Skip to main content

8 december, 2021

Imotions har i længere tid haft vokseværk og derfor kunne de ikke længere være i deres eksisterende domicil. Derfor stod de overfor en logistisk udfordring i form af flytning af alt inventar uden det berørte deres medarbejderes kostbare arbejdstid. Flytningen vedrørte 50 arbejdspladser med tilhørende IT, mødelokaler, fællesområder og diverse kontormøbler. Opgaven krævede altså nøje planlægning og erfaring.

Til løsning af opgaven faldt valget på Mesterflyt.

Flytning udeb overflødig nedetid

Efter ønske fra Imotions blev flytningen udført en lørdag. På den måde kunne de ansatte forlade deres arbejdsplads fredag eftermiddag og nyde weekenden uden at skulle tænke på hvordan deres skrivebord kom fra A-B og stod klar om mandagen på en ny lokation.
Forud for flyttedagen havde Mesterflyt leveret alle nødvendige pakkematerialer og rådgivet omkring nedpakningen, så alting stod klar til selve flyttedagen. Imotions valgte nemlig at deres medarbejdere selv skulle pakke ned inden de gik på weekend.
Mesterflyt rykkede ind med flytteholdet fra morgenstunden og gik straks i gang med at flytte det planlagte inventar fra domicilet og ned i de ankomne flyttebiler. Inventaret blev fragtet i flere flyttebiler til den nye adresse hvor alting blev placeret som planlagt og sat op til brug – så kunne medarbejderne bare møde op om mandagen og tænde deres computer og fortsætte deres arbejde hvor de slap om fredagen.
  • Jacob
    Imotions
    Alle aftaler overholdt, tidplanen var præcis, fleksible og hjælpsomme i ft kasser, pakkepapir osv. Opmærksomme og søde gutter. Så alt i alt klart anbefaling.
    Alt i alt en effektiv flytning hvor kundens behov var i fokus fra start til slut og som endte præcis som planlagt.