Skip to main content

5 december, 2023

I Mesterflyt, er vi en førende aktør inden for flyttebranchen. Derfor er vi også stolte over at annoncere en vigtig sejr i et netop afsluttet offentligt fællesudbud, der omfatter syv indkøbende kommuner. Denne kontrakt, med en samlet forventet omsætning på 10 millioner DKK om året, markerer en betydelig milepæl for os og vores fortsatte vækst – den markere også begyndelsen på en offentlig sektor der begynder at tage miljøet alvorligt, som den første af sin slags, der rent faktisk vægter miljø i deres tildeling og ikke udelukkende pris.  Kontrakten træder i kraft den 1. januar 2024.

De 7 kommuner er:

Frederiksberg Kommune, Herlev Kommune, Ballerup Kommune, Gentofte Kommune, Rudersdal Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune & Gladsaxe Kommune. 

Grønt engagement

Vores succes i dette udbud skyldes vores stærke engagement i bæredygtighed, hvilket udgjorde 40% af tildelingskriterierne, samt konkurrencedygtige priser, som udgjorde de resterende 60%.

Med en imponerende samlet score på 8,07 ud af 10,00, markant foran den nærmeste konkurrent med en score på 6,00, demonstrerer vi vigtigheden i at have vores miljø for øje. En investering vi startede allerede tilbage ved vores grundlæggelse i 2017 og som nu begynder at bære frugt – også hos vores kunder.  

Emissionsfrie kørsler

Et nøgleelement i vores tilbud var løftet om emissionsfri kørsler. Vi har forpligtet os  til at udføre 75% af kommunernes flytteopgaver med eldrevne køretøjer.

Dette ambitiøse løfte understøttes af en betydelig investering i grøn teknologi, herunder anskaffelsen af to eldrevne biler i december 2023 og tre nyudviklede eldrevne flyttelastbiler i andet kvartal af 2024.

Disse køretøjer, som rammer markedet i første halvdel af 2024 sikre at der også er effektivitet i brugen af disse med en rækkevidde der ikke hidtil er set på større køretøjer. Dette er med til at sikre optimal udnyttelse i daglige operationer. 

Vi ser ind i en mere miljøvenlig transportsektor

“Denne kontrakt er et bevis på Mesterflyts engagement i at lede vejen for en mere bæredygtig fremtid inden for flyttebranchen,” siger Victor Helgogaard, direktør for Mesterflyt.

Vores investering i eldrevne køretøjer og vores fokus på kvalitet og empati i alle aspekter af vores service, afspejler vores forpligtelse over for både vores kunder og miljøet.

Vi har et kæmpe ansvar for at forsyne kunder med klimavenlige og ansvarligt arrangerede flytninger. Og vi er meget opmærksomme på, at vi låner og bruger samfundets fælles ressourcer til at gøre det.