, at Joachim har valgt at fortsætte sin rejse sammen med os.