Skip to main content

1 november, 2022

Jan Stelmaszczyk er pr. dags dato den 1. november 2022 tiltrådt hos Mesterflyt A/S i rollen som projektleder.

Tættere på kunden

Som et led i vores udvikling har vi oplevet et stigende behov for at styrke vores organisation i leddet mellem kunderne og kontoret. Vi oplever at specielt erhvervskunderne i større grad stiller krav til en konsekvent fast kontaktperson, som de kan sparre og planlægge med forud for en større organisationsændring og flytning. Derfor har vi valgt at oprette en ekstra stilling som projektleder i vores organisation, så vi kan rykke os endnu tættere på vores kunder. 

En erfaren kapacitet

Stillingen er blevet besat af Jan Stelmaszczyk, som har et enormt kendskab til branchen. Jan startede selv for 12 år siden som selvstændig flyttemand og kender til alle processer og problemstillinger, som man kan støde på i forbindelse med en flytning. De sidste 2 år har Jan været ansat hos ISS Facility Services A/S, hvor han var tilknyttet som fast projektkoordinator hos en af landets største virksomheder.

Glædeligt gensyn

Det glæder os, at det er lykkedes at tilknytte en erfaren kapacitet i form af Jan til vores i forvejen stærke team. En kapacitet det helt afgjort kommer til at gavne vores kunder og tage servicen til et nyt niveau.

Vi har i dag budt Jan velkommen med fællessamling og morgenbrød og vi glæder os til samarbejdet.

Fun Fact: Under Jans periode som selvstændig nåede han også at samarbejde med Mesterflyt, hvorfor han er et kendt ansigt blandt de fleste af kollegaerne.  

Jan fortæller selv 

Jeg glæder mig utroligt meget til over at være tilknyttet Mesterflyt permanent. Jeg har arbejdet sammen med Mesterflyt da jeg var selvstændig flyttemand, ligesom jeg har haft fornøjelsen af dem som leverandør via mit arbejde hos ISS Facility Services A/S.

Jeg ved hvilken kvalitet de står for, og jeg ser frem til at være med til at sætte standarden overfor vores kunder.  

Jan kan kontaktes på

mail jan@mesterflyt.dk eller telefon +45 93 63 81 22