Skip to main content

13 februar, 2023

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi har vundet udbuddet på genhusninger for boligselskabet Birkebo, for en af deres afdelinger bestående af 116 boliger. Dette er et flot skridt for vores virksomhed, og beviser vores kompetencer inden for flyttebranchen og i særdeleshed genhusningsopgaverne.

Fokus på krav

Som en af de førende flyttevirksomheder i landet, har vi arbejdet hårdt for at opnå denne kontrakt. Vores dedikerede team har gjort en stor indsats for at sikre, at vi opfylder boligselskabets høje krav til professionalisme, effektivitet og omhu i forbindelse med genhusningerne af de 116 boliger.

Stor erfaring med genhusningsopgaver

Vores store erfaring med genhusninger og vores fokus på kundetilfredshed har været med til at sikre os kontrakten. Vi har et dedikeret og erfarent team, der vil sørge for, at flytningen af boligerne bliver gennemført med den største omhu og professionalisme.

Vi ser frem til samarbejdet med Birkebo

Vi ser frem til at arbejde sammen med Boligselskabet Birkebo for at sikre en glidende og stressfri flytteoplevelse for beboerne. Vores mål er at gøre flytningen så nem og problemfri som muligt, så beboerne kan fokusere på deres nye hjem og nye liv i deres nye omgivelser.

Opstart

Opstart af kontrakten er allerede i marts 2023 hvor 1. etape af renoveringerne skal finde sted. 

Opgaven forventes at løbe indtil 2025 hvor den sidste etape af renoveringerne vil afsluttes.